• Nolifer
    13.8k

Čestitke @ksapi

:clap: :up:
  • Olmic
    5.5k
    cestitam :)
  • Thor
    1.9k
    cestitam! Jos samo cca 20g i na konju si! :lol: :rofl: :love:
  • Facke
    7.9k

Cestitam pajdas :love:
  • Laugreano
    5.2k
    Kako volim jutra kad misevi ne izlaze iz rupa.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.2k

Čestitke! Dobrodošlica i novom članu/članici plave familije :heart:
  • austrijanac
    9.7k
    @ksapi
    Cestitke prijatelj!
    Jos jedno pojacanje za Dugave kup
    Nadam se da je sve ok!
  • NORTE
    22.3k
    od jučer je novo ime u sustavu Anđelko Ivanjko. On preuzima Natjecateljsku komisiju – tijelo zaduženo za organizaciju, vođenje i nadzor svih natjecanja pod okriljem HNS-a. Ivanjko nasljeđuje Nevena Šprajcera, razriješenog dužnosti u rujnu prošle godine na njegov osobni zahtjev.

Ivanjko je bio operativac koji je uvijek imao rješenje za svaki izazov – zadužen za organizacijske procese u akademiji i definitivno jedan od najzaslužnijih za status nogometne akademije Dinama kao jedne od ponajboljih svjetskih škola unazad neko vrijeme.

Nakon 18 godina u "modrom" sustavu, Ivanjko je u HNS otišao s pozicije administrativnog direktora Dinamove akademije.
    Ivdzo11

Mislim da je zbog njegove pogreške Uefa 2016. izbacila dinamove juniore iz četrvrtfinala Lige prvaka u kojem su trebali igrati protiv Barcelone (i na Maksimiru).

dinamo ga je zbog te skupe greške suspendirao.

Nije stručnom stožeru prijavio da jedan igrač ima žute kartone zbog kojih ne smije nastupiti i taj igrač je nastupio u osmini finala koju je dinamo prošao.
  • crophantom
    2.9k
    Ako je Jaga stvarno naš (kaj bi mi bilo drago), bit će zanimljivo pratiti kako će Kova hendlati minute njemu i Stojkoviću. Oba mladi, oba talenti, oba gladni minuta, a 1 pozicija.
    Mislim da su Zajc i Mišić zabetonirani u 11.
    Još kad se vrati Bennacer.

Jopet će imati slatke brige jadni Kova :sweat:
  • Bratić
    138
    Sanjam da istekne taj ban od 24 sata na temi transferi ko tovari titulu
  • NORTE
    22.3k
    Delete
  • NORTE
    22.3k
    Jagušić igra protiv Genka!
    Zvone gradi termonuklearni dinamo.