• Jay
    2.8k
    Dajte molim vas otvorite bratu Bombi temu za Rieru, cekam tu info da odlazi Kova i moram citati 107. put iste rasprave za Rieru.
  • LA BOMBA
    570
    Otkud ti ova brojka? Jesi to pročitao ili izmislio?

Ti misliš da će netko platiti Celju za trenera jednaku cifru koju je United platio Sportingu za Amorima? Bayern Burnleyju za Kompanyja?

Nema teoretske niti realne šanse.
    Mathiasovi Chageri

Trener/igrač vrijedi toliko koliko za njega traži klub.

Ja sam to stavio kao primjer da Celje može tražiti toliko ako želi.

Celju ne treba novac i imaju ambicije u KL, a čak i sa novčane perspektive u KL mogu zaraditi sa Rierom dosta novca i onda još cijene igrača koje bi poskočile.

Kad je trener toliko bitniji od igrača onda vrijedi i toliko više.

Amorim totalna druga situacija, jer je on sam htio otići. Riera je rekao da je zadovoljan u Celju i da neće razgovarati sa drugim klubovima.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Kao što je i s nekim igračima kod nas i neke insajderi koji su pisali, pitanje je jesu li te ruske ponude prave ili "na papiru" igra za dizanje vrijednosti.
    Drugo i da je prava nitko sad nejde u Rusiju jer ne igraju Europu.
    Treće nisam mislio na to koliku on placu može dobit nego koliko se može trošit na igrače i ako je sa Celjem napravio ovo, što bi tek mogao s ekipom gdje možeš kupiti kvalitetnog igrača na svakoj poziciji.
    Četvrto ako mislimo da je nemoguća misija za Zvezdu, zašto ga uopće spominjemo u kontekstu našeg budućeg trenera? Onda svakako nemre ni kod nas
  • LA BOMBA
    570
    Razlika je u tome što on u Celju ima jaku poziciju unutar kluba i može utjecati na to koje igrače se dovodi i kakvu politiku će imati klub. U Zvezdi to ne bi imao tako da to koliko može teoretski Zvezda platiti za igrače nema nikakve veze, jer 1) ne bi on birao igrača koje Zvezda dovodi 2) mogli bi ta "pojačanja" samo negativno utjecati na ekipu. Npr. zašto bi htio raditi sa starim Arnautovićem kad on traži totalno drugi profil napadača.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Razmišljaju li u klubu bar o smjeni,ili će Kova dobiti još kredita?Odani Zgd

Pa rekao je insider @FazeN još poslije Vukovara da je ispucao sve kredite pa je katastrofalno vodio utakmicu protiv Rijeke, a sinoć protiv Celte da i ne govorim... A ovaj je i dalje trener.
    Očito kolega nije insider i nema dobre informacije.
  • Zagi
    12.9k
    Stari moj, ovo nije tema o Rieri.
    Daliban razina tvrdoglavosti i upinjanja.
  • Chempers
    971
    :rofl: :rofl: Vrh tema. Kovacevic, Dinamo i sve ostalo su samo sporedne teme, ovdje se radi o Albertu Rieri.
  • ElDorado
    6.9k
    Jebateled nisu mi jasne ove rasprave. Riera je prosto svršeno vrijeme. Lik je svoju školu odradio i ići će negdje za dobru lovicu. A s Bobanom ne bi izdrzao tjedan dana. Ja pretpostavljam da Boban cilja na nekog koji mu nece zdimit za godinu dana. I tu se slažem. Tipovao je na Kovu al nije budala samo je ego triper. On bi najrađe nekog nepoznatog iz neke B momcadi po mogucnosti Barcelone ili slično. Gladnog uspjeha i dokazivanja a sa znanjem.
    Svi sad pljujete Villara. Lik radio s uglednim trenerima i sad ima Kovu s kojim nemre komunicirati samo se mogu gledati. A mislim da su ti igraci i shvatili da nam je trener i njegov stožer skromnog znanja.
  • Vedraca
    212
    naivan si ako mislis da ce bilo koji Klub a kamoli Zvezda platiti blizu 10mio€ i da on to vrjedi! A ako mislis da je to cjena "Kompenzacija" za to sto bi izubili bez njega...to tako ne ide!! Nemoj se zacuditi ako ode u Zvezdu
  • Blueshadow86
    4.5k
    Lik radio s uglednim trenerima i sad ima Kovu s kojim nemre komunicirati samo se mogu gledati. AElDorado

Jbg, Villar je došao kod nas, ne Kova kod njega. Neka izvoli naučiti hrvatski jezik, tj. bosanski. :grimace:
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Ovo što pišem su isključivo glasine, ne poznajem nikog iz kluba, ne znam ničijeg tatu niti išta slično.

Navodno je održan sastanak na kojem je navodno bilo spomenuto ime Nikole Šafarića, ali čovjek ne posjeduje UEFA-inu licencu.

Ako je sastanak stvarno održan, to bi trebalo značiti da se razmatra opcija o otkazu Mariu Kovačeviću, ali ako je alternativa Nikola Šafarić ili netko iz tog ranga, neka nama našeg Kove.

Ponavljam, nemojte ove riječi uzimati zdravo za gotovo.

Ne znam puno više od ovog jer sam starom (ipak poznajem nečijeg tatu) nakon spomena Nikole Šafarića poklopio slušalicu.
  • Zagi
    12.9k
    Koji to ego triper ne ide u medije, ne slika se sa pojačanjima? Ništa.
    Imali smo ego tripera 20 godina na čelu, treba vas podsjetiti kako to stvarno izgleda?

Cuclate narativ ekipe kojoj smeta Boban na čelu dinama jer su u strahu.
    Ne budite naivni.
  • Goncalo Santos
    2.2k
    znaci ostali kandidati bi mogli biti rajko vidovic, ivan radeljic, zoran zekic, igor pamic,...
  • FazeN
    3.1k
    Pa rekao je insider FazeN još poslije Vukovara da je ispucao sve kredite pa je katastrofalno vodio utakmicu protiv Rijeke, a sinoć protiv Celte da i ne govorim... A ovaj je i dalje trener.
    Očito kolega nije insider i nema dobre informacije
    Blueshadow86

Tako je, nisam insajder i govorim to 107. put, no oko te situacije sam jako dobro upućen, TE STOJIM IZA TE SVAKE RIJEČI.
  • Chempers
    971
    Šafarić ima europskog iskustva, a i iskazao se kao komentator na Novoj TV. Možda i engleski zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.