• Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Baš derbi me zanima, ako ćemo pikirat pojedinačno nađem im ja 20 u samo zadnjih sezonu i pol. Da pokažu prstom, to je ta utakmica, mi smo bili blizu na tablici i sudac nas je izmasakrirao od prve do zadnje minute. Stvarno me zanima, neka svatko pita svoje znance tovare da im kažu, možda ima nešto što mi je smetnulo s uma
  • Jos-Optimus
    8.2k
    joj bravo, da, malo sam i rekao :lol:
  • Ivdzo11
    8.6k
    Gledam ovaj video, pratim trenera Kovacevica i ne mogu vjerovati kako ostaje bez reakcije na svaki njihov start, onaj start Racija nad Bakrarom ispred njega... On skrstenih ruku gleda, mrtvo, bez reakcije.... To bar meni strasno smeta, sve su to neke sitnice koje bitno utječu i na momčad, daj pokazi malo zivota, dobij i ti jebeni karton....
  • Brusa
    3.7k
    Vidim da je dosta ljudi sretno i zadovoljno bodom jer smo igrali protiv hajduka i protiv sudaca. I velika većina upisa ovdje je o suđenju i uroti protiv nas a za hajduka. Poprimamo mentalitet žrve, to nikada nije dobro.
  • NitkoBitan
    33.5k
    Celta skolovala i nas i Real.
  • rioda
    12.1k
    Malo da skrenem temu na nešto pozitivno. Straha za budućnost nema, a tome u prilog idu tri stvari koje sam vidio u posljednja dva dana.

Prva je onaj projekt kluba s obilaskom zagrebačkih osnovnih škola.

Druga je dječji koncert Dinamove zaklade povodom sv. Nikole u Zagrebu, ali ove godine i u Gospiću gdje je održan danas, a puna dvorana djece pjevala je Dinamove pjesme.

Treću sam upravo vidio, klinci iz NK Umaga pjevaju 'Dinamo, Dinamo' ispred i na stadionu.
  • K3p
    374

Pa nebi se složio. Nitko ne glumi žrtvu i nema nekog naricanja nego baš suprotno imam dojam da nam je to samo dalo dodatnu snagu i vjetar u leđa. Al se ukazuje na ono što je evidentno, a to je da derbi odsuđen katastrofalno i to pretežito na naš račun. Je li to s predumišljajem ili slučajno, sada je nebitno...
  • Plava stijena
    642
    Pa besramno smo pokradeni . Ako imaš herc koji kuca za plavu boju onda te mora izjedat. Ja sam jučer raskrvario obje šake udarajući beton na tribini, grlo je poderano, a puls se nije snizio ni 30 sati nakon. Onakvu bezočnu krađu od prve do 112 minute utakmice nisam nikada u životu vidio, a gledam jebeni nogač trist godina svakodnevno. Kad uzmeš to u obzir bod je senzacionalan podvig ekipe i ti to nazivaš mentalitet žrtve? To je ko da žrtvi silovanja veliš da ne kmeči netom nakon čina.
  • Brusa
    3.7k
    To je ko da žrtvi silovanja veliš da ne kmeči netom nakon čina.Plava stijena

Upravo o ovome govorim.... pročitaj koji put što si napisao i tko je tko u toj priči, a onda pročitaj što sam ja napisao....
    I ja nisam upotrijebio riječ "kmečanje" nijednom, nego ti sada...
  • Plava stijena
    642
    Pa da nisi rekao nego ja vučem paralelu, a mi smo u ovoj priči metaforički silovani i nemrem vjerovat da dinamov navijač to nastoji svest na "mentalitet žrtve"
  • Sajla
    15.4k
    Poprimamo mentalitet žrve, to nikada nije dobro.Brusa

Žrtva plače - nemoćan sam, pomagajte jer si sam ne mogu pomoći, slab sam.
    Ja to nigdje nisam vidio ni čuo. Vidio sam odlučnost da ih se prokaže onakvima kakvima jesu, da se ne šuti pognute glave, vidio sam ljude koji su spremni uzvratiti. To nije mentalitet žrtve. Promašio si.
  • Brusa
    3.7k
    lijepo si ovo napisao :up:
    Ako sam promašio, još bolje!
    Nisam ni ja savršen i sveznajući, mogu I ja pogriješiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet