• Haza
    11.8k
    Nije još ništa dogovoreno. Stjepan Mati je požurio.
    Ali ja sam optimist, i da će na kraju sve biti ok.
    Edit: nije još sve dogovoreno;)
  • NVKOD
    9.9k
    Drago mi je da smo išli u prijekopotrebnu čistku svlačionice iz više razloga:

1. riješio si se nezadovoljnih igrača. Neću reći da su bili toksični ili slično, ali siguran sam da je nekolicina njih očekivala veću minutažu i da su samim time mogli ugrožavati atmosferu u svlačionici. Ovako si se riješio njih, a i oni nas.

2. oslobodio si prostor (pogotovo u vezi) za neke nove igrače koji mogu eksplodirati. Tu prvenstveno mislim na Stojkovića, a potom i na Vidovića. Bilo je jasno kao dan da smo u vezi prebukirani i da pola njih neće igrati. Mišić, Ljubičić, Zajc, Bennacer, Soldo, Stojković, Vidović (on je vezni, a ne krilo) i Mudražija. 8 igrača za 3 pozicije. I da ih 6 rotiraš, dvojica ispadaju van. Jednostavno je nemoguće biti u ritmu kad dobivaš minute na kapaljku. Odlaskom trojice veznjaka, neki igrači moći će dobiti novu dozu kisika i pokazati jesu li ili nisu za Dinamo.

3. Za daljnje utakmice nije potreban tako širok kadar. Široki kadar slagao se za jesenski dio kada su se igrale utakmice ligaškog dijela Europa lige. Logika nalaže da uz manji broj utakmica ne treba kadar od 30 igrača. Budimo realni, nitko ne očekuje da uđemo u finale EL-a pa je smanjeni kadar dovoljan da se izgura proljetni dio sezone.

4. otvara se mogućnost za dolazak Jagušića. Treba biti iskren i priznati da je mali napravio dobar korak što je ostao u Slavenu, jer u Dinamu, pored svih tih veznjaka, ne bi dobio ni minute. Odlaskom Ljube, Villara i Mudrog, došao si u poziciju da možeš igraču ponuditi solidan broj minuta i razvoj te ga za koju godinu prodati za jako lijepu cifru.

5. ušteda na plaćama. Iako smatram da se za pojedince mogla izvući veća lova (Ljubo otišao za 750k plus bonusi, a onaj panj Mkrtchyan za 800k (?!)), uštedio si velike iznose na plaćama. Ljubo i Villar bili su među najplaćenijima i samim time oslobodio se dio budžeta za nove akvizicije.

Da bi prijelazni rok po meni bio zaključen, trebalo bi ciljati na Rodrigueza kao udarno desno krilo te malog Jagušića. Dobro smo pokriveni na svim ostalim pozicijama.

Itekako bih volio da se što prije riješimo Cordobe, RPG-a (ako već nismo, nitko zapravo ne zna kakva je situacija s njim), Perića, Nevistića (Zagorac u penziju nakon ove sezone) i Živkovića (ako se vratio s posudbe jer po meni nije kvaliteta za Dinamo).

Bravo za ZB-a! Tako se to radi.
  • Paggini
    75k
    nitko ne očekuje da uđemo u finale EL-aNVKOD

Šta sam ja nitko?
  • austrijanac
    9.7k
    Dinamo moze dat 4 milje za Jagusica, ali ne zeli.

Od ponuda za 6-7 milja na pocetku transfer roka, do sad 3M od Brage i nekakvih 3.5M od Werdera u dva tjedna. Teoretski doci ce kraj roka i onda ce bit sretni s 2.5M.

Pa se pitajte zakaj Dinamo nije krenuo u licitaciju sa Škegrovim vratolomijama kojima truje i novine i forum.
    austrijanac

Strpljenja samo :wink:
  • C@ptain Koons
    362
    Mene malo kod Jagušića brine nedefinirana pozicija, slična priča kao i Stojković u Loksi. Kaj bi on trebao igrati na kraju, 8-icu? On je u Slavenu "Katica za sve".
  • telekineza
    118

Ja bi ga do povratka Lisice stavljao na desno krilo. S tim zapravo dobiješ dodatnog veznog igrača i otvaraš prostor Valinčiću da stoji visoko gore s zabijanjem Jagušića prema sredini.
    A od sljedeće sezone ga očekujem na veznom.
  • NORTE
    22.3k
    Mene malo kod Jagušića brine nedefinirana pozicija, slična priča kao i Stojković u Loksi. Kaj bi on trebao igrati na kraju, 8-icu? On je u Slavenu "Katica za sve".C@ptain Koons

Bu igral i 10-ku i osmicu i krilo.
    Njemu je bitno da igra, a igrat će puno, što u prvoj, što s klupe.
  • Gringo
    720
    Od nula reprezentativaca na svjetskom do potencijalna tri..Livi, Beljo, Jaga..
  • ksapi
    7.3k
    Hvala svima plava obitelji! :strong:
  • OsamŠest
    7k
    Od nula reprezentativaca na svjetskom do potencijalna tri..Livi, Beljo, Jaga..Gringo

Moris Valinčić kotira jako visoko.
  • CUCAK
    638
    ako se Valinčić digne na razinu prije ozljede mora biti in, posebno ako Stanišić bude mijenjao Gvardiola lijevo
  • CastAway1986
    5.2k
    nebi me cudilo da Dalčić uz Jakica i Stanisica pozove svog lieblinga Juranovica koji gotovo da i nije igrao
  • Netkos
    66
    Do kada se trebaju prijaviti 3 nova igrača za Europu?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Čak i da se Stanišić prebaci lijevo, rekao bih da su Smolčić i Jakić hijerarhijski ispred Valinčića. Ostavljamo prostor da nas razumjeri:)
  • doubletrouble
    1.9k
    mislim da je 05.02 zadnji dan za prijavu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention