• deda
    38.6k
    Tko god misli da je McKenna "kapitalac" nema pojma o nogometu. On je samo jedna od karika lanca koji bi trebao biti jak. On donosi masu, čvrstinu, skok što neki drugi stoperi nemaju u dovoljnoj mjeri. Ti drugi imaju ono što McKenna nema. Kad bi svaki od njih imao sve vrline onda bi govorili o kapitalcu tipa Gvardiol ili Šutalo i taj ne bi dugo igrao u Dinamu.
  • Roky
    29
    Razuvjeri nas Scotte da nije tako kak drugi kazu!!
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    slazem se ,to se i ja nadam da ne bude zabune. Ja Sam si dao za pravo na osnovu toga sto Sam imao priliku gledati ,da podjelim svoje misljenje sa ljudima kojima Dinamo znaci sve . Jedino igrac kojega Sam ja ovaj komentirao. One koje nisam gledao i imao priliku gledati komentirao tek kad pogledam . A svi mi imamo stvari koje nam se svidjaju,koje nam se ne svidjaju, kod svakog igraca,stvari koje bi doticni trebao raditi vise ,koje manje. Puna podrska Zvonetu, ideja se definitivno vidi. Scottovo iskustvo nije upitno . Mlada smo momcad , treba i iskustava i mase u ovom slucaju
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ma nije kak drugi kazu, ja Sam jedino kenjao/kritizirao / skeptican tu i tamo . Niko drugi,ali puna podrska od srca
  • Roky
    29
    Razumijem takodjer daj boze da otkine glavu onom levaji i da bude pravi...!!
  • NKDZ86
    4.6k
    ne znam kak mislite da će drugi trčat umjesto njega. čovjek je spor, no vidjet ćemo, ako je bio dobar u škotskoj i engleskoj, trebao bi i tu...
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    i sridu, zato ti i jesi @deda a ja @Kujtim Shalla puno si odmjereniji i sve lijepo objasnis dok ja bla bla bla ili crno ili bijelo
  • Dr Hofmann
    3.3k
    A kaj drugo nego svu sreću našem pasjem Škotu, još je prvi u povijesti Dinama. Ne očekujem nekog španjolskog ili brazilskog haklera, nego Highlandera koji brani plavu boju do zadnje kapi krvi.

Imam žena, ali ne ko McKenna. Udri Scotte, svima im jebi sve po spisku
  • mlinchica
    3.4k
    svu sreću našem pasjem ŠkotuDr Hofmann

Pojedi novac i reci, hvala ti živote, Škote!
    :joke:
  • Bjelko77
    30
    Nevezano uz njega, ali mi je drago da imamo Škota u ekipi.

Nakon tekme sa Celticom smo frend i ja završili u ritmu grada s njima. Svakih 15 minuta su nam donosili frišku pivu :D
  • scooniepenn
    5.1k
    Neću ulaziti u studiozno procjenjivanje kvalitete McKenne, jer ga nisam dovoljno pratio. Ono što ga jesam vidio je lani u par navrata kada sam naletio na utakmice nekoliko jačih španjolskih momčadi protiv Las Palmasa i tu je bio stvarno dobar. Pogledao sam i par njegovih nastupa za škotsku reprezentaciju i tu je isto tako odigrao prilično dobro. Utakmice će biti najbolji sud, ali mislim da definitivno ima i iskustva i kvalitete da nam bude pojačanje, posebno što donosi neke karkateristike koje su nam nedostajale u defanzivi. Stalno se tu spominje brzina pa me zanima može li mi netko spomenuti dva do tri brza stopera njegovih gabarita, jer meni ne pada na pamet niti jedan osim donekle Josipa Šutala koji je ipak nešto brži. Najbolji primjeri od naših visokokvalitetnih i istovremeno jako visokih stopera, a koji isto tako nisu brzi, su Ćaleta Car i mali Vušković. U svakom slučaju sve najbolje našem Brave Heartu i dobrodošao u Dinamo.
  • marcio amoroso
    43.4k
    McKenna o Bobanu:
    Stvar je, nije pričao samo sa mnom, već je pričao i s mojim roditeljima i djevojkom, želio je da se svi osjećaju dobro.

Zvone, moćan si.!
  • skener
    5.1k
    U svakom slučaju, prvi je Škot u hrvatskom nogometu pa je i samim time zanimljiv. S obzirom na povezanost Hrvata i Škota, pogotovo navijača.

"Prvi Škot u hrvatskom nogometu? Pretpostavio sam da sam prvi u Dinamu, ali nisam znao da sam u hrvatskom nogometu. Želim igrati dobar nogomet i učiniti Škote ponosnima. Puno je hrvatskih igrača bilo u Škotskoj, ali u suprotnom smjeru, očito, nitko prije mene", kazao je McKenna u svojem prvom predstavljanju pred hrvatskim medijima.

Kakvi su mu prvi dojmovi u Maksimiru?

"Ovo je veliki klub, sretan sam što sam ovdje, zahvalan što sam dobio priliku igrati za Dinamo. I drago mi je da ću sljedeće četiri godine igrati ovdje. Znao sam i prije o Dinamu da je velik klub, rastao sam znajući da uvijek igra u Europi, da je uspješan. Kad sam dobio poziv da dođem, nisam dugo razmišljao, nije za mene bilo previše dvojbi."

Kako je uopće krenula priča oko njega i Dinama?

"Prvo me zvao agent, onda sam pričao s Bobanom, potom su se uključili obitelj, djevojka. nijednog trenutku nisam imao dvojbu, nije to uopće bila teška odluka."

Igrao je u Las Palmasu s Dinkom Horkašem, što mu je on rekao?

"Horkaš je moj veliki prijatelj, on mi je isto puno toga rekao o Dinamu, kazao mi je: Moraš ići, u moj dom! Doslovno tim riječima. I ja sam došao."

Sigurno je bilo i durgih ponuda, zašto baš Dinamo?

"Zato što uvijek igra u Europi, uspješan je, osvaja trofeje, a to je upravo ono što sam ja želio, hoću uvijek ići naprijed."

Poznaje li nekoga od aktualnih suigrača od ranije?

"Ne znam igrače, ne poznajem nikoga od ranije, ali vjerujem da ću u sljedećih nekoliko dana sve upoznati. Očekujem kompetitivnu momčad, bit će puno borbe za mjesto u sastavu. Puno je igrača otišlo, a isto toliko novih stiglo. Cilj je biti uspješan i učiniti navijače sretnima."

A koga pamti od Hrvata koje je čuvao, protiv kojih je igrao?

"Bilo ih je nekoliko. Igrao sam protiv Hrvatske na Euru, nisam čuvao Modrića, ali on je hrvatska legenda. I Dinamova, znam. Gol koji je zabio, ona vanjska… Bilo je nestvarno."
  • Krizy
    59.2k
    Mrcina je fizički, imamo baš raznovrsne stopere i za igru s tri nazad po potrebi.
  • Omake
    10.5k
    Kao da je rastao između Čvrsnice i Vranice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.