• ZG plavi 01
    49
    Nijemci su poslijednji od velikih liga koji se drze tradicije, identiteta. A Bayern je tu ipak predvodnik toga. Prije svega su klub Bavaraca i Bavarije, a ne klub Azijata kao Real.
  • Crusades
    23.1k
    Kakva lopta Trenta. Savršeno.
  • Zagi
    16.9k
    I ovo je skoro skinuo.
  • ZG plavi 01
    49
    Kak mi idu na jetra s ovim floskulama "Liga prvaka je Realovo natjecanje", "Real je Real". Takve gluposti u 2026. da komentatori govore. Pa nisu sigurni igraci Bayerna izasli na teren misleci da ce oni lako preko Reala. Samo budala bi podcjenila ekipu s tim igracima.
  • prefontaine
    8k
    oni su mi jedini od ovih velikih timova koji mi nikad nije bio mrzak. Dosadna mi je njihova dominacija bundesligom i drago mi je kad im ju netko uzme, ali nisu mi oni mrskiSibirski plavac

Ista stvar. U Njemačkoj uvijek navijam protiv njih, a u ligi prvaka za njih.

Osim kad igraju protiv nas.

Prije svega su klub Bavaraca i Bavarije, a ne klub Azijata kao Real.ZG plavi 01

Može pojašnjenje ovoga, što točno znači da su "klub Bavaraca i Bavarije"? Da za njih igraju prvenstvo Bavarci? Da za njih navijaju prvenstveno Bavarci? Da im na utakmice dolaze prvenstveno Bavarci?
  • ZG plavi 01
    49
    Kaj nitko ne prati najjaci tim na svijetu i quadruple osvajace 2026.?
  • Zagi
    16.9k
    Kak mi idu na jetra s ovim floskulama "Liga prvaka je Realovo natjecanje", "Real je Real".ZG plavi 01

To je ostalo od prošle ekipe. Kada god bi bilo kakvom logičnom analizom ispali inferiorni , na terenu bi Modrić i ekipa prošla, nekako.

Ovaj real nema taj timski duh. Ispadaju u ovom dvomeču.
  • ZG plavi 01
    49
    Pa klub respektira lokalnu zajednicu. Bitniji su im lokalni navijaci od bogatih turista. Prevelik je to brand da ne bi bilo turista i glory huntera, ali u usporedbi s Barcom i Realom ni blizu.
  • ZG plavi 01
    49
    kad imas takve igrace i neograniceni proracun sve je moguce. Nije Real osvajao Lige prvaka s Vukovarovim rosterom. Ne kazem da nije bilo nekih vau preokreta i utakmica, defitinitivno je bilo. Ali da se preserava u javnosti, preserava se. I da sad ovdje Real izjednaci opet ce krenuti te price, a nije bas da je Real bio inferioran 90 minuta i da je Bayern trebao 7-0 dobit.
  • Thor
    2.3k
    Bayern igra ko Dinamo :wink: :cool:
  • Zagi
    16.9k
    kad imas takve igrace i neograniceni proracun sve je moguce.ZG plavi 01

Ne jede im ni konkurencija baš u pučkoj kuhinji. Ona jedna sezona kada su nanizali baš sve legitimne konkurente , a visili su svaki meč ..
  • mlinchica
    5.5k
    Napokon, Kai
    :yawn:
  • Navijač Dinama
    12k
    Arsenal je najšugavija ekipa na svijetu.

Sramotni nogomet, kakav se ne sjećam da sam ikad gledao. Pederi sretni
  • Boycie
    3.9k
    Ne znam bas da ovo nije penal na kraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.