• ElDorado
    6.5k
    On jednostavno ima hrpetinu nezadovoljnih igraca:
    - oni koji ne igraju su u kurcu
    - oni koji stalno igraju traze vjerojatno odmor
    - oni koji igraju a stalno ih se mjenja (Beljo)

A oni koji znaju pitaju se gdje sam ja to dosao (Bennacer) i kaj ovaj trener radi.

Sve u svemu trenutno ne vidim kako Kova moze bilo sta promjeniti u nasoj igri.
  • Noel
    16.7k
    Ne mogu vjerovat da je još uvijek trener Dinama poslje jučerašnje utakmice. Nažalost čovjek je totalno van realnosti, očigledno je pogubio sve konce.. Dinamo je u totalnom padu, agresivni pad u HNLu koji izgleda da bi se mogao pretvorit u katastrofu.. Neznam kaj se čeka, još jedan kiks protiv Rijeke pa da nastane totalna drama?
  • Goncalo Santos
    1.8k
    Ovo bi sve i imalo smisla da svlacionica stoji iza njega kao sto su iz jakira nakon balkanija. Kovacevicu su igraci okrenuli leda i nemoguce je da on okrene momentum u nasu korist.

Jasno mi je da se nitko ne odrice otpremnina, ali vracat se po 5. put u svlacionicu di je sve mrtvo, a on sam u jos gorem stanju i na rubu suza, jel ima to smisla? Pa jel imas obraza sam odstupiti kad ocito da nemas vise podrsku nikoga? Il si toliko naivan ili jednostavno bezobrazan.

Svaki sljedeci dan s njim u klubu nas gura u provaliju. Nama hitno treba trener s autoritetom, ne mora bit tiranin, ali samo da nije ko dijete u ducanu s igrackama.
  • Plava stijena
    593
    To je pitanje imovinskog stanja. Gatusso se bez problema odrekao otpremnine jer je čovjek situiran, a samim pogledom na Kovinu igračku i trenersku karijeru jasno je da je njemu dinamova klupa Eurojackpot te nema teorije da se sam dostojanstveno pobere. To je bio jedan od Jakirovih problema jer imaš svlačionicu krcatu multimilionera i stigao "crkveni miš" sad njima šefovat. Zato se nadam da će po tom pitanju sljedeći trener bit adekvatan jer nije slučajnost da nam drugi trener zaredom ima problema s autoritetom u svlačionici. Jako često ljudi procjenjuju "vrijednost" drugih kroz prizmu novca, a bojim se da je u ovakvoj branši, gdje se u mlađahnoj dobi zarađuju sumanute svote, to dodatno naglašeno.
  • bbb medimurje
    4.6k
    Za usporedbu: prošle godine smo imali 2,86 velikih prilika po utakmici, a ove 2,18.Carrasco

Da upravo to
    Ovo je jos gore od prosle sezone
    Prosle sezone su nas unistavale grede i vratnice
    Protivnik nam je iz prve sanse zabil gol ili eurogol
    A sad imamo losiji xg od vukovara ....
  • San Lorenzo
    22.7k

Nitko nije očekivao onakav poraz i raspad sistema jučer, pa se shodno tome sigurno nije ni razmišljalo o nekom eventualnom nasljedniku...kao što sam siguran da već imamo par golmana na radaru, tako mislim i da se danas počelo razmišljati o nekim novim rješenjima za klupu...ali osim u slučaju potpunog kolapsa, ne očekujem nikakve potrese do zimske pauze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.