• Niko1986
    2.7k
    Ti vlasnici su ozbiljni. Bournemouth su digli toliko da Real, Liverpool i PSG od tamo kupuju, a ostali klubovi su im isto super.

Auckland prvi u ligi, Lorient je ispao u sezoni 23/24 a oni su ih kupili na pola te sezone i vratili ih instantno natrag + igraju super nogomet i dobre kupovine odrađuju, Hibernian su digli sada su odmah iza Celtica i Rangersa.

Ako shvate ozbiljno projekt u Rijeci sigurno će ih dići.
  • Paggini
    65.5k
    Idu li to ozbuljna ulaganja odmah i dizanje budžeta na 40 ili 50 miliona € ili to ide postepeno.Dadox

A iskreno ne znam, iskreno sumnjam. Više bih to gledao da Rijeka postane neka filijala bitnijih klubova grupacije, nesto kao Istra Alavesu, sumnjam da će ulaziti s nekakvim bolesnim parama jer klub nije nesto ekstra uspjesan, nema neku ekstra ogromnu navijacku bazu ala hajduk, nemaju ni na kraju dana neke stadione ili kampove pa da je i to mamac.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Kako će to funkcionirati u europskim natjecanjima? Nabrojao si dosta klubova čiji su oni vlasnici, što će biti ako npr. Rijeka i Hibernian izbore Konferencijsku ligu? Znam da 2 kluba u istom natjecanju ne mogu imat istog vlasnika.
  • FazeN
    1.3k
    Jel ima sto novo ne znam o prodaji, ali 31.7. Mišković je dao zadnji datum tim ljudima oni tad nisu prihvatili. (Info od bivšeg člana trenerskog dijela Rijeke)
  • NORTE
    18.5k
    Sretno Rožmanu danas u Varaždinu, želim pun Pampas ljutih šarana i otvoreni lov na raspalu gubu od prve sekunde i propisno poniženje kluba slučaja.
  • Niko1986
    2.7k
    Jel ima sto novo ne znam o prodajiFazeN

Prodaja je 99,9% gotova stvar, Mišković ostaje dodatne dvije godine u klubu kao neko tranzicijsko razdoblje. Samo je pitanje dana objave.
  • Gospon Fulir
    5
    Pa sto nitko te novinare ne pita koji je to Rebic klub odbio iz Arabije i silne milijune? :lol:FazeN
    Ovi odbijeni arapski milijoni su tovarima postali ko nekoc davno zenske koje si sve bario na moru.
    Ma joj da jedan arapski milijun mi ga je lagano slajfao na plazi, drugi arapski milijun sam milovao po grudima, a treci sam ostavio zbog ljubavi prema svojoj curi s kvarta koju ne znas.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Ja znam da je nedavno Misko urlao kako ce napravit Kantridu. Zar se zalizani tako lako odrice sna :fear:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Bit će zanimljivo onda pratiti kako će se novi vlasnici ponijet prema pitanju Kantride. Odnosno Općenito stadiona u Rijeci
  • FazeN
    1.3k
    Prodaja je 99,9% gotova stvar, Mišković ostaje dodatne dvije godine u klubu kao neko tranzicijsko razdoblje. Samo je pitanje dana objave.Niko1986

Hvala na info, zato rekoh ne znam jel ima sto novo a 31.7. (Poslao sam adminu u inbox) nisu našli dogovor.
    Što se mene tiče super nek su prodali.
  • Pacho
    3.9k
    Nije da to vec i nisu napravili u zadnjih 15 godina, ali mogla bi se Rijeka zacementirati na drugom mjestu.
  • Mr Anderson
    13.5k
    Ne znam koliko je to dobro za nas ako im uđe ozbiljni ulagač. Za očekivati je da ćemo u tom slučaju imati dvoboj u sljedećim sezonama. Tovari će otpasti skroz.
  • Dzoni
    1.8k

Postoje dve opcije, 1.muljanje s vlasništvom gdje bi ti vlasnici slučajno prije Europe prepustili dionice nekom svom bliskom da ne bi bili "osoba s najvećom kontrolom u klubu" pa bi time zadovoljili UEFU, a 2.ako se to već ne napravi, klub koji je bolje rangiran u domaćem prvenstvu zadržava Europu, a onaj drugi se izbacuje ili potiskuje u rang niže europsko natjecanje.
    S obzirom na to da u Škotskoj je za sve ostale klubove plafon 3.mjesto, a u Hrvatskoj ako će Dinamo biti pravi 2.mjesto, Rijeka je u prednosti
  • Pacho
    3.9k

Mislim da se radi FFP-a ni ne moze odmah toliko dizati iako postoji neka fleksibilnost za nove vlasnike no to moze biti i dvosjekli mac. Doduse, ovi vlasnici grupacija vjerojatno imaju opcije za pojacati roster posudbama iz ostalih klubova ako odluce da im je Rijeka u toj hijerarhiji klubova dosta visoko.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    sjećam se kad je predstavljao ovaj najnoviji projekt pa je suma sumarum bio "Sve je spremno, samo fale pare." Mislim da nije nikad niti skrivao da on to ne može sam financirati, nego je tražio sponzore zbog kojih su projektirana ona 3 nebodera da bi cijeli projekt bio isplativ. Vidjet ćemo jesu li novi vlasnici spremni investirati u novu Kantridu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet