• Paggini
    76.4k
    nitko ne očekuje da uđemo u finale EL-aNVKOD

Šta sam ja nitko?
  • austrijanac
    10.2k
    Dinamo moze dat 4 milje za Jagusica, ali ne zeli.

Od ponuda za 6-7 milja na pocetku transfer roka, do sad 3M od Brage i nekakvih 3.5M od Werdera u dva tjedna. Teoretski doci ce kraj roka i onda ce bit sretni s 2.5M.

Pa se pitajte zakaj Dinamo nije krenuo u licitaciju sa Škegrovim vratolomijama kojima truje i novine i forum.
    austrijanac

Strpljenja samo :wink:
  • C@ptain Koons
    384
    Mene malo kod Jagušića brine nedefinirana pozicija, slična priča kao i Stojković u Loksi. Kaj bi on trebao igrati na kraju, 8-icu? On je u Slavenu "Katica za sve".
  • telekineza
    119

Ja bi ga do povratka Lisice stavljao na desno krilo. S tim zapravo dobiješ dodatnog veznog igrača i otvaraš prostor Valinčiću da stoji visoko gore s zabijanjem Jagušića prema sredini.
    A od sljedeće sezone ga očekujem na veznom.
  • NORTE
    22.7k
    Mene malo kod Jagušića brine nedefinirana pozicija, slična priča kao i Stojković u Loksi. Kaj bi on trebao igrati na kraju, 8-icu? On je u Slavenu "Katica za sve".C@ptain Koons

Bu igral i 10-ku i osmicu i krilo.
    Njemu je bitno da igra, a igrat će puno, što u prvoj, što s klupe.
  • Gringo
    753
    Od nula reprezentativaca na svjetskom do potencijalna tri..Livi, Beljo, Jaga..
  • ksapi
    7.6k
    Hvala svima plava obitelji! :strong:
  • OsamŠest
    7.1k
    Od nula reprezentativaca na svjetskom do potencijalna tri..Livi, Beljo, Jaga..Gringo

Moris Valinčić kotira jako visoko.
  • CUCAK
    643
    ako se Valinčić digne na razinu prije ozljede mora biti in, posebno ako Stanišić bude mijenjao Gvardiola lijevo
  • CastAway1986
    5.4k
    nebi me cudilo da Dalčić uz Jakica i Stanisica pozove svog lieblinga Juranovica koji gotovo da i nije igrao
  • Netkos
    95
    Do kada se trebaju prijaviti 3 nova igrača za Europu?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Čak i da se Stanišić prebaci lijevo, rekao bih da su Smolčić i Jakić hijerarhijski ispred Valinčića. Ostavljamo prostor da nas razumjeri:)
  • doubletrouble
    1.9k
    mislim da je 05.02 zadnji dan za prijavu
  • Orc123
    15.2k
    Jagusic sigurno nece igrati krilo....ponovljeno od strane Bobana valjda 10 puta, a i mali je rekao da nije krilo.
  • deda
    44.1k
    Velike čestitke kolega :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention