• Raul
    258
    Prvih 20 minuta dobro, poslije slabije.
  • Krizy
    60.7k
    hajduk pogodio sa svim igračima ovaj prijelazni rok.don

Izgleda da će lakše od očekivanog osigurati treće mjesto.
  • FazeN
    1.6k
    Dabogda sve izgubili, ali bolji su ove godine s Garciom to je sigurno.
    Dobili su sad i Pajazitija i tog Španjolca u vezi. Pa isto i u obrani, također novi, a uz to dva dobra beka.
    A na sve to ovaj Bamba dobar zasad.
    Sve u svemu kad dodamo sudački poguranac koji će oni imat na sve to, biće zanimljiva sezona, siguran sam da osvajamo ali Hajduk je sigurno drugi, ispod toga ne idu.
  • KtcGoat
    1k
    Jel se Valentini bradavica vidi ili mi se cini
  • hardek
    5.7k
    Nadam se da će Osijek uzet Rijekin poučak iz utakmice protiv nas i izaći izaći novi ekipa u drugi 45 minuta. Moraju stisnut redove jer su totalno nekompaktni i sve izgleda skroz divlje
  • rakurs
    1.7k
    Pretjeruje se u oba smjera, uobičajeno. Niti su ekipa koja će imati 75+ bodova niti su krš kojeg ćemo razvalit u sve četiri utakmice i koji će iza nas završiti s dvoznamenkastim brojem bodova. Neki koji su ih donedavno sprdali sada paničare, ne kužim to...
  • Ludovic IX
    9.7k
    Sportske pišu o rasprodanoj opus areni a ja vidim hrpu praznih mjesta
  • Ritam Ulice
    1.7k
    Pajaziti sve vise izgleda kao statist na setu U ime ruže
  • MarK
    999
    ma neće oni osvojiti ništa bez brige. Kao što si primijetio oni nižu pobjede samo kad je nebitno ili manje bitno. Redovito riknu ljeti u Europi, a zatim pobjeđuju u ligi. Nije pitanje forme već glave. To je luzerski mentalitet baš kakav ima i Osijek. U trenutku kad uvide da mogu ispasti iz nečega noge odrvene i nemaju pojma. Tako će biti i na proljeće(opet). Kad zamiriši titula u njihovoj glavi gotovo je. Kiksat će svako drugo kolo. Ovaj put mi moramo odraditi dobru jesen da ne strepimo do zadnjeg kola. Bude li tako definitivni raspad sistema stiže početkom krajem ožujka.
  • Noel
    15.2k

Je je, mitomanija je i da su imali fantastičnu igru protiv zire i protiv Dinama Tirane. Istina imaju napredak nego kod Gattusa u broju penala u HNLu ali potiskujem to u sebi i ne želim to vidjet.
  • Mlađi referent
    14k
    Miriše u zraku, iz dvojke u kec
  • E46
    1.7k
    mislim da ti se cini, al je dobra dobra je uhh
  • hardek
    5.7k
    Imali su loše utakmice sigurno. Mogli su kiksat i protiv Istre i protiv Gorice, možda i danas kiksaju ali ovih 45 minuta na Opusu je bilo na dosta dobroj razini.

Nemam ja ništa protiv tebe, samo pokušavam bit realan. Dao bog da se raspadnu i ne dosegnu ni 60 bodova, nitko sretniji od mene
  • KtcGoat
    1k
    Sto vise gledam Osijek, to vise mislim da termin "velika cetvorka" treba izbaciti iz upotrebe
  • Droljo
    20.5k
    Osijek mi izgleda kao da igra s igračem manje u vezirioda

Pa kad i igra. Babec jednom (ili nijednom) dotakao loptu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet