• Crni86
    16.6k
    kao i cijela momcad.
  • miro
    7.8k
    Meni loš bio danas, ne znam, nema tu neke kreacije podvaljivanja lopte, ništa nisam vidio od toga, ne nudi se dovoljno. I onda onaj udarac s 30 m bezveze. Premalo
  • Efes Pilsen
    13.4k
    za jedinu izradenu sansu je on podvalio Hoxhi koji ju je primio kao gelipter.
  • miro
    7.8k
    Velim, premalo je to sve za ono što smo očekivali, ili nije?
  • Crni86
    16.6k
    Lopta za bakrara isto tako u prvom poluvremenu

Izvanredno primanje i guranje lopte fesno bakraru i onda beani zlomislic.

koliko prilika su stvorili onda danas misic i benacer? Svaki put kad nema prilika uhvatite se ljube. Kad ce ostali veznjaci biti prozvani za isto?

Ljubo je danas kreirao dvije super prilike. Benacer jednu kod gola bakrara i misic 0.
  • ElDorado
    6.7k
    Ono kak ja vidim je da mi igramo s tri šestice, igramo isključivo na bokove, u sredini nikakve kombinatorike i probijanja linija.
  • Efes Pilsen
    13.4k
    u kontekstu kako igramo - nije. Nama desetke Vidovic i Stojkovic takve lopte ne mogu podvalit protiv Vukovara..
    Problem je igra, vadit pojedince pored ovakvog manjka organizacije mi se cini suvisno. Posebno pojedince koji su nesto konkretno i odigrali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.