• Thor
    1.7k
    tek sam sad ulovio vremena i pogledao cijelu tekmu :ok: hvala. Odlicna tekma :victory: bravo klinci :clap: :clap:
  • badjibadara
    8.3k
    Koliki smo put presli u samo 2 godine (i tri dana).
    20.12.2023. otvoren je Fan Shop u Ilici. Hvalevrijedan potez, ali danas se malo tko sjeca ekipe koja ga je otvorila. Vlatkinih hobit tenisica jos bih se i sjetio...

Uprave i igraci...

1703079946082_WhatsApp%20Image%202023-12-20%20at%2014.40.36%20(1).jpeg
  • emilperska
    12.9k
    Gđa Peras je bila CEO u prvoj polovici 2024., a Manenica u drugoj. S tim da je u drugoj polovici klub usao u LP, tako da odgovornost i za dobro i za lose u najmanju ruku moze biti podijeljena.

Ugl financijska bajka je gotova nauštrb 2018.-2022. Treba iznova stvarati.
    — emilperska

Kao i tih godina, financijska situacija ce ovisiti iskljucivo o rezultatima u Europi, odnosno ulascima u LP/EL te o prodaji igraca, nista vise i nista manje. Niti ti niti ja ne znamo hocemo li to uspjeti, kao sto nismo znali niti u tom periodu 2018-2022
    Papastrumf

Kao što rekoh bez uvijanja, iskreno me brine što se desilo u 2024. i ne sluti mi na najbolje.
    Prijavljena dobit u 2024. je 7 mil EUR s krivim knjiženjima (nebitno da li su namjerna ili nenamjerna), a kada bi se provelo što revizori navode imali bi umjesto dobiti od 7 mil EUR, gubitak od cca 500k. I to sve na 70+ mil EUR prihoda u rekordnoj godini. De facto smo Perasičinoj 2023. iz rezultata izbili neto 7,5 mil EUR prihoda na račun 2024.

Brine me što slijedi u 2025. Ako je 2024. sa svim rekordima bila u suštini loša. Manenica se ne oglašava o ničemu i to je vjerojatno ok, ali sumnjam da ima miran san.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet