• nwankwo646
    683
    LJPV da pošalje headshot u Hollywood odma dobije ulogu zlikovca u svim filmovima i svim žanrovima, ne znam šta čeka.
  • jedan u nizu
    14.6k
    Kaze lik besramno, da ako HNS vode Svetina & co. da Hajduk s njima razgovarat nece i nece suradivati s njima.

I DA JE TO JAKO LOSE ZA REPUBLIKU HRVATSKU.

Pa kakav pacijent moraas biti da imas takve izjave na razini ucjene i govoriti da je to na razini republike jako lose.

Nitko ne zeli Svetinu u HNSu, pa niti mi. Samo je razlika sto mi ne zelimo ni Kustica jer je smece.

Ali javno na dnevniku govoriti ovakve izjave je ono, koji kurac.
    Frajer izjednacuje Hajdukovu suradnju sa HNSom sa stanjem u drzavi.
    Pa koji k jr nogomet, i pogovoro Hajduk stvar Republike Hrvatske?

Ljudski ološ
  • Pacho
    3.6k

A kad im kazu da sruse Poljud onda kukaju da ce izgubiti prihode na par sezona :grin:
  • Jurki
    18.8k
    Mislim ljudi, pa o cemu pricamo? Nisu sposobni napraviti jedan trening kamp.
    To kaj Dinamo nema kamp, znamo svi iz kojih razloga je tako.
    I to je krimen svih dosadasnijih uprava.
    Ako nemas osnovnu infrastrukturu - badava sve ostalo.
  • Dendle71
    188
    Mi (dinamo kao klub) ne možemo utjecati na druge niti tražiti s kime bi netko trebao komunicirati. Pri tome mislim, ne možemo mi Kustiću narediti da komunicira sa predsjednikom uprave nk jogurt a ne sa predsjednikom NO-a.

Ali se duboko nadam da naš PU ne bude ulazio u neko konverzaciju s njihovim predsjednikom NO koji nije predstavnik njihovog kluba.
  • Paggini
    63.9k
    Pa mislim, ako je Poljud označen kao kulturno dobro, jel nije država dužna voditi računa o njemu?

Tom logikom ne vidim kako će točno raditi stadion od 35k na Brodarici koji će financirat država, a Poljud nek se država brine o tome.

Smiješno sve skupa
  • Pacho
    3.6k

To ni nije nogometni klub nego teroristicka organizacija. Nesto kao talibani. Ne bi me cudilo da se netko od njih detonira u autobusu iz kastel kambelovca za bejrut na jadranu.
  • Jurki
    18.8k
    ako je Poljud označen kao kulturno dobro, jel nije država dužna voditi računa o njemu?Paggini

Ovo ako je tocno. Onda bu drzava napravila ono kaj sam u prijasnjim postovima napisal.
    Dat ce pare da se stadion dovede u optimalno stanje i to je to.
    Nikakve kerefeke, skyboxeve, loze, ukopavanje terena nebu doslo u obzir jer koliko je meni poznato da se kulturnim dobrima ne mijenja glavna vizura i ostaje u istom stanju u kakvom je i napravljeno. Dobit ce minimalnu obnovu. I po meni cak su ih time i sjebali jer im nece biti dozvoljeni ekstra zahvati bez obzira taman prodali Brac, Lastovo i Vis Talijanima za milijarde eura.
  • NitkoBitan
    30.2k
    Moze se i maknut status kulturnog dobra, nije to u kamen uklesano.

Ali dolje jos ne postoji kompromis treba li se izgradit stadion na Brodarici od 30k ili napravit na Brodarici neku vrstu "Kranjce" dok bi se Poljud rusio i radio novi stadion.

Mislim da je dolje sve vise ljudi za rusenje Poljuda i gradnju novog na istom mjestu. To ce potencijalno za 20-30 godina bit usminkano ruglo kao i Maksimir.
  • Jurki
    18.8k
    naravno da se moze i maknut taj status.
    Ali isto tak koja ce gradska vlast spiciti minimalno 200 milijuna eura tj 500 eura po stanovniku za 2 stadiona od kojih ce poslije 1 sigurno zjapiti prazan i dalje samo gutati gradske novce?
    Znam da bi bila identicna situacija kao u Zagrebu, ali Zagreb ima hrpu klubova koji mogu i koji ce koristiti novi stadion u Kranjci.

Al nek prvo Albanci naprave posel u cetvrtak.. to je bitnije.
  • JMastermind
    966
    Ali se duboko nadam da naš PU ne bude ulazio u neko konverzaciju s njihovim predsjednikom NO koji nije predstavnik njihovog kluba.Dendle71

Bilo bi genijalno kad bi netko od naših pravnih magova odigrao manevar takve vrste.

Kao, molimo Vas da nam se s takvim pitanjima obrati ona osoba koja po zakonu ima pravo pričati o takvim stvarima.

I onda uhvatiti LjPV kako kucka s tuđeg maila i BAM čl. 279 kaznenog zakona tj. Krivotvorenje službene isprave :lol:

U sudskom registru su i dalje kao osobe ovlaštene za zastupanje upisani samo Ivan Bilić i Marinka Akrap, i kao takvi jedini imaju pravni legitimitet za bilo što.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Kako si to oni lijepo biraju kaj će država platiti, a u Puli nemremo dobit ni od grada ni županije, kamoli države za krov na istoku Drosine. Pula je puno usporedivija sa Splitom nego isti sa Zagrebom. #nismoisti
  • NKDZ86
    5.2k
    Po čemu je ta wc školjka kulturno dobro...
    Poljud je kulturno dobro jer se niko više ne sjeća da je jajduk bio prvak.
  • Pacho
    3.6k
    https://www.index.hr/sport/clanak/jelicic-izabrao-najboljeg-igraca-hajduka-obozavam-takve-igrace/2698696.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Sjajni komentari guzobolnih tovara. Na ajduk svrsavaju, a Dinamo je maltene u problemima radi ogromne sirine. ajduk sa 3 penala u dvije utakmice je hrabar, a Vukovar je primio jeftine golove :lol:
  • nwankwo646
    683
    Kod Engleza u studiju Neville i Carragher, a kod nas dva Nevillea i sve ok, lakrdija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet