• Miro Vugrinec
    9.5k
    Ja sam vam rekao da bi po svemu Hajduk trebao ic na 75 plus, a mi 85 plus. Liga nam je teški krs i još duplo gora nego prošle sezone
  • FazeN
    1.6k
    Ja sam vam rekao da bi po svemu Hajduk trebao ic na 75 plus, a mi 85 plus. Liga nam je teški krs i još duplo gora nego prošle sezoneMiro Vugrinec

Ići će, to je očekivano uz ovakvu ligu i nisu loši kao prošle godine a imat će sudce opet kad zaškripi.
  • Zvonkec
    335
    Ajmo šarani ponovite 2 poluvrijeme protiv rjeke i bute rješili ovo
  • Peškaman
    7.6k
    Hajdukova igra u prvom poluvremenu nije ništa lošija od naše igre protiv Osijeka.
    A Omerović danas strašno neinteligentne odluke donosi.
  • Jay
    2.5k
    Bog vam dragi pomogao, tovari dobro izgledaju zato sto je osijek odron. Tu se pise kao da su imali 12 udaraca u okvir i ne znam kakvu dominaciju.

Igra se i drugih 45 min, tjesi me sto bi trebalo biti nemoguce za osijek odigrati jednako losa dva poluvremena jer ovo je bio ocaj.
  • Heisenberg1986
    379
    Kladim se da ce i ovi mutavi šareni dobro stisnuti nekih 20-30 minuta bar u drugom poluvremenu. Samo je pitanje jel tu itko zna ugurati loptu u gol.
  • Omake
    11.6k
    10 eura na Rožmana ako bude fight
  • crophantom
    1.8k
    Vidi ovog cigana španskog, vec se kurci, a mjesec dana je tek dole, sta ce tek biti
  • San Lorenzo
    21.3k
    Nadam se da Osijek preokreće ili barem ne gubi, jer ako već moramo čitati o moćnom hajduku po portalima, pomisao da to čitam i na forumu navijača Dinama me jako iritira...tog Garciu i hajduk je prije samo 9 dana Ilir Daja pošamarao kao kakve dripce...danas vode protiv ekipe koja ima 2 boda i 0 golova u tri i pol utakmice, iGrAjU jAkO dObRo, PoJaČaNJa sU iM vRh!
  • FazeN
    1.6k
    Napokon neki naš sudac koji se ne boji mahati padavičarima da ustaju s terena
  • Goncalo Santos
    478
    Cim se za nekog u hnlu (Osijek) krene pisat igraju najljepsi nogomet, trener dobro radi, treba vremena.... od toga nema nista. Svaki put ista prica.
  • hardek
    5.7k
    Kad bi ovaj Osijek skinuo junf sa jednim golom vjerujem da bi zabili još koji
  • rokikaciga
    4.9k
    Tovari kmece cim Plivaji ne sude faul na njemu kad on drzi za dres obrambenog
  • ElDorado
    5.5k
    Ovaj sudac je zapravo jako dobar
  • Droljo
    20.5k
    Omerović je loš nogometaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist