Ako si dobar, dobit ćeš bonus, a ne da u startu imaš plaću veću nego budžet nekih prvoligaških klubova... — NVKOD
Koliko god mi je Špikadona drag, mislim da je ovako najbolje. — PetkoDaniOršaGol
Koliko god mi je Špikadona drag, mislim da je ovako najbolje. — PetkoDaniOršaGol
Savez je samo zabranio b momcadi u drugoj ligi — Jaro
Samo to, da. Potpuno suludo, bezrazložno i glupo. Doslovno ništa time nitko nije dobio. Puna su svima usta domaćih talenata, razvojne lige i sličnih floskula, a onda se donose odluke koje nemaju nikakvu stratešku podlogu ni opći benefit. — Bosskovitz
Par činjenica:
- kupili smo rezervu za 1,3 milijuna eura, rezervu!
- kupili smo četiri igrača iz Bayerna i Lalige u redom milijunskim transferima.
Rivali nam govore da se raspadamo jer mičemo tolike igrače iz momčadi (nesposobne), da dovodimo igrače za Goricu i Slaven, a oni istovremeno pretaču iz šupljeg u prazno i gledaju svaki cent (koji nemaju).
"Demokrati" s juga govore "Kim Jong Boban", a "izbori" su im unaprijed odlučeni.
Pa nema nas nitko.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.