• Jurki
    18.6k
    Tko je skaut Lokse na Kosovu?
  • NORTE
    17.8k
    "Susret je to za povijest jer Varaždin prvi put pod ovim imenom nastupa u kvalifikacijama za Europu."

Lijepo je kad imamo novinare koji nogomet prate unazad dvije godine samo, a uz to su lijeni i guglati nešto ili sport prate valjda samo preko Instagrama.

Varaždin je odigrao 6 utakmica kvalifikacija Europa lige u sezoni 2011/12
    Guinness

Nepismeni tipkaroši koji pišu članke za portale misle da je hrvatski klupski nogomet počeo nakon što su strani milijuni od Rijeke i Osijeka napravili klubove koji izbore plasman u Europu.
  • DiddyGuela
    3.9k

Besnik Prenga je godinama bio glavni covjek iza transfera Uzunija,Mersinaja,Kastratija,Tucija i ostalih igraca iz Albanije i Kosova. Ne znam trenutnu situaciju, nekako mi se cini da Loksa kasljuca cak i na tom podrucju zadnjih par sezona.
  • hardek
    5.3k
    I meni se čini da su se Loksići ulijenili i da ako se ne trgnu ubrzo im slijedi ispadanje u drugi rang. Svake godine imaju sve lošiju i lošiju ekipu i brdo ozljeda. Ne kažem da će ispasti ove godine ali evidentno je da su u padu
  • DiddyGuela
    3.9k
    Svake godine imaju sve lošiju i lošiju ekipu i brdo ozljedahardek

A uz sve to jos im je ekipa iz godine u godinu sve starija. Price o odlicnoj skoli nogometa i klubu koji najranije daje priliku klincima svake sezone postaju sve veca glupost. Kada pogledas prvih 11 Lokse zadnji par sezona, jasno je da im je prica tanka.
  • Droljo
    19.1k
    Besnik PrengaDiddyGuela

Jel nije sin njegov to preuzeo? Taj je i kod nas igrao. Stoper
  • DiddyGuela
    3.9k

Nemam pojma tko to sada vodi. Herdi Prenga je inace igrao u mlađim kategorijama Dinama.
  • Droljo
    19.1k

Na njega sam i mislio.

Price o odlicnoj skoli nogometa i klubu koji najranije daje priliku klincima svake sezone postaju sve veca glupost. Kada pogledas prvih 11 Lokse zadnji par sezona, jasno je da im je prica tanka.DiddyGuela

Što je i dobro za taj klub. U protivnom bi bili Kustošija a to ne treba nikome osim..........
  • đole
    409
    Osijek još nije predstavio dresove za novu sezonu. Kakva su pravila ako budu slični prošlogodišnjima? Mi bismo onda trebali predstaviti treći dres i igrat u njemu?
  • Infinity
    19.1k
    Cini vam se to za Lokomotivu. Oni su se pretprosle sezone za Europu borili. Dva kola prije kraja su bili dva boda iza Osijeka. I sezonu ranije su bili u grupi klubova koja se pet kola prije kraja borila za trece i cetvrto mjesto. 2022. daleko od Europe, ali sigurni na sredini tablice. 2021. jedva opstalo, godinu ranije kvalifikacije za Ligu prvaka.

Lokomotiva igra previse toplo hladno, ne mozes im predvidjeti sezonu i ako odigranu jednu za zaborav to ne znaci da se naredne nece boriti za Europu. Pa cak i ako igraju Ligu prvaka moguce je da se sezonu kasnije cupaju na dnu tablice.

To je takav klub i sigurno nisu u nekoj rezultatskoj krizi, samo je pogresan dojam zbog zavrsene sezone.
  • bbb medimurje
    4.2k
    Bit ce vz opet neugodan u ovoj sezoni, ekipa ostala na okupu, cak bi rekel i da su mrvicu jaci, mogli bi se potuci za 4 mjesto opet
  • Jaja
    26
    Apsolutno se slazem. Mislim da je njihov najveci problem jacanje drugih prvoligasa. Medutim imaju srece sto trenutno nemamo deseti klub pa po pitanju ispadanja mogu bit mirni jos neko vrijeme.
  • Keyser Soze
    15k
    Ante Rebić postigao je dogovor s Hajdukom i uskoro bi se trebao pojaviti na liječničkom pregledu. Dolazi kao slobodan igrač, a s njim na Poljud stiže i kosovski stoper Ron Raçi

Uremović im je prijavljen za uzvrat sa Zirom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.