• Tvrdica McTvrdi
    3.2k
    Nama opasno visi prolaz, jer Betis, Lille i Midtdylland po sadašnjim izdanjima se nemamo čemu nadati. I da si upišemo bodove protiv Rumunja pitanje je hoće li 10 bodova biti dovoljno
  • Jaro
    11k
    pitanje je hoće li 10 bodova biti dovoljnoTvrdica McTvrdi

Aj ovo kolo par komada, al nedostatak nerjesenih uoucuje na proslogodisnju LP i broj bidiva za 24o mjesto bi mogao biti nama nedostizan. A i bodovi protiv Rumunja nisu nesto sto si ova momcad moze i pomisliti upisati...
  • fakin
    1.8k
    1. kolo - 2. mjesto
    2. kolo - 1. mjesto
    3. kolo - 4. mjesto
    4. kolo - 12. mjesto

do kraja igramo s Lilleom koji je danas izgubio od zvezde, s betisom koji je u odličnoj formi i danas je lagano dobio lyona, steauom koja ima tri poraza zaredom u europskoj ligi i s danskim midtjyllandom koji ima 4 pobjede u 4 utakmice i prvi je u europskoj ligi.
  • Infinity
    20.2k
    al nedostatak nerjesenih uoucuje na proslogodisnju LP i broj bidiva za 24o mjesto bi mogao biti nama nedostizan.Jaro

Prosle sezone nakon 4 odigrana kola 24. je imao 4 boda, te su 4 boda imale jos 2 ekipe ispod i 2 iznad.

Ove sezone 24. ekipa nakon 4 kola ima 5 bodova. Jedna ekipa iznad ima 5, a druga 6.

Ovo nam govori da je prosle sezone za 22. ili 24. poziciju bilo dovoljno 4 boda. Ove sezone za 24. trebas 5, a za 22. trebas 6 bodova.

Matematika definitivno govori da ce za prolaz dalje trebati vise bodova nego prosle sezone.

Meni je zalosno da nakon snova o europskom trofeju moram racunati mozemo li proci medju 24 najbolje ekipe.
  • über alles
    2.2k
    Malmo ce nas kostat
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Sramotno je u svakom slučaju da gledamo hoćemo li biti 24ti jer to je kao da spašavamo nekadašnje treće mjesto u skupini. To lovimo u Ligi prvaka, u EL lovimo prvo i zadovoljimo se s drugim.

Još jednom podsjetnik da iako je puno timova od nas bogatije, iz jačih liga, stadiona, navijača, mi smo po koeficijentu bili u prvom potu
  • Chempers
    979
    Meni je zalosno da nakon snova o europskom trofejuInfinity

Dobro sad, jel ovo stvarno netko mislio ozbiljno?
  • Dino
    4.6k

Ja evo na primjer. Sam moj je problem kaj sam ocito optimist bez uporista ili sa slabim uporistem (pobjeda fenera).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.