• Niko1986
    2.7k
    Kako i gdje oni gube pola milijuna do milijun eura po utakmici? Imaju 35 tisuca mjesta na stadionu i krov nad dobrim dijelom tribina.NitkoBitan

Vjerojatno misli da ne gube u doslovnom smislu, nego da s boljim stadionom mogu po utakmici zaraditi još toliko.
  • The Undertaker
    8.5k
    Točno to. Poljud nije nogometni stadion a za drugi nemaju para. I što sad?
  • NitkoBitan
    30.2k
    Bi jedino da Tommy otkupi sva VIP mjesta kojih bi trebalo bit nekoliko tisuca.

Mafijoz izmislja brojke da stvori pritisak.
  • Jurki
    18.8k
    mislis da bu vlast gledala na to jel stadion nogometni ili nije za danasnje standarde?
    Tehnicki je ispravan, moze se obnoviti i amen.

Edit: zelite nesto bolje, luksuznije - gradite sami,
  • The Undertaker
    8.5k
    Nedostaju im lože i skyboxevi kao i kod nas na Maksimiru. To se može naplatiti.
  • The Undertaker
    8.5k
    Ja govorim da su u Zagrebu usklađene želje i prohtjevi kluba sa fiskalnim mogućnostima Grada. U Splitu još nisu.
  • NitkoBitan
    30.2k
    Pa daj mi jednostavnu racunicu po kojoj oni gube pola milijuna do milijun eura po utakmici?

Koliko to trebaju VIP mjesta i sky boxeva prodat po kojoj cijeni da se dode do te cifre? Poljud kakav je zadovoljava apetite za ostale gledatelje pa tu nece bit neke razlike.

I treba imat na umu da je dobar dio tih VIP mjesta/sky boxeva prazan na manjim utakmicama.
  • The Undertaker
    8.5k
    Ne znam. Kolege su ovdje radile računicu za novi Maksimir pa neka pomognu sa okvirnim brojkama.
  • Jurki
    18.8k
    kod nas nisu zelje i prohtjevi vec nuznost.
    Nije sad da trazimo ne znam kakve kerefeke, vec normalan i funkcionalan stadion.
    Nama je jedna tribina totalno neupotrebljiva, nema krova na. cijelom stadionu.
    Osnove osnova nekog komfora na stadionu.
    To kaj se bu nadam se napravilo kak spada to je plus za klub.

Dole sve to postoji. I zato tvrdim da drzava nece dati bubam cifre uz 150 mil eura za Maksimir i 150 mil eura za Poljud koji je u funkciji.
  • The Undertaker
    8.5k
    Oni (klub) žele novi stadion na Brodarici a ne obnovljeni Poljud. Grad Split to, trenutno, ne može platiti.
  • Jurki
    18.8k
    ok ista stvar. Drzava nebu dala 150 mil eura za stadion na Brodarici, a postoji stadion koji je funkcionalan. To kaj oni hoce to je sasvim druga stvar.
    Politicari jesu glupi, ali nisu toliko mutavi da spizde tolku lovu za nekaj kaj vec postoji.
  • NitkoBitan
    30.2k
    Uostalom tko njima brani da prosire kapacitet VIP loze na Poljudu. Ne bi to bio svjetski pothvat.
  • SAS1987
    18.1k
    Kmece nakon sto im je drzava bez razmisljanja dala 2 milje za popravak krova :lol: Ak me sjecanje ne vara je slicna cifra bila da se usposobi maksimirski istok :lol:
  • jedan u nizu
    14.6k
    Ne kuzim zasto Poljud nebi mogao biti samo nogometni stadion.
    To sto ima atletsku stazu ga ne cini ne nogometnim.

Pricalo se vec prije o ukpovanjau terena i spustanju tribina do terena, pa bi disli kapacitet.
    Neka to naprave, i onda na zapadu prosire loze. Za sky boxove bi bilo zeznuto, ali barem nekaj mogu izmisliti.
    Neka urede sve prostore ispod tribina, prosire uredske kapacitete, urede prostorije, pa i dodatne vip prostore za loze na zapadu (ionako mostom ulaze u loze na zapadu ako se ne varam).
    Ako ce ici u zamjenu krova, onda ga odmah mogu malo i produziti i napraviti da natkrije tribine u potpunosti.

Mogu napraviti i tribinu na jugu, tako da stadion bude simetrican i time si prosire kapacitet.

Kamp neka rade na brodarici.

Ako je jedan Marseille mogao renovirati velodrome i stavii onakav krov na onakav oblik stadiona, onda mogu i oni.

Mislim, ako su za novi stadion, nemam ni za to nista protiv, ali mi je notorna glupost da obnavljaju poljud i rade novi.
    Onda neka sruse Poljud i naprave novi na njegovom mjestu.
    Ili neka naprave na Brodarici, a Poljud sruse i naprave stanove.

Koji k ce im dva stadiona od 35k.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube