• cibona
    7.2k
    Petković nije upisao nastup. Znači tih 7 pada na 5.vjeko1701

Ne shvaćam što ovime želiš reći? Da u 5 mjeseci nije došao do statusa prvotimca?

druge strane, danas je startao ravno jedan igrač iz prošle sezone - Mišić. Filipović je bio na posudbi u Šibeniku isto kao i Šunjić onomad u Lokomotivi. Galešić je došao na zimu i ušao na pola prvog poluvremena. Ok, nategnuto 2 igrača iz prošle sezone. Deset novih ako se računa da je Mikić startao. Zadnjih pola sata je ušao Kulenović kad je sve bilo gotovo.vjeko1701

Mišić, hoxha, filipović, mikić. 4 igrača koji su u ovo doba prošle sezone bili u dinamu. Ok, mikića ne trebamo računati jer je većinski prethodnu sezonu proveo u juniorima. Znači 8 novih
    prvotimaca, a bjeličin dinamo imao je 6/7. Ne shvaćam poantu tvoga upisa? Misliš da je 5 mjeseci premalo za proces i prilagodbu? Slažeš se s kovačevićevim izjavama? Nije mi jasno.

Ja sam povukao paralelu s najsličnijim prijelaznim rokom do sada, onim iz 2018. Naravno da je ljetos bila donekle veća rekonstrukcija, ali to ne opravdava kovačevićevo baljezganje o potrazi za dodatnim vremenom, doselekcijom, izvlačenjem pouka i slično.

Kakbi smo bili 2018, a kakvi danas? To je validna usporedba.
  • Fatos Beqiraj
    591
    Steta ovi svi sto vrijedjaju Kovu na osobnoj razini su skriveni iza svojih profila. Bas me zanima koliko njih je pismeno, kako razgovaraju, a pogotovo kakvi su na svome poslu
  • Crni86
    18.2k
    U čemu je problem što se spominje doselekcijaveselko tenžera

Problem je u tome sto ju spominje lik koji je koristio 35% kadra. To ko da ja imam 5 pari tenisica, nosim samo jedne uvijek i onda pricam kak trebam kupit nove tenisice.
  • veselko tenžera
    6.4k
    Problem je u tome sto ju spominje lik koji je koristio 35% kadraCrni86

E ovo je upravo ono na što sam mislio kad sam rekao da se u pretjerivanju ode u grotesku. Ako je ovo argument za tjerati Kovačevića, onda treba ostati 100 godina. Čovjek je baš svima dao prigodu i jedini koji donekle može prigovoriti na minutažu je Soldo, ali samo donekle jer su u vezu dovedena jaka imena koja se mora čekati. Galešić ne toliko jer su udarni stoperi bolji dio ekipe.

A ne vidim da je netko ovdje ili bilo gdje zazivao njih dvojicu.
  • Bistra1986
    1
    Dominguez nije ni u cemu bolji od Galesica
  • rokikaciga
    8.2k
    Jos jedna tvoja pametna konstatacija...
  • Ivan0302
    1.3k
    e jesi bistar bistra
  • Crni86
    18.2k
    covjek nije uopce rotirao kako spada sto je reko i zvone na clanskom danu. On sam nam je pucao u noge da nismo imali sirinu kadra kad nam je ona trebala.

Nije stvar nekom dat priliku 15 minuta. Poanta je dugorocnijeg planiranja i razvijanja igraca te da si ti sam svojim potezima budis igrace i siris roster. Nismo barca ili real da sad kad beljo, villar i vidovic nebuju dobri ih bacimo na cestu. Trener se mora bavit njima, mora se bavit galesicem, mora se bavit soldom.

Oprosti ali domingez igra zamotam vec par mjesec, nije ga se odmorilo niti jesnu tekmu. Vale je igro sve minute do ozlijede. Vidovic je izrotiran na 4 pozicije osim na onu za koju je doveden.

Ubijao je napadace konstantnim rotacijama. Vinlof sjedio na klupi ne zna ni sam zasto. Sad pak igra svaku, a goda sjedi na klupu kao da je teski trupac. Man managment i raspolaganje sirokim kadrom mu nikako ne ide.

I onda covjek koji je kriminalno upravljao tim kadrom - kaze potrebna je doselekcija. Pa za sta? Da i ti igraci sjede na klupi? Kad bi mikic, topic i soldo dobili priliku da nije bio primoran? Nikad. A decki ispali solidni. Ili da dofuramo jos jednog napadaca pa da onda lik rotira cetvoricu - svakom jedno poluvrijeme ne?

ne vidim da je netko ovdje ili bilo gdje zazivao njih dvojicu.veselko tenžera
    A tko da ih zaziva? Pa nismo mi na treninzima. Da zazivamo igraca koji uopce ne igra… na temelju cega? Imas 3 igraca koji nisu bili uopce planirani u rotaciji sve dok nam nije gorilo pod nogama pa su ubaceni i svoj posao su odradili jako dobro. Pa zasto nas genije to nije vidio onda vec na treninzima? Zas topic ne igra 3 mjeseca pa onda igra 2 tekme za redom? Zas mikica nema sa seniorima pa igra 4,5 utakmica za redom? Zas soldo ne igra pa te vadi iz govana protiv gorice? Sumnjam da je bas itko od tih igraca bio taraba na treninzima i nije mu se dalo..
  • Pacho
    11.8k

Nije ni nama lako
  • vjeko1701
    21.4k
    Ne shvaćam što ovime želiš reći? Da u 5 mjeseci nije došao do statusa prvotimca?cibona

Pisao si o kvalifikacijama za LP. U njim Petković nije upisao nijedan nastup. Donekle se može reći da je postao prvotimac u utakmici s Anderlechtom. Dotle je prvi napadač bio Gavranović.

Ok, mikića ne trebamo računati jer je većinski prethodnu sezonu proveo u juniorima.cibona

A Filipović i posudba u Šibenik? Nije upisao nijedne minute za Dinamo prošle sezone. Definitivno nije bio prvotimac.

Misliš da je 5 mjeseci premalo za proces i prilagodbu? Slažeš se s kovačevićevim izjavama? Nije mi jasno.cibona

Ja sam povukao paralelu s najsličnijim prijelaznim rokom do sada, onim iz 2018. Naravno da je ljetos bila donekle veća rekonstrukcija, ali to ne opravdava kovačevićevo baljezganje o potrazi za dodatnim vremenom, doselekcijom, izvlačenjem pouka i slično.cibona

Kakbi smo bili 2018, a kakvi danas? To je validna usporedba.cibona

Ni u jednom trenutku nije bila poanta obrane Kovačevića nego samo istaknuti velike razlike 2018. i danas. I to samo na temelju količine igrača koja se promjenila. Van raznoraznih drugih faktora.

Po meni jednostavno nije validna usporedba. U najmanju ruku jednostavno površna. Bjelica iz 2018. je daleko bolji trener od Kovačevića iz 2025. Vjerojatno ne postoji navijač Dinama koji će to osporiti.

Al tvoj post nije bio o Kovačeviću.

Naravno, možemo pričati o procesu, novoj momčadi i ostalim izlizanim frazama, ali onda imam samo jedno pitanje. Jesmo li 2018. govorili o procesu kada se promijenila cijela jedna momčad? Koliko je toj momčadi trebalo mjeseci da se uigra?cibona

Bio je o navijačima i kaj se pričalo onda i sada.

Tko je uopće pričao 2018.? Koliko manje ljudi je to sve pratilo. Koliko manje uspješna je bila generacija na odlasku. Koliko su bila manja očekivanja od svega. Koliko manji pritisak. Koliko je bila drugačija konkurencija. Koliko je bilo manje straha/ljutnje među mnogima jer je konkurencija bila Rijeka dok je Hajduk tavorio po 4. i 5. mjestima. Koliko je bila manje radikalna promjena ekipe. Sve su to bitni faktori koji utječu na razmišljanja ljudi.
  • veselko tenžera
    6.4k
    Oprosti ali domingez igra zamotam vec par mjesec, nije ga se odmorilo niti jesnu tekmu.Crni86
    Sta znači zamotan? Igra li dobro? Igra, ne pokazuje naznake umora i ponajbolji je igrač ove sezone.

Vale je igro sve minute do ozlijede.Crni86
    Zato što Boban nije dogovorio s RPG-om, a nije imao zeleno svijetode stavi Mikića. Ako se ne varam, Boban je na pitanje jesu klinci trebali dobiti više minuta odrješito odgovorio - NE! Donekle se mogu složiti da ga je tu i tamo mogao odmoriti 15-20 minuta, ali nije kriv što je u sezonu ušao s 1 desnim bekom.

Vidovic je izrotiran na 4 pozicije osim na onu za koju je doveden.Crni86
    Kakva je ovo konstatacija? Jel ti stvarno vjeruješ da je Boban doveo Vidovića za poziciju desetke, a mudonja Kova ga držao na krilima kao startera prvih 5 kola i onda ga klupirao? Priča za malu djecu.

Ubijao je napadace konstantnim rotacijama.Crni86
    Dogovori se sa sobom, rotira li ili ne rotira? Meni je teško pratiti ovaj tok misli.

Vinlof sjedio na klupi ne zna ni sam zasto.Crni86
    Počeo je kao starter, a onda je sjedio jer nije bio naročito dobar. Ima(o) je problem s kondicijom, mlad je i Kova ga je pametno zaštitio da ne ispadne pedro u slabim izdanjima cijele ekipa. Plus Goda je igrao dobro. MPV je totalno suprotno od onoga što tvrdiš, baš dobar primjer kako se dozira devetnaestogodišnjaka. Ako je po ovoj utakmici suditi, Kova je s njim napravio baš dobar posao.

Jasno mi je da Kovu smatraš bezveznjakom, ali argumenti kojima to pokušavaš braniti, blago rečeno, ne stoje.
  • ElDorado
    8.3k
    Ne znam od kud ideja da je Boban zadovoljan igrom? Nije i to je na članskom nekoliko puta rekao, a posebno ga je brinulo da nema napretka već dapače.
  • Pacho
    11.8k
    @veselko tenžera

Po meni je problem sto se tu ne vidi neko plansko rotiranje. Odnosno, bar meni tako djeluje.

Netko bude starter pa ga onda odjednom nema par utakmica, a netko ne igra 3-4 mjeseca pa odjednom bude starter u Europi. Naravno da treba nagradivati/kaznjavati na temelju izvedbi na terenu, ali po meni se prelako skroz ispada iz rotacije na jako duge periode.

Jos kad uzmes u obzir da izjavljuje kako je svima njima zapravo tesko, a njemu valjda najvise, jer imaju toliko dobrih igraca vidis da je sve to dosta stihijski.
  • Jurki
    20.9k
    meni je žao kaj je njemu tesko.
    Ali i za to postoji vrlo jednostavno rjesenje.
    Ode kod Bobana i da neopozivu ostavku. I vise mu nebu tesko.
  • rioda
    12.2k
    Oprosti ali domingez igra zamotam vec par mjesec, nije ga se odmorilo niti jesnu tekmuCrni86

Rekao je i to Boban na članskom danu, da igra zamotan iz čisto psihološkog razloga jer se osjeća sigurnije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.