• Ijayi Atiemwen
    3.3k
    Nije taj igro s Mmaeeom
  • Kumerle
    720
    Jel tportal skraćenica za tovarski portal?
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Nije ga podnosio jer je radio po svom, nisu bili prijatelji i stalno su se svadali, Poljak i Skot, nije ni golman bez ega u ovoj prici. Bezveze.
  • noezg
    20
    Nakon Mmaeea pušem na jogurt :D
  • Sajla
    10.9k
    "Imao sam situacije na treninzima gdje smo radili na nekim vježbama i on je triput to napravio po svome. Četvrti put sam mu rekao da to ne radi tako i on je peti put opet napravio isto. Nisam mogao izdržati, bilo je manjih i većih svađa i jednostavno ga nisam podnosio, kao ni on mene."
    Kaj u Kopenhagenu golmani vode treninge i određuju vježbe? Najbolje da se sad ulovimo izjave nekakvog Grabare
  • Mali Zeus
    18.7k
    Da se ne lažemo, jedan kolega je na ovom forumu izvukao taj citat s Twittera kad se prvi put pojavila vijest da dovodimo McKennu..
  • Krizy
    59.2k
    Grabara je idiot, cijelu karijeru ga prate skandali.
    A nije čudo što priča negativno o Mckenni jer su se navodno potukli na treningu.
    Sumnjam da je Poljak bolje prošao :rofl:
  • Crusades
    16.9k
    Kaj bi mi bez naših vrlih novinara da nisu ovo iskopali... :grimace:
  • Kumerle
    720
    Kamil Grabara, poznat kao samouvjeren i često provokativan golman, sudjelovao je u više zapaženih konflikata sa suigračima i protivnicima, ne samo sa Scottom McKennom.

Sukob s Mathewom Ryanom
    Tijekom zajedničkog staža u FC Kopenhagenu, Grabara je imao iznimno napet odnos s australijskim golmanom Mathewom Ryanom.
    Rivalitet za poziciju "broja jedan" doveo je do otvorenih nesuglasica, javnih prozivki i ironičnih komentara na društvenim mrežama.
    Grabara je javno omalovažavao Ryana u intervjuima i na društvenim mrežama, a Ryan i sam priznaje da ga komentari bivšeg kolege ne zanimaju. Trener je morao intervenirati zbog toksične atmosfere i sukobe rješavati unutar svlačionice.

Sukobi i kontroverze s navijačima i protivnicima
    Grabara je poznat po izjavama i postupcima koji redovito izazivaju reakcije drugih igrača i navijača. Primjerice, nakon utakmice protiv Galatasaraya u Ligi prvaka, nazvao je njihov stadion "g**nom rupom", što je izazvalo val negodovanja i prijetnji od strane turskih navijača prema njemu i njegovoj partnerici.

Često koristi sarkazam i provokacije prema protivnicima u javnim istupima i na društvenim mrežama.

Percepcija u nogometnom okruženju
    Stručnjaci i bivši treneri u Danskoj ističu da je Grabara poznat kao provokator i osoba sklona konfliktima, kako verbalnim tako i psihološkim. Njegova "specifična mentalnost" često izaziva podjele i među suigračima.
  • NVKOD
    5.9k

Psihologija je gadna stvar. Većina ljudi pročita samo naslov, ne ulazeći u članak i to je dovoljno da se formira potpuno pogrešna slika. Efekt naslova i površno čitanje sadržaja vijesti imaju ogroman utjecaj na percepciju javnosti što naravno mediji to dobro znaju i zato koriste clickbait naslove jer računaju na to da većina neće čitati dalje.

U ovom slučaju, naslov "najgori igrač kojeg sam ikad vidio" automatski stvara negativan dojam o McKenni, iako čovjek u dresu Dinama nije odigrao nijednu jedinu utakmicu. Neka prvo odigra koju utakmicu pa će se onda vidjeti.

