cibona
Petković nije upisao nastup. Znači tih 7 pada na 5. — vjeko1701
druge strane, danas je startao ravno jedan igrač iz prošle sezone - Mišić. Filipović je bio na posudbi u Šibeniku isto kao i Šunjić onomad u Lokomotivi. Galešić je došao na zimu i ušao na pola prvog poluvremena. Ok, nategnuto 2 igrača iz prošle sezone. Deset novih ako se računa da je Mikić startao. Zadnjih pola sata je ušao Kulenović kad je sve bilo gotovo. — vjeko1701
Fatos Beqiraj
Crni86
U čemu je problem što se spominje doselekcija — veselko tenžera
veselko tenžera
Problem je u tome sto ju spominje lik koji je koristio 35% kadra — Crni86
Crni86
A tko da ih zaziva? Pa nismo mi na treninzima. Da zazivamo igraca koji uopce ne igra… na temelju cega? Imas 3 igraca koji nisu bili uopce planirani u rotaciji sve dok nam nije gorilo pod nogama pa su ubaceni i svoj posao su odradili jako dobro. Pa zasto nas genije to nije vidio onda vec na treninzima? Zas topic ne igra 3 mjeseca pa onda igra 2 tekme za redom? Zas mikica nema sa seniorima pa igra 4,5 utakmica za redom? Zas soldo ne igra pa te vadi iz govana protiv gorice? Sumnjam da je bas itko od tih igraca bio taraba na treninzima i nije mu se dalo..ne vidim da je netko ovdje ili bilo gdje zazivao njih dvojicu. — veselko tenžera
vjeko1701
Ne shvaćam što ovime želiš reći? Da u 5 mjeseci nije došao do statusa prvotimca? — cibona
Ok, mikića ne trebamo računati jer je većinski prethodnu sezonu proveo u juniorima. — cibona
Misliš da je 5 mjeseci premalo za proces i prilagodbu? Slažeš se s kovačevićevim izjavama? Nije mi jasno. — cibona
Ja sam povukao paralelu s najsličnijim prijelaznim rokom do sada, onim iz 2018. Naravno da je ljetos bila donekle veća rekonstrukcija, ali to ne opravdava kovačevićevo baljezganje o potrazi za dodatnim vremenom, doselekcijom, izvlačenjem pouka i slično. — cibona
Kakbi smo bili 2018, a kakvi danas? To je validna usporedba. — cibona
Naravno, možemo pričati o procesu, novoj momčadi i ostalim izlizanim frazama, ali onda imam samo jedno pitanje. Jesmo li 2018. govorili o procesu kada se promijenila cijela jedna momčad? Koliko je toj momčadi trebalo mjeseci da se uigra? — cibona
veselko tenžera
Sta znači zamotan? Igra li dobro? Igra, ne pokazuje naznake umora i ponajbolji je igrač ove sezone.Oprosti ali domingez igra zamotam vec par mjesec, nije ga se odmorilo niti jesnu tekmu. — Crni86
Zato što Boban nije dogovorio s RPG-om, a nije imao zeleno svijetode stavi Mikića. Ako se ne varam, Boban je na pitanje jesu klinci trebali dobiti više minuta odrješito odgovorio - NE! Donekle se mogu složiti da ga je tu i tamo mogao odmoriti 15-20 minuta, ali nije kriv što je u sezonu ušao s 1 desnim bekom.Vale je igro sve minute do ozlijede. — Crni86
Kakva je ovo konstatacija? Jel ti stvarno vjeruješ da je Boban doveo Vidovića za poziciju desetke, a mudonja Kova ga držao na krilima kao startera prvih 5 kola i onda ga klupirao? Priča za malu djecu.Vidovic je izrotiran na 4 pozicije osim na onu za koju je doveden. — Crni86
Dogovori se sa sobom, rotira li ili ne rotira? Meni je teško pratiti ovaj tok misli.Ubijao je napadace konstantnim rotacijama. — Crni86
Počeo je kao starter, a onda je sjedio jer nije bio naročito dobar. Ima(o) je problem s kondicijom, mlad je i Kova ga je pametno zaštitio da ne ispadne pedro u slabim izdanjima cijele ekipa. Plus Goda je igrao dobro. MPV je totalno suprotno od onoga što tvrdiš, baš dobar primjer kako se dozira devetnaestogodišnjaka. Ako je po ovoj utakmici suditi, Kova je s njim napravio baš dobar posao.Vinlof sjedio na klupi ne zna ni sam zasto. — Crni86
Pacho
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.