• Pacho
    6.2k

Za neznalice poput mene - kako je tocno doslo do tog prijateljstva s njihovim navijacima i navijacima Rome?
  • vjeko1701
    19.1k
    Pao baš dere mlade dečke. Šteta da YB nismo izvukli umjesto Danaca. Izgledaju mi jako ranjivo i konfuzno.
  • Dzoni
    2.1k
    U redu je PAO, ne morate više
  • NORTE
    20.3k
    Ovi young gaysi imaju korner zastavice u bojama "lgbtq zajednice" :rofl:
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Zasad mi nijedna ekipa u natjecanju ne djeluje kao apsolutni favorit za osvajanje (kao recimo u ligi prvaka ili konferencijskoj di imaš 2-3 ekipe za koje znaš da garant osvajaju a ostali su samo prolaznici).
    Treba ići korak po korak, ali ne zvuči mi nimalo nemoguće da mi odemo daleko, a možda i do samog kraja. :love:
    Isprike na patetici, ponjelo me nakon onog masterclassa jučer. :rofl:
  • Pacho
    6.2k

Bas njeguju taj identitet pedofilskog kluba
  • NORTE
    20.3k
    Jako malo neriješenih rezultata u ovom prvom kolu, a pasalo bi nam da ih je što više.
  • Pacho
    6.2k

Kako zasad stojimo s onim prosjekom za Jevreje ako bi do toga doslo?
  • Filip85
    961
    Kad već maštamo, pobjednik EL ide direktno u LP, ali što ako EL osvoji momčad koja je prvak u svojoj zemlji. Dali onda u LP ide finalist EL (ukoliko to nije izborio kroz svoju ligu) ili drugoplasirana ekipa iz HNL-a, lige iz koje dolazi pobjednik EL ?
  • NORTE
    20.3k

Dobro pitanje, ali u ovom kolu ne igra nitko Pot 2 vs Pot 1.
  • Ijayi Atiemwen
    4k
    Za prijateljstvo Pao - Roma kako je počelo nisam siguran, ali evo kako je počelo naše snjima http://gate13.gr/?p=20012
  • Klenx
    8.8k
    Dobro pitanje, ali u ovom kolu ne igra nitko Pot 2 vs Pot 1NORTE

Igrali su.
    Braga - Feyenoord 1:0, odnosno 0 bodova u taj naš “pool” bodova koji bi se zbrajao.
  • Infinity
    19.7k
    Kad već maštamo, pobjednik EL ide direktno u LP, ali što ako EL osvoji momčad koja je prvak u svojoj zemlji. Dali onda u LP ide finalist EL (ukoliko to nije izborio kroz svoju ligu) ili drugoplasirana ekipa iz HNL-a, lige iz koje dolazi pobjednik EL ?Filip85

U nasem slucaju, mi bi isli u LP, doslo bi do nekih izmjena u kvalifikacijama za LP i to je to. Ostatak HNL-a bi igrao kvalifikacije za EL i KL kao da se nista nije desilo.

Ako mi budemo drugi u HNL-u, mi bi isli direktno u LP, a prvak bi igrao kvalifikacije za LP. Jos bi po jedan klub igrali kvalifikacije za EL i KL.

Ako bi mi osvojili EL, te bili peti ili nize plasirani u HNL-u, tad bi liga dala pet predstavnika, tj. mi bi igrali direktno LP, a ostali kvalifikacije kako su poredani. Rekli bi neki da bi za dobrobit hrvatskog nogometa najbolje bilo da mi osvojimo EL i budemo sedmi u HNL-u.
  • Droljo
    21.4k
    Rekli bi neki da bi za dobrobit hrvatskog nogometa najbolje bilo da mi osvojimo EL i budemo sedmi u HNL-u.Infinity

Može! Ali kup bar da uzmemo na poljudu protiv tovara u finalu.
  • Jaro
    10.8k
    ne snijemo ni kup da ide 5 momcadi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.