• vjeko1701
    16.3k
    Ništa, "vrime je".
  • Pacho
    2k
    Imam dojam da je Cacic zadnji trener koji se protiv magaradi postavio kako spada - kao apsolutno nadmocna ekipa. Nadam se da ce i Kovacevic biti na tom tragu, a ne ici ne izgubiti, jer tad uvijek popusimo 1:0.
  • Krizy
    58.7k
    HNL - posljednje 4 sezone:
    Hajduk 6-5-5 Dinamo

HNL - posljednjih 6 sezona:
    Dinamo 9-7-8 Hajduk
  • veselko tenžera
    4.5k
    Iz SN o Josipu Brezniom:

Uvijek je dobivao jedinstvenu potporu prvoligaša. Osim 2014. kada je splitski Hajduk zatražio njegovu smjenu, koju je inicirao zagrebački odvjetnik Ljubo Pavasović Visković...

- To je uslijedilo post festum moje odluke da se neodigrana utakmica Dinama i Hajduka registrira 3:0 u korist Zagrepčana. Momčad Hajduk odbila je nastupiti, jer je navijačima splitskog kluba zapriječen ulaz na maksimirski stadion. A popis s pedesetak imena zagrebačkoj je policiji, odnosno Dinamu, kao organizatoru utakmice, dostavila splitska policija. Hajduk se žalio i Hrvatskom olimpijskom odboru (žalba je odbijena) i organizirao prosvjede na rivi (među uništenim lutkama bila je ona s likom Josipa Breznog, op.a.). Sve je kulminiralo kada sam počeo dobivati telefonske prijetnje za 7-godišnju kćer. Tada je pred mojom zgradom tjedan dana bila krim-policija.

Nek ostane kao podsjetnik s kim ćemo mi ove sezone, ali i cijela liga i država, imati posla.
  • rioda
    9k

Baš čitam cijeli članak, nisam znao da je i ono smeće Horvatinčić svojevremeno bio u Dinamu
  • Tvrdica McTvrdi
    986

Da igramo sa Šahtarom u ligi i da je ovakav omjer reko bi treba to bolje, a ovo s magaradi je užas.
  • Bosna86
    12.2k
    IMG-20250705-WA0001.jpg

Evo moj mali doprinos hrvatskim novinarima i sveopćem puku… Prijatelj mi radi za Otto grupu iz Hamburga, od njih su tražili 6 milja na pola godine pa su ih ovi otkantali… Ipak, konkurencija Otto grupe ima meko srce pa su se smilovali uz smiješnu kamatu od 15%
  • Facke
    6.3k

Umeste da prodaju igrace i da stem pocneju podmirit dugovanja oni su jos vise duga napravili da krpaju rupe?!
    Nije mi jasna takva politika i vodenje kluba. Te nicemu ne vodi.
  • NVKOD
    5.7k
    Hajduk se žalio i Hrvatskom olimpijskom odboru (žalba je odbijena) i organizirao prosvjede na rivi (među uništenim lutkama bila je ona s likom Josipa Breznog, op.a.). Sve je kulminiralo kada sam počeo dobivati telefonske prijetnje za 7-godišnju kćer. Tada je pred mojom zgradom tjedan dana bila krim-policija.veselko tenžera

Koji bolesnici stari moj... i onda naši pruže ruku pomirenja. To su primitivci i tako se prema njima treba ponašati jer bolje ne znaju. Daješ im prst, a uzmu cijelu ruku.

A ovom Ljubi se vidi po faci da je nevinašce, on ne bi ni mrava zgazio. Tovarski lobi će idućih godina biti sve jači i jači zato je izuzetno bitno da ih pokopamo čim prije, a oni da se osramote u Europi (nikakve skupine za njih jer ionako mala lova iz KL-a, njima je to premija da pokriju dugove).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.