• Ijayi Atiemwen
    5k
    smijesna ekipa i vjerujem da ispadaju iz lige glatko.Goncalo Santos

I sad zamisli da smo mi od ovih IZGUBILI.

• Ivan0302
    1.4k
    bez ovog prvog bi bili 10 bodova s trenerom 20
  • nwankwo646
    987
    Svaka čast svima koji imaju psihu i želudac za gledat hajduka, pogotovo s ovim komentatorima. Ja pogledam samo kad gube.
  • NVKOD
    9.1k
    Molit ću lijepo da nikad više ne spominjete tovare kao neku ozbiljnu momčad. Smiješan klub, smiješni navijači.

Klub koji 15 godina nije prismrdio igranju utakmica u Europi. Čisto za usporedbu, klubovi s Malte i Gibraltara igraju KL.

Klub koji bi bez sudačkih poguranca iz kola u kolo na kraju ove polusezone dijelio 5. mjesto na tablici.

Klub koji je svjetski doprvak po broju dosuđenih penala.

Klub čiji navijači zapale pol stadiona jer su pošteno izgubili utakmice kad su sudili strani suci. U tim utakmicama nisu zabili nijedan gol, nisu dobili nijedan penal niti je suparnik dobio crveni.

Klub koji govori kako trebamo razvijati domaće suce jer njih mogu potkupiti, a onima koji se ne daju rade se #cam kompilacije i pišu se priopćenja.

Klub čiji se trulež osjeti do Zagreba, a dolazi iz grada u kojem nitko ne želi živjeti. Svi se sjate u centralu samo da bi onda pljuvali po glavnom gradu.

HIGHDUG je K od MOMČADI!
  • San Lorenzo
    23.7k
    Da suci ne navlace za talibane i da imamo trenera bi vec danas bili na +12 u odnosu na ovu orjunasku saku jadaPacho

Imali bi i ovako da našem treneru nije strašno teško igrat sa davljenicima, pa je uhvatio junačkih 0/12 protiv Gorice, Vukovara, Istre i Lokomotive.
  • Keyser Soze
    17.4k
    Sve što si rekao je istina, samim time je sramota da smo jedva jedan bod ispred.
  • veselko tenžera
    6.4k
    2 crvena Hajduku će maskirati činjenicu da je Vukovar oštećen pogrešno dosuđenim crvenim. Prošlo kolo pljačka protiv Lokosa, pretprošlo derbi...

@emilperska je 100% u pravu, ovaj Hajduk s kriminalnim zaleđem je najopasniji u zadnjih puno godina.

Ako ćemo biti pasivni mogu čak i zaprijetiti. Ja bih imao spremnu opciju stranih sudaca ako zatreba.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Ne znam šta je krezavom vozaču el. romobila nejasno kad je dobio 2. žuti zbog napucavanja lopte poslije zvižduka. Stojković je isto tako ispao glup pa je dobio crveni. Ovaj je dobio 2 žuta u 7 minuta zbog skidanja dresa i napucavanja lopte, što znači da je glup ko kurac.
    Rebiću nije jasno zašto je dobio žuti za lakat u glavu prilikom kojeg igraču Vukovara puca arkada.
    Garcia nakon svakog faula dolazi do 4. suca i protestira spojenih dlanova.
    Stvarno su dolje ljudi retardirani i glupi ko kurac.
  • Facke
    7.2k
    Vidim , tovari su igrali. Vam treba infuzija? :lol:
  • T90d
    2.5k
    Tri teške greške sudaca danas.

1. Crveni karton za Vukovar, prvo glavni nije svirao faul i žuti, pa je pod pritiskom igrača Hajduka, pa kršenjem protokola, priključenje VAR-a, dosudio krivo crveni karton.
    2. Žuti umjesto crvenog za Durdova, VAR ostao nijem.
    3. Nije sudio direktan crveni karton Rebiću, nego drugi žuti. To je opet kršenje VAR protokola, gdje se isti smije javiti samo kod kardinalnih greški.

Ovo je žalosno za gledati koliko se gura Hajduk. Čista afera "Pošteno suđenje" vol.2.
  • Omake
    14.3k
    Vas se uzmrištali
  • dzis
    1.3k
    Steta,nadam sam se da im cabraja moze zagorcati Bozic. Da kojim slucajem nisu dobili krivca bi nasli u Livaji i to bi bio njegov kraj tamo. Ovako cemo se jos malo druziti.

Sto se njihovog nastavka tice, tesko da ce dobit Istru bez sv ante
  • Ivan0302
    1.4k
    Po meni nije sramota što smo 1 bod samo ispred njih, pa jbt guraju ih od prvog kola bez toga bi bili sad 10 bodova najmanje ispred njih. Naravno da smo mogli i morali bolje u svojim utakmicama, ali ovo je samo za njih sramota i HNS
  • Jaro
    11.4k
    . Bilo bi zanimljivo čuti njihovo viđenjeemilperska

iskreno, ne zanima me vidjenje vremenske prognoze osobe koja je kucni prijatelj s LJPV i ta cinjenica (ako je istina) je na sramotu te osobe, a nasa kaj je ta osoba u NO…
  • Praskaton
    4.9k
    Zanimljiv mi je ovaj povratak Kreilcha u Rijeku.Znam da je u godinama već al čovjek ništa nije odigrao,piše da je ozlijeđen od kad je došao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet