• db-izbjeglica
    17.8k
    jel samo ja primjećujem inflaciju igrača koji su bili u dinamu, otpisani su i sad dinamo plaća odštete da bi ih doveo nazad.

samo još jedan dokaz da je čistka u sportskom klubu bila nužna!
  • Ludovic IX
    9k
    ja se ulogoriao nakon ohoho vremena i radi. Jedino sto je najnoviji video iz varaždina kad smo dobili 1-0
  • Toni90d
    1.8k

Ja sam je bio izbrisao jer nema smisla, niti ikakav sadržaj za 20€ u godini.

Ali kako idu pripreme, onda sam ju skinuo ponovo.
  • rioda
    8.9k
    Valinčić rođen u Rijeci, došao na liječnički u dinamovim adidas hlačama i Castore majici.
    Kakav potez.

Boban kupio stopera Barcelone, jer nam je Radeljić preskup.

Kakav dan. :smile:
    NORTE

Meni je top i ova vijest da je klub osigurao prijenos pripremnih utakmica, kad se sjetim zimskih priprema i kemijanja sa streamovima...
  • Jurki
    18.1k
    cinjenica je da nas je i savez sjebal sa ukidanjem B ekipa.. ali je isto tak cinjenica da su treneri u mlađim kategorijama napravili usran posel.
    (Uzimanje mita da "tatin sinek" igra, los i nekvalificiran kadar itd)
    Pa zato su i odletjeli skoro svi treneri iz skole.
  • NORTE
    16.8k
    Kakav ikonski dan za Morisa.
    I frizuru je stigao promijenit u kratko vrijeme.
    SZA00017_317849a6-1722-4958-80b7-99db5a4f8b32_650.jpg
    SZA00105-2_12a51255-0468-43ef-8387-7f71774ddfb4_650.jpg
  • Dubbbrava
    907
    Pohvale Dariu Dabcu za prirodan osmijeh
  • NVKOD
    5.5k
    Snimka-zaslona-2025-06-24-225955.png

Sori Loksa, došla je nova seka u grad.
  • Jaro
    10.4k
    cinjenica je da nas je i savez sjebal sa ukidanjem B ekipa..Jurki

Not true. Savez je samo zabranio b momcadi u drugoj ligi nakon sto je smanjena na 12 klubova, u trecoj se moglo nastaviti - za klince je to moglo bit cist ok. Klub je odlucio da im je to prenisko... I to je to...
    Dakle da klub nije ugasio B momcad - vec sad su mogli igrati u trecem rangu, bez nivog pocetka iz cetvrte lige...
  • NORTE
    16.8k
    Par činjenica:

- kupili smo rezervu za 1,3 milijuna eura, rezervu!

- kupili smo četiri igrača iz Bayerna i Lalige u redom milijunskim transferima.

Rivali nam govore da se raspadamo jer mičemo tolike igrače iz momčadi (nesposobne), da dovodimo igrače za Goricu i Slaven, a oni istovremeno pretaču iz šupljeg u prazno i gledaju svaki cent (koji nemaju).

"Demokrati" s juga govore "Kim Jong Boban", a "izbori" su im unaprijed odlučeni.

Pa nema nas nitko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.