• Nousername
    832
    Kako se brzo mjenja misljenje ,a do prije jesec dva ga svi uzdizali i pisali kako su navijaci bivseg kluba razocarani njegovim odlaskom
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Pa mi smo underdog u Europi, HNL derbiji su s njim odradeni savrseno. Nije svaki igrac za sve, kljucna rijec #rotacija.
  • Crusades
    19.9k
    ovo mi neopisivo ide na onu stvar inače... a navedeno se mijenja o trenutačnoj formi i igrama na terenu. Kog boli briga kaj misle navijači Köelna o sadašnjem igraču Dinama.
  • ElDorado
    7.1k
    Statistika duela mu je katastrofalna inače
  • DiddyGuela
    4.9k

Statistika svega mu je katastrofa, kao i ukupni dojam. Od duela do zavrsnice i utjecaja na igru. Bas bi volio vidjeti koliki mu je postotak progresivnih dodavanja. Jedino sto on odigrava su pasovi u nazad i na stranu. Vrhunac kreacije mu je da se ponudi ko mantinela i odzuji dalje.

Bizarno.
  • bobanzg
    119
    Drago mi je da se netko ipak na kraju slaže samnom. Kad sam ga ja kritizirao popljuvali su me maksimalno, a ne trebaš bit profesionalni nogometni skaut da već nakon 3 utakmice vidiš neke stvari. Čovjek je alergičan na loptu, skriva se i bježi od nje da prikrije sve mane koje ima. Klasični destruktor za male klubove ne za Dinamo.
  • miro
    7.9k
    Činjenica je da on treba bit zamjena Stojkoviću, a ne obrnuto kako su nas uvjeravali
  • Crni86
    17k
    Činjenica je da on treba bit zamjena Stojkovićumiro

Cinjenica je da njih dvojica uopce nisu ista pozicija. Samo jbga kova to ne kuzi…
  • Zagi
    13k
    Podizanje ovakvih igrača na visoku osmicu/desetku je jedan od tih modernih trenerskih izuma koje iskreno nimalo ne razumijem.
    Ljubičić u današnjem dinamu
    Soldo u prošlogodišnjem Osijeku
    Ademi zadnjih par sezona u dinamu

Nekakvi okidači za presing (a iza njih onda šestice koje stoje daleko od igrača) , nešto ušićare "ulaskom iz drugog plana" zbog kojeg ne sudjeluju u logičnoj progresiji igre. Zbog pozicije na terenu zabiju par golova, podijele par asistencija kroz sezonu i to se onda gleda kao nešto pozitivno.
    Primjerice Soldo prošlu sezonu ima 6 golova i 4 asistencije.
    Mišić ima 0 golova i 1 asistenciju.
    Soldo > Mišić ? Hmm da.
    Samo, u toj kalkulaciji nikada nije varijabla koliko bi prava desetka donijela da je imalu tu minutažu.

Umjesto npr Majera u situaciji gdje treba dati neki pas kojeg nitko drugi ne vidi ili odgoditi taj pas jer će se bolja opcija ponuditi sekundu kasnije (dakle decision making desetke) , ti imaš Ademija kojem je forte uzmi loptu i daj nekome tko zna.
    I onda iščuđavanje , pa kako smo loši protiv duplog bloka? Zašto lopta samo kruži do krila koje je duplirano?

Dojma sam da su treneri u pokušaju inovacije zaboravili sve glavne postulate igre koja se igrala davno prije nego su se rodili. Uspješno, dobro i lijepo.
  • Keyser Soze
    16.9k
    Ljubičić je odradio Maccabi i Slaven odlično, Rijeku solidno. To je u principu to od njega ove sezone, statistika mu je porazna za igrača koji bi trebao biti jedan od nositelja ekipe.
  • Crusades
    19.9k
    Fener, hajduk 0 bodova?
  • Keyser Soze
    16.9k
    Nije me uopće impresionirao u te dvije utakmice.
  • MarK
    1.2k
    odlično napisano. Upravo zato mi do besvijesti kružimo s lijeva na desno jer nemamo klasnu desetku na terenu koja može jednim dubinskim pasom izbaciti napadača u mat priliku ili sam driblingom probiti tu gustu sredinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.