Dnovinari snose odgovornost za takvo oblikovanje mišljenja. Ovakvi naslovi bez konteksta stvaraju površne, a samim time i netočne predodžbe koje se dugo zadržavaju. Te predodžbe najviše šire oni koji nisu pročitali ništa osim naslova, ali su zato prvi koji će suditi.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Grabara je najbolji golman kojeg Sam gledao ,vjerujem najbolji golman u danskoj ligi zadnjih 20 godina . Mislim da je i osvojio nagrade za najboljeg golmana i 2022,i 2023 prije sto je otisao u Wolfsburg za 13,5 mil eura. Lujka jeste kao vecina golmana ,ali da je glupo poljaka kako ga neki predstavljanju nije ,i vecina tamo u ovom slucaju je bila na njegovoj strani. Moj odgovoru i zapazanja na clanak od nekoga koji je sve to Pratio pa da barem malo opisem situaciju koja je za neke ovdje samo glup novinarski clanak na osnovu onoga sto znaju o našim dnovinarima. Tamo da se gluposti pisu a nigdje izvora kao kod nas ,nebi niti jedan novinari docekao Sutra na poslu. A posto je Tema Scott MCkeena eto ja cu Jos jednom ponoviti da nije kapitalac kakvim ga vas vecina ovdje smatrate , A prije svega se nadam da covjek nije dobio ugovor na 4 godine kako se pise. Osim svega toga ,od danas on i svaki drugi igrac dinama od mene ima puni podrsku i molim boga da postane suprotnom, vec stup naše obrane i polaze de kao veliko pojacanje i igrac dostojan plavog dresa . Nisam jednom pogresio u zivotu , i nikad mi nije tesko bilo priznati. Ovo sve govorim na osnovu svojih iskustava jer Sam igrom slucaja imao priliku gledati ga puno puta u zivo.
  • Roky
    29
    Citao sam svasta al stvarno hvale Scotta u nekim klubovima u Las Palmasu kazu da je bio vrhunski i u Nothingamu je bio top dok u Kopenhagenu tvrde da nije bas neki igrac mozda ovisi o nogometu kakav se preferira,a mislim da bi nama bio dobar da se mlati i skace u ovom nasem HNL-u
  • Ludovic IX
    9.2k
    ne postoji garancija niti za jednog igrača. b.šutalo je trebao bit taj pa je ispao veći fail od mmaea tri puta.

da scott ništa ne valja, ne bi bio pozivan u škotsku repku koja ako nešto dobro radi, je ta čvrsta obrana. da li će njemu pasat naša igra , tko zna ali vidjet ćemo. rijetki su stoperi koi će se prilagoditi baš svakom sustavu
  • Roky
    29
    Mi otkako se ozljedio Torente nemamo naravno ne racunam KTCa jer on je vec u godinama nemamo nijednog branica srcanog da ce poginut na terenu vecina njih igra toplo hladno neznam kak se rece bumo videli...
  • vjeko1701
    16.5k
    nije kapitalac kakvim ga vas vecina ovdje smatrateKujtim Shalla

Ovisi tko kaj očekuje. Ako ljudi očekuju da sam zatvara situacije 3 na 1 kada naša ekipa ostane visoko ili da se nadtrčava sa protivničkim krilima. Ako se očekuje da će on iznositi loptu ili graditi napade onda će biti rupa.

Po mom mišljenju, on bi nam trebao ozbiljno nadograditi defenzivne prekide i skok koji su nam uz protivničke kontre rak rana. K tome jedan igrač sa iskustvom kakvo on ima mora postati jedan od lidera svlačionice i mentor svim mlađim defenzivcima u ekipi. Lijevo imamo brzog Vinlofa kojem fali skok i duel pa ima smisla da bude uparen sa sporijim stoperom kojem je pak jača strana skok i duel.

Ako dobijemo u njemu borca i rutinera koji će popraviti jednu od slabijih točaka naše obrane, za mene će biti kapitalac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.