• ElDorado
    9.8k
    Koja bajka. Isto kao i onaj iz Slavena. Pricam ti pricu
  • Nogo
    10.2k
    https://www.transfermarkt.com/bruno-bogojevic/profil/spieler/464604

Brunek radi na raskidu ugovora u Rijeci i najvjerojatnije ide prema Gorici.
  • Common Sense
    1.4k
    Mišković je jednostavno krivo procijenio, kladio se i izgubio veliku lovu. Fruk nije loš, ali nema šanse da ponovi prošlogodišnju sezonu. Prošo ljeto je dostigao maksimalnu vrijednost i tad je Miške mogao za njega utržiti 6-8 milijuna, a dalje će mu cijena samo padati.
  • emilperska
    14.6k
    Mišković je jednostavno krivo procijenio, kladio se i izgubio veliku lovu. Fruk nije loš, ali nema šanse da ponovi prošlogodišnju sezonu. Prošo ljeto je dostigao maksimalnu vrijednost i tad je Miške mogao za njega utržiti 6-8 milijuna, a dalje će mu cijena samo padati.Common Sense

Ne samo da se kladio krivo, nego je i uložio krivo.
    Da ga nije otkupljivao od Fiorentine, prodao bi ga za 5m i dijelio to 50:50 s njima. Ovako je uložio za njih poprilične novce i sad kao pravi ovisnik o kockanju može tonuti samo još dublje.

Toni Fruk može nama u nedjelju dati hattrick, ali to mu neće podići cijenu jer ima vec 25 godina. Da Rijeku sam odvede do naslova u KL što je nerealno, vrijedio bi možda 10 ili nešto sitno više. Jednostavno za igrače iz HNLa od 25 godina, ne daju se ti iznosi koje oni traže.

S Jankovićem su popušili gore nego jogurt s Pukijem..
  • NitkoBitan
    35.2k
    S Jankovićem su popušili gore nego jogurt s Pukijem..emilperska

Tu se nasi dobro "okladili"...
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Probao bih još jedanput na ljeto ponudit 3, natezat se do 4. Nama odlična 10ka za idućih nekoliko godina, njemu visoki status, europa i reprezentacija, a Rijeci maksimalni novci koje očito buju dobili
  • rokikaciga
    10.7k
    Ma kakvi. Zajc, Jagusic, Stojke i Vida, cak je i mali Sunta prikljucen ekipi. Ne treba nam Fruk.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Dovesti ćemo ga mi kad uđe u zadnju godinu ugovora.
  • pešća
    979
    Probao bih još jedanput na ljeto ponudit 3, natezat se do 4. Nama odlična 10ka za idućih nekoliko godinaTvrdica McTvrdi

To je odlična ideja!

U zadnjoj godini ugovora igrača pljunut 3-4 milijuna kao da ionako nemamo najviše kvalitete u vezi, a manje na drugim pozicijama. I tu još pričamo o poziciji desetke za koju nema mjesta u trenutnim našim postavkama. Jedne desetke smo se riješili, a druga grije klupu.

A na kraju krajeva ipak je to Toni Fruk, a ne Luka Modrić, da cijeli sustav prilagodiš jednom igraču. Bljesnuo je jednu sezonu i teško da će to ponovit.
  • Jurki
    22.7k
    upravo to. Ako Baturina nastavi ovak.. mislim da bu Fruk jedino driblal po McDonaldsu.

I meni se sve vise cini da se Misko sjebal s Frukom. Pitanje je koliko dugo jos moze drzati dobru formu.
    Pa i bolji i kvalitetniji igraci nisu mogli odrzati visoku razinu forme ne znam kak dugo.
    Nije on vise ni tak mlad da ga mozes frknut pod perspektivnog nogometasa.

od Miska vise nebi kupio ni flasu vode u pustinji, a kamoli igraca.. taman da je Yamal.
  • Droljo
    25k
    Bljesnuo je jednu sezonu i teško da će to ponovit.pešća

Ubio lik dvije sezone za redom. Kad bi ga mogli dovest lupali bi se nogom u guzicu od sreće.
  • Jurki
    22.7k
    ubio je i Mudrazija 2 sezone ligu i to u puno losijoj momcadi.. rezultat ti je poznat.

Dopeljati Jagu, a Fruk nek ide kam god ga ovaj proda.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Nemojte potpadat pod recency bias. Mi smo sad dobili 2 tekme protiv fenjeraša i odvojili se, a on sad ne igra par tjedana i odjedanput je sve super i svi naši su top. MVP lige je već 3 sezone, uz nekoliko različitih trenera i okolnosti.
  • Droljo
    25k

Daj se ne zajebavaj. Kakav mudražija. Malo brojke provjeri....
  • Jurki
    22.7k
    nitko ne veli da je on los igrac, ali mislim da za te novce tu pricamo o 6-7 mil eura moremo dopeljati svemirski brod u odnosu na Fruka.
    Stojke, Vidovic, Jagusic (ak dojde), za godinu dana Šunta mozda.. nema potrebe natrpavati roster.

Bolje da dopeljamo neko kvalitetno krilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet