• Fan
    2.7k
    Ne vidim poveznicu jer nijednu europsku utakmicu između te dvije nismo izgubili. Znači u pola godine jednom izgubimo u Europi i problem je. Hejteru.
  • Droljo
    31.5k

Točno smo, ni krivi ni dužni, upropastili sezonu Thunu...
  • ElDorado
    13.7k
    Prvo kaj se tiče dovođenja igrača. Boban je vise puta rekao da se gradi momčad za budućnost, a LP ak se desi desi, EL je obveza. Nakon kaj sam se malo ohladio, shvatis da se ovaj prijelazni rok tako i radilo. Pokusalo se s Peretzom prije kvala nije proslo. Alternativa ocito nije pronadjena. Dalje se islo s mladim, ozbiljnim potencijalima.
    Drugo kaj se tiče sustava. Kod Kove uopće nije problem sustav, već njegova adaptacija. Igramo s dvije visoke osmice i to je u hnlu ok ali ti se u EU moras adaptirati. A to kod njega uopce ne vidim i to mi je najveci problem. Stojke moze igrat sta god hoces, ali ti moras pronaci igraca koji ce uz Misica pokriti taj siroki prostor u defenzivi. Zajc to jednostavno nije. Jakir je to znao raditi sa Suletom i Misicem. Ak mi u EL udjemo ovako kao s Vikingom biće ajme majko. Primjer: prvi gol Vikinga u Zg. Ok Mišić grijesi ali kod igrača Vikinga nema naše osmice. Sličan problem imamo i s defenzivom naših bajnih krila.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Dovelo se Prevljaka i Orsica na vrijeme, iskusna imena koja su trebala donjet nesto vise u rotaciji. Popusili smo dosta na vizama za Kravcova i Taylora, to je dio na koji ne mozes utjecat. Doveden je Stojakovic na vrijeme, ali s ozljedama stvarno nismo imali srece. On je trebao nadoknadit Bakrara i to mi je najveci zajeb ovog prijelaznog roka uz golmana. Ne mogu im zamjerit sto su cekali Livakovica.
    Mi vecinu prinova / pojacanja tek moramo vidjet u akciji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.