• Mr Anderson
    16.3k
    Nisam siguran da je dobra odluka ići u Čatež na pripreme. Moglo se naći neki topliji dio zemaljske kugle.
  • don
    17.6k
    Moglo se naći neki topliji dio zemaljske kugle.Mr Anderson

nema smisla ić u toplijeve krajeve i onda doć u neki Varaždin na -5
  • Mr Anderson
    16.3k
    nema smisla ić u toplijeve krajeve i onda doć u neki Varaždin na -5don

Ajde, nemoj više.
  • don
    17.6k
    koliko si egocentričan to dugo nisan vidia ni na internetu, a ni uživo.
  • Crni86
    18.8k
    Ja se nadam da ce bit jos koja prijateljska organizirana. Ovako samo jedna utakmica mi iskreno djeluje dosta tanko. Pogotovo jos kad se doda dosta sirok roster.
  • The Undertaker
    9.5k
    Kolika može biti razlika u cijeni između juga Španjolske i Čateža? Sigurno ne nešto što bi primjetili na budžetu. Čatež sljedećih 15 dana uglavnom kiša, snijeg i temperatura oko nule, Marbela uglavnom sunce i lagodnih 12-15 stupnjeva.
  • Crusades
    20.8k
    Sigurno se nije zbog cijene odlučilo otići u Čatež, a ne u Španjolsku.
  • Crusades
    20.8k
    Ne znam, ali bi rekao da na budžet od 50 milijuna sigurno nije bila presudna razlika od nekoliko desetaka tisuća eura. Bubam samo.
  • NitkoBitan
    34.3k
    Pripremaju se za ledaru krajem sijecnja u Danskoj.
  • shameless86
    1.3k
    a možda zvone ima lijepe uspomene sa repkom tamo :lol:
  • emilperska
    13.4k
    Jos 17 dana do utakmice..
  • austrijanac
    9k
    Pripreme su u Čatežu iz drugih razloga, sigurno ne financijskih:

- približno isti uvijeti koji nas čekaju ovdje
    - blizu za sve moguce transfer dolaske/odlaske
    - nece se igrat previse tekmi pa da je previše bitno
    - logistika

Ne treba davat tome previše pažnje.
  • emilperska
    13.4k
    Čatež nije jeftin. Sigurno da je jeftiniji od neke Marbele jer nema aviona, agencija koje se nakače na organizaciju itd, ali to nemre bit presudno jer se ionako godišnje troši 70 mil EUR, pa je ovaj trošak priprema ionako goli kurac u tome svemu, a pogotovo razlika između skupog Čateža i malo skuplje Marbele.

Vjv se išlo za onom paradigmom Tomislava Ivića i Vlatka Markovića da se pripremaš u uvjetima u kojima igraš i ligu. Čatež je tu očito idealan bio.

S tim da ne znam da su baš računali s jakim minusima jer zadnjih godina je siječanj relativno topal bio na ovim prostorima..

Ugl sviđa mi se više od turske i španjolske..

Da su druge okolnosti, po meni bi idealne bile pripreme u Međugorju i Hercegovini. Ali to se nece desit dok je ZM tamo..
  • skener
    6.9k
    Dobra je, pak, vijest za Kovačevića što se u momčad vraćaju Moris Valinčić i španjolski stoper Raul Torrente, koji se oporavio od teške ozljede koljena, koju je zaradio još lanjskog proljeća. Torrente će postupno ulaziti u sve jači trening, no, još je uvijek pitanje hoće li odraditi pripreme u Zagrebu, u individualnom treningu ili će s otići s momčadi u Sloveniju. Valinčić, također, nije još potpuno spreman, ali njega bismo ipak trebali ranije vidjeti na travnjaku i u radu s momčadi.

Uvijek je jedno od glavnih pitanja, tko će od mladih igrača na pripreme s prvom momčadi. Kako doznajemo, tu još može biti nekih promjena, no, zasad su u kadru, osim Leona Jakirovića, Cardosa Varele i Noe Mikića, još Patrik Horvat, Sven Šunta, Anđelo Šutalo te mladi slovenski vratar Tai Žnuderl, koji će zamijeniti Antonija Rajića. Ali, u Sloveniju bi mogao i povratnik, 19-godišnji Branko Pavić, koji je jesen odradio na dvojnoj registraciji u Dubravi TIM Kabel.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/krece-dinamo-dva-stopera-napustaju-maksimir-a-vracaju-se-zaboravljeni-kolumbijac-i-mladi-veznjak/155702
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet