• vjeko1701
    17.7k
    Iskreno mislim da će u KL uspjeti doći do nekog donjeg doma top 24 i onda ispasti u prvoj KO rundi protiv realno jačeg protivnika. U HNL-u im je bitno čim više se držati prvih pozicija pa čak i ako budu nešto lošiji, stignu na proljeće to nadoknaditi.

Iskreno, da sam na njihovom mjestu, prvo bi već ušao u pregovore sa Sanchezom koji je dobio otkaz u Olimpiji i čim prije zamjenio Đalovića s njim. Đaloviću se može dati neka pozicija u klubu kao zahvala za duplu krunu i europu.

Sa Sanchezom se stigne još dovest koji jeftin igrač po njegovom guštu. On je realno sa igračima iz 2. HNL i slovenske lige napravio dobar rezultat. Novci od Jankovića i europe bi trebali biti dosta za miran san vezan uz financije a Fruka bi zadržao do zime, posebno ako on ne inzistira na odlasku.

Sa Bobanom bi probao izgladiti odnose i došao bi po Cordobu na čistu posudbu, 50% preuzimanja plaće i za to bi pristao da ne može igrati protiv Dinama ove sezone. Ili bi preuzeo cijelu plaću ali da može igrati protiv Dinama.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Slaven belupo je valjda jedna od najneuspješnijih momčadi na poljudu. Ne očekujem puno od njih danas, mada bi me jako razveselilo da nešto uspiju
  • Mr Blue
    4.1k
    Postoji li razlog zašto Lasickas u Rijeci već 7 puta zaredom ulazi s klupe umjesto da počinje utakmicu?

Što sam gledao ove sezone njihov najkonkretniji bek. Jučer je isto imao par lopti u prostor za top šansu.
  • Ivan0302
    999
    Dan te jebo kakav je ovo raspored 3 domaće zaredom igraju ljudi
  • rioda
    9.8k

Zbog zamjene domaćinstva s Goricom koja je mijenjala domaćinstvo sa svima prvih desetak kola, zbog promjene travnjaka.

Zbog te zamjene, tovari će uskoro imati četiri gostovanja za redom.
  • Masto
    61
    da prihodi od ulaznica legnu ranije
    hnk kolaps split
  • FazeN
    1.4k
    Kako god, imamo priliku zabit posljednji čavao u lijes Hajduka.
    U Europu nisu osli, stoga nema ni sponzora.
    Doktor baluna Livaja je napokon naletio na pravog covjeka koji neće trpit njegovo šetkanje.
    Udruga radi pritisak već na novog trenera radi ne igranja Pukštasa, Sigura i Durdova.
    Dovedena pojačanja od jedine love što su jedva skupili Rebic i Ivusic će im više odmoci nego pomoći.

Pritisak raste doli, a mi ih moramo samo dobro natamburat i onda ide raspad cijelog sistema, jer za njih poraz od Dinama je psihički gori nego poraz u Europi.
  • Omake
    11.3k
    ima li ikakvih ponuda ili interesa Za ijedna njihova igrača. Meni je poznanik spomenuo interest klubova iz druge engleske za Hrgovica
  • Zagreb1992
    2.5k

Kaj nisi pričao da će dovesti Marešića ?
  • crophantom
    1.6k
    Al sva njihova zabluda (opomenuo me kolega jučer da čuvam hrvatski :D ) očitava se u komentaru jednog njihovog navijača na snetu, riješiti se Livaje i dovesti Miereza. Pa s kojim parama crni sine :D
  • FazeN
    1.4k
    Kaj nisi pričao da će dovesti Marešića ?Zagreb1992

Jesam. I liječnički je bio dogovren za 12.8. slobodno se javi u inbox da ti dokazem :) ali u međuvremenu je propalo jer je Istra tražila još malo love, Hajduk nema.
  • Paggini
    65.5k
    Kaj nisi pričao da će dovesti Marešića ?Zagreb1992

Iskreno me ne bi čudilo da je ovo "on hold" ili čak otkazano u toj borbi protiv Garcie. Jer je njegov igrač, jel, a rade da ga maknu...
  • hardek
    5.7k
    Nakon ispadanja iz Europe teško je za očekivati da će tovari biti u mogućnosti platiti išta. Doći će par free agenata ali Marešić im je pusti san trenutno
  • Ivdzo11
    8.2k
    Dok su razgovori o prodaji kluba sve intenzivniji, Rijeka pojačava momčad za sezonu pred sobom i dodatno puni kadar. Jedna takva prinova, kako navodi Novi list, jako je blizu potpisa s kvarnerskim klubom, a nije riječ o bilo kakvom igraču.

Naime, Daniel Adu-Adjei igrač je u pitanju, stiže iz Premier lige, no ono što ovaj posao čini zanimljivim jest da bi 20-godišnji napadač transfer mogao ostvariti iz - Bournemoutha. Nije teško povući paralelu i povezati dva i dva, jer upravo potencijalni kupac Rijeke, 80-godišnji milijarder Bill Foley, vlasnik je spomenutog kluba.

Amerikanac i njegovi suradnici iz grupacije Black Knight Football trenutačno analiziraju sve poslovne aspekte oko moguće kupovine Rijeke te se konačna odluka još uvijek čeka. Ipak, izvjestan dolazak Adu-Adjeija, koji je već posjetio grad i ostao "oduševljen svime", piše Novi list, naznaka je da priča o prodaji kluba ide u dobrom smjeru.

Prošle sezone igrao je u četvrtoligašu Carlisleu (2 pogotka) te U-21 momčadi Bournemoutha (25 pogodaka), a sada je spreman minute tražiti na terenima diljem Lijepe Naše.

15 nastupa za Bournemouth u21 25 pogodaka
  • FazeN
    1.4k
    ima li ikakvih ponuda ili interesa Za ijedna njihova igrača. Meni je poznanik spomenuo interest klubova iz druge engleske za HrgovicaOmake

Mogu napisati boli me đoka nek čitaju, ovo sam dobio u petak

Lučić, traze mu novi klub nude ga okolo kao lizalicu ali nitko ga ne želi, a ostaje im onda samo raskid ugovora a Hajduk nema love, a Lučić duguje pola Splita lovu
    Žaper, traže i njemu klub, top5 plaća u Hajduku ali on je novi Dino Peric kronicne povrede
    Diallo je otpisan isto ali nema ponuda
    Benrahou, imao je ponudu iz Francuske druge lige ali Garcia ga je želio zadržati to je poslusan bio
    Pukštas/Sigur, imaju iste predstavnike i nisu zadovoljni što ne igraju, za Sigura postoji interes iz MLS, za Pukštasa apsolutno ništa, ako ga prodaju za milju negdje to ce bit na ime agenata.
    Rebic trčati ne može na treninzima 15 minuta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube