• Nousername
    833
    Kako se brzo mjenja misljenje ,a do prije jesec dva ga svi uzdizali i pisali kako su navijaci bivseg kluba razocarani njegovim odlaskom
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Pa mi smo underdog u Europi, HNL derbiji su s njim odradeni savrseno. Nije svaki igrac za sve, kljucna rijec #rotacija.
  • Crusades
    21.8k
    ovo mi neopisivo ide na onu stvar inače... a navedeno se mijenja o trenutačnoj formi i igrama na terenu. Kog boli briga kaj misle navijači Köelna o sadašnjem igraču Dinama.
  • ElDorado
    9.8k
    Statistika duela mu je katastrofalna inače
  • DiddyGuela
    5.4k

Statistika svega mu je katastrofa, kao i ukupni dojam. Od duela do zavrsnice i utjecaja na igru. Bas bi volio vidjeti koliki mu je postotak progresivnih dodavanja. Jedino sto on odigrava su pasovi u nazad i na stranu. Vrhunac kreacije mu je da se ponudi ko mantinela i odzuji dalje.

Bizarno.
  • bobanzg
    136
    Drago mi je da se netko ipak na kraju slaže samnom. Kad sam ga ja kritizirao popljuvali su me maksimalno, a ne trebaš bit profesionalni nogometni skaut da već nakon 3 utakmice vidiš neke stvari. Čovjek je alergičan na loptu, skriva se i bježi od nje da prikrije sve mane koje ima. Klasični destruktor za male klubove ne za Dinamo.
  • miro
    8.4k
    Činjenica je da on treba bit zamjena Stojkoviću, a ne obrnuto kako su nas uvjeravali
  • Crni86
    19.7k
    Činjenica je da on treba bit zamjena Stojkovićumiro

Cinjenica je da njih dvojica uopce nisu ista pozicija. Samo jbga kova to ne kuzi…
  • Zagi
    15k
    Podizanje ovakvih igrača na visoku osmicu/desetku je jedan od tih modernih trenerskih izuma koje iskreno nimalo ne razumijem.
    Ljubičić u današnjem dinamu
    Soldo u prošlogodišnjem Osijeku
    Ademi zadnjih par sezona u dinamu

Nekakvi okidači za presing (a iza njih onda šestice koje stoje daleko od igrača) , nešto ušićare "ulaskom iz drugog plana" zbog kojeg ne sudjeluju u logičnoj progresiji igre. Zbog pozicije na terenu zabiju par golova, podijele par asistencija kroz sezonu i to se onda gleda kao nešto pozitivno.
    Primjerice Soldo prošlu sezonu ima 6 golova i 4 asistencije.
    Mišić ima 0 golova i 1 asistenciju.
    Soldo > Mišić ? Hmm da.
    Samo, u toj kalkulaciji nikada nije varijabla koliko bi prava desetka donijela da je imalu tu minutažu.

Umjesto npr Majera u situaciji gdje treba dati neki pas kojeg nitko drugi ne vidi ili odgoditi taj pas jer će se bolja opcija ponuditi sekundu kasnije (dakle decision making desetke) , ti imaš Ademija kojem je forte uzmi loptu i daj nekome tko zna.
    I onda iščuđavanje , pa kako smo loši protiv duplog bloka? Zašto lopta samo kruži do krila koje je duplirano?

Dojma sam da su treneri u pokušaju inovacije zaboravili sve glavne postulate igre koja se igrala davno prije nego su se rodili. Uspješno, dobro i lijepo.
  • Keyser Soze
    18.1k
    Ljubičić je odradio Maccabi i Slaven odlično, Rijeku solidno. To je u principu to od njega ove sezone, statistika mu je porazna za igrača koji bi trebao biti jedan od nositelja ekipe.
  • Crusades
    21.8k
    Fener, hajduk 0 bodova?
  • Keyser Soze
    18.1k
    Nije me uopće impresionirao u te dvije utakmice.
  • MarK
    1.4k
    odlično napisano. Upravo zato mi do besvijesti kružimo s lijeva na desno jer nemamo klasnu desetku na terenu koja može jednim dubinskim pasom izbaciti napadača u mat priliku ili sam driblingom probiti tu gustu sredinu.
  • fakin
    2.9k
    Ovaj je cak i na clanskom danu uspio proci nezamijećeno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.