• emilperska
    12.9k
    iskreno, ne zanima me vidjenje vremenske prognoze osobe koja je kucni prijatelj s LJPV i ta cinjenica (ako je istina) je na sramotu te osobe, a nasa kaj je ta osoba u NO…Jaro

Pa nije to tajna. Fotografije su im na FB, bar bile.. Nebitno..

DAPAČE kak bi rekli vrli PRovci, mene od takvih osoba s funkcijom u Dinamu baš zanima kako vide sve i što oni predviđaju..
  • Profesor Baltazar
    0
    Kreilach je došao kako bi preuzeo ulogu asistenta aportskog direktora umjesto Čuline. To je bilo u paketu sa onim Amerikancem koji je trebao ući u klub pa je to propalo.
    Kreilach je htio uz to biti i registriran da odigra još nekoliko povratničkih minuta.
  • nwankwo646
    987
    Ne znam je li ko već ukazao naDantasove noge?? Krajnje neobične za sport :grin:
  • Mlađi referent
    14.9k
    iskreno, ne zanima me vidjenje vremenske prognoze osobe koja je kucni prijatelj s LJPVJaro

Vidiš nikad nisam razmišljao u ovom smjeru

Stvarno, kaj je u glavi osobi koja se druži s LJPV? Zamisli takvo govedo nazivat prijateljem
  • Jaro
    11.4k
    a nes moras imat zajednicko - jugoslaven, odvjetnik “poduzetnika” kojem eto i lopovi vrate auto kad saznaju tko je, hajdukovac…
  • Ivdzo11
    8.7k
    Kako Germanijak doznaje, Jugović je u subotu navečer odlučio objesiti kopačke o klin. Iako je imao ugovor do kraja godine, Jugo je stao na loput i odlučio da je stigao kraj. Tiho, nenametljivo, kako je i igrao i vodio svoj Osijek — bez velike pompe, ali s puno dostojanstva.
  • Crni86
    18.5k
    Gorica protiv rijeke s istom taktikom kao protiv nas na maksu…

Pricalo se da suci analiziraju i pripremaju se za utakmice. Pa daj kad vidis od 4. minute odugovlace ih kreni pozurivat i sjec kartonima… Pa nije to bas neka kvantna fizika
  • rakurs
    2.2k
    Vodi Rijeka. Iskreno, veselim se svakom golu protiv Gorice. Osim kad ga tovari zabiju.
  • Filip 91
    2.1k
    Daj boze da ispadne Gorica ili Lokomotiva...
  • San Lorenzo
    23.7k

Ovo dvoje uopće ne idu u istu rečenicu, Lokomotiva svake sezone izbaci nekoliko talentiranih igrača i pokušava igrati nogomet, Gorica se natrpa najvećim olupinama u znanom svemiru, a koncept nogometne igre im se vrti oko krađe vremena i svakog drugog oblika ciganjenja, s Carevićem su to digli do ekstrema.
  • BBBaranja
    4.4k

Već duže vrijeme muče ga listovi,više vremena provodio na stolu fizioterapeuta nego li na treninzima..
  • Kristijan992
    664
    Garcia: "Za mene je crveni karton Vukovara upitan"

Gonzalo, nema na more hahahahha
  • Zg123
    3.2k
    S obzirom na kadar Rijeka igra dobro, trebalo je Spanjolcu par utakmica da pohvata konce ali sve bolje i bolje to izgleda. Jos ako se na zimu pojacaju trece mjesto ne bi trebalo biti upitno
  • Crni86
    18.5k
    daj boze da ispadnu oboje.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Dao sam odgovornima popis onih koje bih želio vidjeti u našoj momčadi u nastavku sezone, rekao sam koje su pozicije u pitanju i konkretno koji igrači. Tako da kod mene nema nikakve nervoze, zahtjevi su u stvari vrlo jednostavni i pritom mislim da nam nedostaje više brzine, strasti i onoga što pravi muškarci imaju. Trenutno to nemamo, ali nemojte mi moji Osječani biti tužni tijekom blagdana. Ovo je jako ružno prizemljenje za NK Osijek, to je činjenica. Međutim, vjerujte mi da ćemo dovesti točno ono što nam treba. Ratnike koji će ovaj klub vratiti tamo gdje on i pripada - dodao je trener bijelo-plavih.

Neki potpisi su već dogovoreni, drugi u finalizaciji i u iduća dva tjedna prije odlaska na zimske pripreme u turski Belek očekuje se barem četiri-pet promocija.

Babec ide u Juznu Koreju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube