• Kruno
    1.4k
    Cuva se za Sp. :lol:
  • Carrasco
    7.2k
    Belji za gol u Europskoj ligi treba 90 minuta, a Matanoviću 290.
  • Mr Anderson
    19.2k
    Sad sam ga skužio kad je pal u 16-ercu.
  • din
    1.3k
    Up the Villa!

Jedan od dražih klubova, ako će tko imati mogućnost, posjetiti tour Villa parka. Definitivno jedan od najboljih koje sam ikad posjetio (a bilo ih je puno).
  • Thor
    2.6k
    svidja mi se njihov stadion. Nisam bio ali na telki kad sam gledao top
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Cestitke Astonu iz Ville, zasluzeno.
  • Navijač Dinama
    12.3k
    Hocel se oglasit službeni Hajduk zbog muzike nakon posljednjeg sučevog zvižduka, pitam za ćelavog komunistu na mjestu predsjednika pomenutog kluba.
  • deda
    45.7k
    Up the Villa :heart:
  • Zagi
    17.6k
    Emery ima kaj, 6 nastupa u EL te 5 trofeja i jedno finale?Ako se dobro sjećam...
    nenormalno
  • Paggini
    83.8k
    Se mora srati po nasem napadacu ili? Od sih igracuv lupate po njemu, decko ni kriv ni duzen koj Dalic nije Belju pozval. More vas sram biti. Najte same slaviti gol ak bu za repku zabil. Kulike mrznje prema mladem hrvatskem igracu bez ikakvoga razlogaFacke

Evo suza mi krenula.... Sokol na nebu viče, oprosti mi Matanoviće...

Šta nisi tu energiju zaštite imao prema Dinamovim igračima kad im nije išlo, nego si dapače često započinjao kenjanja po ovima i onima, ali sad si evo veliki zaštitnik našeg viteza Igora
  • Droljo
    27.9k

Ovo još toleriram ali da mi netko krene na kneza igora.... :rage:
  • Krulek
    1.2k
    Novinari SN peru savjest zbog podrške Dalićevom popisu.Navodno se Matanović iskazao u finalu. Prije će biti da je iskazao nevidljivost.
  • Facke
    8.2k

Ja da nikad nisam branil Dinamove igrace? Kad je skorem celi forum napadal Hoxhu , i to tek kad je dosel, sam bil medu rektima teri ga je branil. Al dobre. Nije bitne. Iste vredi i za neke druge igrace. Al te se ne pamti. Bitne da se pamti da sam kenjal prosle sezone , po Maricu naprimjer.
    Teri je tu bil zasticen ko svetec. :up:
  • Droljo
    27.9k
    Al te se ne pamtiFacke

Ma pamti se itekake ali te 80% ljudi ne razumije kurca...
  • Facke
    8.2k

Te mi je jasne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.