• T90d
    3.3k
    Kao što je lani na Poljudu dobio pljesak nakon pobjede kad je išao na MaxSport korner, tako je sad zaslužio zvižduke i povike o ostavci.
  • Efes Pilsen
    17.2k
    I ta prica da je Mario Kovacevic rastao u karijeri i da je pobjednik... Sta, nema zida? Bit ce novi Pep? Lik je ocigledno limitiran u nekoliko stvari, al osvojio je drugu i trecu ligu.
  • Blueshadow86
    5.8k
    Je, otići će sam. Malo morgen. Nije lud otići, a ima plaću 25 soma. Bi li netko od nas dao otkaz, a da zna da nikad više neće imati ovoliku plaću? Nemojmo se lagati.
    Upirite prste u Bobana i ostale kojima je to domena.
  • Markelo
    4.2k
    Prihvatili smo već da se sramotimo s njim u Europi, onda ćemo prihvatit s vremenom valjda da se i sramotimo u Hnl-u. Ako je Kovacevic imao snažnu podršku prije ove utakmice onda će ju imat i nakon nje. Šta se točno promijenilo? Igramo za kurac? pa igrali smo i prije pa je se nije razmišljalo o otkazu treneru. Promijenit će on trend, evo svaki tren bi se to trebalo dogodit
  • San Lorenzo
    24.7k

Pa očito da mu je peak bio prošle sezone...tad ga se vadilo na to da je u derbijima izdominirao, ove sezone je već na 0-2...ajmo o učenju u Europi, liku je najzrelija utakmica bio Fener koji mu je bio prva euro utakmica u životu, sve nakon toga teški oblik šamaranja...ali ono, kontinuitet, moći ćemo se kurčit kako je trenwr odradio ugovor do kraja i kak smo gospoda.
  • Orc123
    17.5k
    Sta ovaj pricaaaa
  • Yovitssa
    1.1k
    Kaže Mario u prvoj rečenici "dobro smo se pripremili"...
    Majko Isusova i svi sveci Božji, tko nama sjedi na klupi... :cry:
  • Ijayi Atiemwen
    6.6k
    “Nije se moglo igrat Jedna bakljada pa druga”
  • San Lorenzo
    24.7k

Doslovno npc-jevi iz bethesdinih igara imaju smislenije razgovore.
  • Jaki991
    700
    Covjek tjednima prica kako nismo dobri kao da nema apsolutno nikakav utjecaj na to, kao da je neki vanjski promatrac igre
  • Ijayi Atiemwen
    6.6k
    Tabinas kvalitetniji od Galešića i Valinčića. Sve sam čuo…
  • Plava 9ka
    150
    Tolko je loša atmosfera oko njega i oko kluba, ne znam šta bi se moralo dogoditi da se to preokrene. Mislim i da krenu dobri rezultati da tu nema budućnosti.
  • Diavollo094
    339
    Majko moja što ovaj priča tabinas je očito podijelio njegove gole slike po svojoj domovini
  • Goncalo Santos
    4.9k
    ne znam šta bi se moralo dogoditi da se to preokrene. — Plava 9ka

Razgovor bobana sa senatorima vjv.
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    dok je Boban prez ovaj ne ide nikud . On ide šnjim i u Milan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.