• Zvonkec
    274
    Nek se samoukinu majkemi. Od kakvih jazavaca smo mi popušili prvenstvo totalno susramlje
  • Zg123
    2.2k
    Meni je drago da su se svi spustili na zemlju, znaci ono prosle sezone je bio antinogomet i prvak je imao fucking 65 bodova o cemu mi pricamo ljudi moji?? Mi smo im dali tu duplu krunu i Misko moze svima koji su sudjelovali u toj nasoj sramotnoj sezoni ljubiti papke do kraja zivota
  • Bruh
    1.1k
    od ovih je vukovar duplo skuplji il tak neka glupa statistika im
  • Nixa
    8
    kaj ih boli k, napravit ce dinamo nesto, pa ce kapnut neki razvojni milijuncic i njima dosta, ako slucajno udju u neku skupinu, ostat ce bez desetaka milijuna € od tv prava u ligi
  • Dani Olmić
    1.9k
    Jel sam jedini koji misli da cemo se ipak namucit s njima?
  • San Lorenzo
    20.7k
    Nek se samoukinu majkemi. Od kakvih jazavaca smo mi popušili prvenstvo totalno susramljeZvonkec

836112db134597bb557a84fa247c77b4_L.jpg?t=20250209_172241
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Kad netko drugi osim Dinama uzme naslov napokon ćemo imati više klubova u Europi.

Kao što sam rekao i nakon Ludogoreca, Rijeka ispada u svakom dvoboju svih pretkola, Shelbourne i Vikingur su PSG i Barcelona za ovu groznu ekipu vođenu glorificiranim Mariom Mlinarićem.
  • prefontaine
    3.2k
    Ja bi se baš rugao ovoj Rijeci, valjao bih se od sreće ko krme u blatu, a onda shvatim...pa ovi jadnici su bili ISPRED nas.

Ovi jadnici su uzeli prvenstvo Dinamu. Ovi jadnici, kakvi god da jesu, prošlu sezonu su bili BOLJI od nas.

Tako da se neću rugati, isključiti ću tv i odoh spavati, te Svevišnjega zamoliti da nikad, nikad i nikad više ne budemo gori od ovakvih.

Amen, laku noć svima
  • KtcGoat
    825
    "Zato pustite dječake, nek pjevaju što ih volja
    Neće ova lijepa naša, bez Dinama biti bolja"
  • CastAway1986
    3.7k
    Kad se sjetim polusezone i hvalospjeva za Dantasa kako ga trebamo kupiti..
  • Paggini
    62.9k
    Jel sam jedini koji misle da cemo se ipak namucit s njima?Dani Olmić

Ti doslovno misliš da će se Dinamo namučiti protiv bilo koje jebene ekipe protiv koje igramo, dok sve druge rivalske ekipe su dobro posložene, zajebane su, dobbro su se pojačali,

Daj nam se skini stari
  • Dani Olmić
    1.9k
    e pa onda cemo vidjeti dal cu bit jedini koji mozda dobro prognozira
  • jedan u nizu
    14.5k
    Jel sam jedini koji misli da cemo se ipak namucit s njima?Dani Olmić

Siguran da ovo pises samo kako bi za koji mjesec ili ako eventualno kiksamo s njima, mozes citirati ovaj svoj post i reci ''jesam vam lijepo rekao na pocetku sezone''
  • Doktor Kunić
    5.2k
    kaj briješ ti tvoji su dobili včrs a drugi tvoji tek igraju sutra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.