• Jaro
    11.4k
    TM je relevantan cim pogledas “cijenu” mlacica i Domingueza…
    jbt cijene za HnL diktira faking stodra…
  • hardek
    7.8k
    Svako sa 2 grama mozga, pa čak i tovari znaju da je ovo smiješno. Ako Mlačić vrijedi 4 milijuna eura, Sergi vrijedi 40
  • NitkoBitan
    34.1k
    Lik udara kontru na svaki vrag, skolovanija verzija Fakina.
  • The Undertaker
    9.4k
    Drugi reality check je da smo ove godine prodali Baturinu i Sučića, imali prihode od LP a jedva smo u plusu.

Treći reality check je da smo lani igrali LP a završili smo u minusu (nije greška).
  • Jurki
    21.1k
    smo lani igrali LP a završili smo u minusu (nije greškaThe Undertaker

Lani se nikoga nije prodalo.
  • The Undertaker
    9.4k
    Već tri godine pržimo lovu kao da nema sutra i sada je taj pir završio, silom ili milom.

Nije tragedija ali više nemamo padobrana ni prostora za greške. To vam sve piše u fin. izvještajima. Zato ih je bitno čitati.

Dakle, u realnosti, mi moramo biti prvaci u 2026. i moramo igrati LP ako želimo imati ovakav proračun. Inače je stezanje remena.
    Dodatno, moramo podignuti cijenu svim našim potencijalima za prodaju te uvesti nove. Koliko je to realno procjenite sami.
  • Jurki
    21.1k
    svake godine je ista prica.
    I to znas jako dobro. Nema kasice prasice, ušparanih milijuna u čarapi.
    Nikad ih nije ni bilo.
    Uvijek mora UEFA ili izlazni transferi pokriti proracun.
    Tak je oduvijek bilo i bude dok nam je ovakva struktura prihoda.
  • CastAway1986
    4.7k
    Znam osobno neke ljude koji rade za Transfermarkt i update cijena i uzima se dosta stavki za to poput godina , minutaze igraca , medijskih natpisa i ocjena nastupa , interesa drugih klubova , igranja za A reprezentaciju i mlađe kategorije i nastupi u europskim susretima..Znaci realno je da Bennaceru pada cijena kad zamjeni Serie A sa ovim kršom od lige , mlađi igraci s punom minutazom su najvise na cijeni zato i je ovoliki skok Mlačiću uz medijske natpise o klubovima koji ga prate , Dominguez je također dosao u losiju ligu i to je u startu bila stepenica dolje ali ako ovako nastavi iduci update ce vrijediti sigurno duplo vise a s eventualnim pozivom u U21 Spanjolske i do 8, 9M..To u konacnici i ne mora znaciti nista u kontekstu buduceg transfera jer ga vec sad Dinamo vrednuje na 10-15 M
  • The Undertaker
    9.4k
    Nije ista situacija. Prije smo u kasici prasici imali Olma, Gvardiola, Šutala, Baturinu, Sučića i te žetone smo unovčili u godinama bez LP ili ih je netko drugi unovčio za nas. Sad ih više nemamo.
  • jedan u nizu
    16.7k
    Dobro cemu takav pesimizam?

Nigdje u kamenu nije zapisano da cemo imati 70mil prihoda, i da cemo imati 67mil rashoda.

Ako ne uspijemo prodati nikoga za 27mil, i ako ne udemo u LP, sta vi stvarno mislite da ce nam troskovi biti 67mil?
    Pokoji igrac ce otici, namaknut ce se 10mil kako god da okrenes. Ustedit ces jos koji milion za njihove place. Neki igraci se otici istekom ugovora, neki ce otici u mirovinu. Koji milion ce se namaknuti i time.

Ja ne znam kako mislite da ljudi kupuju stanove i aute? Cistim kesom?
    Postoje krediti ako niste znali. Ako ce faliti, financirat ce se necim drugim. Pa nije smak svijeta ljudi moji.

Ocigledno, vi svi koji mislite da smo u teskom kurcu, ste osobe koje i kada nemaju prihoda, trose mjesecno kao da imaju placu od 2k eura. I onda kukaku da zavrse sa blokiranim racunom.
  • Jurki
    21.1k
    stvorit cemo nove Baturine, Gvardiole.
    Uzmemo naslov i imas ak nist drugo EL.
    Dobri rezultati generiraju naslov, naslov generira povecanu vrijednost igraca i bogatu uefinu trpezu.
    Jbt pa svi nogometni klubovi imaju isti rebus za rjesavanje svake godine.
  • Omake
    14.3k
    Gustavo Mancha je u trenutku transfera iz Fortaleze u Olympiakos vrijedio 600 tisuća eura po transfermarktu, prodan je za 6,5 milja plus 20%. Mason Melia je vrijedio 150, Tottenham ga platio 2 milijuna. Oscar Garcia uopće nema vrijednosti na TM, iako igra standardno u prvoj meksičkoj, pa arapi za njega nude par milijuna.
  • rokikaciga
    8.5k
    Transfermarkt je relevantan kao moj CV na Fudbal Menaderu
  • Pacho
    12.1k

Sjajan recept za rast kluba
  • CastAway1986
    4.7k
    tako je , vrijednost na Transfermarktu nije toliko mjerodavan u kontekstu buduceg transfera ali je logicno da mladim igracima s minutazom cijena najvise raste...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet