• deda
    43.5k
    Ne nudi nitko ni za Fruka 4 izgleda, a kamoli za Jankovića.
  • hardek
    8.7k
    A gle možda stvarno je transfer vrijedan 4 milje eura. 500 000 odmah i 3,5 milijuna eura kada Slovan iz Bratislave osvoji svjetsko klupsko nogometno prvenstvo
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Ako oni nude 4 mil za njega, onda su teski debili
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Kaj se tiče cijene, možda Bratislava dobila neke nove novce i sad kreće u potrošnju. Nisam ni znao za Sigmu pa eto oni krenuli kupovat za visemilijunske iznose. U ovom slučaju ne vjerujem što netko vidi u tom Jankoviću da plati toliko
  • Jurki
    22.7k
    možda Bratislava dobila neke nove novceTvrdica McTvrdi

Da nasli su dosad neotkrivene ogromne kolicine izvore nafte i plina i sad se Slovacka kupa u novcu.

Slovan bu dal 4 milje za Jankovica.. yeah right.
  • ElDorado
    9.8k
    Kupili nekog Markovica iz Viktorije za 800k a kao vrijedi 3.5 milje. Slovan kupuje iskljucivo jeftino, igrace koji su u problemu. Kakve 4 milje nema sanse i to jos Jankovica.
    Pa cjenksli su se za Mudrog ispod milje
  • Noel
    19.1k
    Mišković bi pao na koljena pred Bobana da mu ovaj ponudi 3 milje za Fruka.
  • Jurki
    22.7k
    ali zakaj tovari nebi htjeli da im ostane na posudbi do kraja sezone? to mi nije jasnobbb medimurje

Pa razlog je jednostavan. Zele nekog klinca ugurati na njegovo mjesto pa da mogu opet ponoviti recept s Prpicem i Mlacicem.
    Uveli su u krug prve momcadi 2 kadeta..
    znaci guraju "njiovu dicu" maksimalno da ih prodaju na ljeto.
    Mlacic bi moral igrati, a time uzima poziciju nekome u momcadi.

Kasa je prazna kao zdenci u Sahari.

Rezultat je prolazan, ideali su vjecni.
  • Efes Pilsen
    14.8k
    Ne da nisu nasli nigerijskog princa nego je vlasnik prosle sezone, nakon LP, izjavio da je plus imaginaran i da ljudi zaboravljaju da je on godinama zatvarao rupe u proracunu. Meni je uopce nejasno sta su oni tocno mislili s Erlicem, da imaju ulozili bi u njega.
    Pa ljudi nisu mogli platit Mudraziju 700 keka jer su dogovorili Markovica iz Plzena za 1 mil., a to im je ipak prioritet. Mene zanima zast mi ipak nismo Mudrog poslali tamo na posudbu ako je u AEKu na posudbi.
  • emilperska
    14.6k
    Miškovć je za iznos od otprilike 3m EUR otkupio 50% prava na Fruka koja su bila na Fiorentini. Iz tog razloga trazi barem 7, pristao bi i na 6 i za ništa ispod toga ne želi čuti. Čekat će SP gdje ga naš "obiteljski čovjek" koji je ujedno i izbornik planira koristiti. Miško tu vidi nadu za dizanje cijene.

Tako da osim ako Rijeka postane nelikvidna (a neće) nece ga prodavati za manje od onog što je dao za njega..
  • shameless86
    1.4k
    fruk je out i za nedjeljnu tekmu ?
  • rioda
    13.5k
    na stranu ova prica oko tjeranje mlacica, ali zakaj tovari nebi htjeli da im ostane na posudbi do kraja sezone? to mi nije jasno
    ili su oni htjeli pa nakon tih poziva mlacic nije htio?
    bbb medimurje

Cilj im je gurnuti novog mladog stopera kojeg će forsirati za prodaju, po svim informacijama to je Skelin. Realno, Mlačić nije neka kvaliteta koja bi im bila prevaga za ovu polusezonu, a guranjem novog igrača otvaraju prostor za novi transfer.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Nastavi li Bati ovako, uz zdravog Kovu. Nema tu nekih ozbiljni minuta za Fruka. Uz to ko zna do kud cemo dogurat, tako da manje i utakmica
  • Nogo
    10.2k

Drugim riječima nitko najvjerojatnije nije ponudio ni 3/4 miliona i Frukica ostaje do ljeta tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet