• Pacho
    1.3k
    Krasno ako je stvarno ovako. Bitno da se hvalilo time da su napokon dosli posteni ljudi u klub.
  • E46
    1.4k
    i kako to nije oštećivanje kluba? On racuna da nam je ta kosata neznalica izbila milijune od ovogodišnje moguce LP sastavljanjem škart ekipe. A netko je vec prije napisao tj neki insajder da su se okoristili legalnim a nemoralnim nacinom, to znaci dao je tim svoj neznalicama i nogometnim istomisljenicima ogromne place za nista, jer on kurca o nogometu ne zna a dao si je ocito za pravo da pametuje jakiru i bjelici koji su magistri nogometa za tog...ma nema rijeci kojom bi ga uvrijedio vise.
  • Doktor Kunić
    4.9k
    Naglo sam se sa teme grad Zagreb prebacio tu i moram priznat teška srca da je zanimljivije.
  • rioda
    8.6k
    pa nije Zvone lud protivi se strancima, a za šefa škole i kordinatore dovodi strance.
    Zašto?
    Enco

A što nam garantira da su stranci imuni na primanje love?
  • NORTE
    16.1k
    osim dealova sa strane ako se uračuna da bismo u ušli u LP, radi se o šteti od oko 60 milijuna eura...vlatkomarkovic

Jedan od najvećih grobara dinama, što dugo i tvrdim.
  • Common Sense
    897
    Marića i ekipu je dio glavešina u klubu duuugo podržavao iako je većina njih bila svjesna da on i "sportski sektor" klubu čini nemjerljivu štetu, što dugoročnu, što kratkoročnu.
  • Enco
    434
    A znaš i sam da nema garancije, ali trebati će vremene da ih agenti i milje uzmu pod svoje, a vjerujem da će se do tada i neki sustav kontrole uspostaviti.
  • Dadox
    346
    Ja i dalje vjerujem da je Marko Marić samo neiskusan i dozvoljavam nesposoban,a ove priče o talu su mi neuvjerljive i nikada ih nisam čuo do ovdje…
  • E46
    1.4k
    s obzirom da ocito nesto znas, koja je pozadina zaposljavanja dabca kao sda s obzirom da je on isto kadar marka marica. Jel on onda imao manju placu od njegovih debila ili je on mozda propjevao zarad mariceve pozicije i da je pristao smanjiti placu?
  • vlatkomarkovic
    1.4k

E to ne znam. Iako Dabac je čovjek od zadatka s licencom. Klasični "Yes men"
  • rakurs
    1.4k
    Može pomoć nekog upućenog? U aplikaciji sam iskoristio nagradu za VIP obilazak stadiona te mi piše da ju aktiviram na ticket pointu. Nije mi jasno kako to točno funkcionira, a vidim i da je sutra termin razgledavanja. Jel sad prekasno da rezerviram taj termin ili? Htio bih sutra jer ne znam hoću li moći neki drugi dan. Pa evo, ako tko može pomoći bio bih zahvalan.
  • Enco
    434

Navodno je bio protiv nekih Maricevih "pojačanja ".
    Ja mislim da se mnogima tresu gaće, netko od otjeranih sigurno će propjevati .
    Ima tu još dosta šljama, jedva čekam daljnje Zvonine korake.
  • Captain America
    20.3k
    Uff, kakvih par sati u kojoj su izašle "šokantne" i totalno "neočekivane" vijesti.

Neki bi se trebali ispričati kolegama koji su dobivali banove jer su sina Zajecovog bivšeg suigrača nazivali grobarom. Uzimajući u obzir da su lišili klub titule i LP, da ce sprašit 70 milijuna ove godine i da je klub doveden na rub provalije, grobar je eufemizam za tog lika. Naslijedio je vrhunske igrače senatore, Bateka i Sučka kao obiteljsko zlato i koeficijent i uspio je to zajebat jer mu je osobna korist važnija od kluba. Govorilo se da je ovima Dinamo prvi. How turntables.

P.S.

Hvala i vajsprezidentu odbora za sponzorstvo što je ovome širom otvorio vrata kluba.
  • Pacho
    1.3k
    Meni ovo mozda i ima vise smisla nego da je Vafl toliko nesposoban da ne moze cijelo ljeto naci napadaca, lijevog beka i sesticu. I onda na zimu jos dodatno usere. Tesko je vjerovati da je netko toliki degenerik.
  • Ere86
    195
    Ako se još doda da priče kruže da je patološki kockar sve je moguće...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.