• cibona
    6.3k
    Meni je i dalje nepojmljivo da se u sezonu krene s jednim i pol krilom. Pokušavam pronaći razlog za takvu samoubilačku odluku i jednostavno ne shvaćam.

Na desnoj strani imamo samo Lisicu koji nije kapacitet za prvotimca Dinama, potovo ne onog koji bi trebao biti konkurentan i respektabilan klub u europi.
    Lijevo imamo poluotpisanog, kronično neinteligentnog Hoxhu i mladog kadeta Varelu. I to je to.

Cijeli plan igre nam se temelji na krilima, pa kako se pobogu dovedeš u situaciju da ti bivši igrač istre i mladi kadet budu udarne (i jedine) karike? Kako?
  • NORTE
    19.9k
    Prvo i osnovno dinamo ne može igrati s tri zadnja vezna u hnlu, hej, protiv Gorice koja te onda još i iskontrira.

Kreacija nikakva, ali nikakva, nula, sramota.

Ko će nam počet kao lijevo krilo u derbiju to će bit zanimljivo vidjet.
    Potpisao bih odmah sad BOD dolje jer nemam optimizma nakon ovakve utakmice.

Daleko smo od moćne momčadi i nadam se da ćemo s Bennacerom zimski rok dočekati bodovno barem u egalu, ako već ne i u željenoj prednosti, a u Europi što bude bude...

Volio bih da Kovačević isporuči rezultate i na temelju njih ostane trener dinama barem u ovoj polusezoni.
    Ako to ne bude slučaj slažem se da je Riera trener s ozbiljnim rezultatima u karijeri i potencijalno naš novi Bjelica.
  • modar
    5

Ma slažem se s Atenom, ali sad razmisli koliko su drugi imali kredita, s tim da on u onakvim okolnostima u Ateni nije ni dobio šansu, odrezalo ga se kao papka...za Atenu je kriv. Ali Kovačević nije trener za Dinamo, nema to veze s večerašnjom utakmicom, jednostavno patit ćemo s njim, meni je ta odluka nelogična od početka, ne vozi čovjek autobus koji je radio na dizalici, simpatičan da, al to nije kategorija za Dinamo. Od početka, 6. mjesec.
  • Pacho
    5.2k

Ovo je i meni neshvatljivo
  • Goncalo Santos
    913
    Nama treba totalni vratarski remont, mrcela, nevistic zagorac van svi. Golmani iz sezone u sezonu sve losiji. U kontekstu hnla nemamo top 5 golmana. Tu je nesto trulo i ne radi se dobro.
  • Fan
    1.4k
    pričekaj, sad će ti ljudi objasnit koje igrače smo sve doveli, da im nije jasno zašto smo nezadovoljni jer nemamo krila i da je bolje imat 10 osmica.
  • Dinamo-SB
    547
    Ako ništa,imamo barem najboljeg 2. golmana lige. Filipovic to definitivno je. Mozda mu treba dati priliku..
  • FelceAzzurro
    709

Ja bi išao po Lučića. Em je bolji golman od Nevistića em ima bolju frizuru.
  • Goncalo Santos
    913
    mene on nikad nije impresionirao, sjecam se priprema kad je tek dosao, lose je izgledao. Jedno je u sibeniku bit na streljani pa braniti 5 6 puta, a drugo je biti karakter za braniti nemoguce. Mi nemamo golmana ni sta brani moguce. Oba gola danas lopta po sredini ide, nevisitc 195 visok svaki put kratak, da pukne u njega opet bi kratak osto.

Nama treba neki galamdzija od golmana.
  • Paggini
    69.4k
    Filipović mi ima miris Pletikose - neće skinuti apsolutno nijedan suludi zicer, ali neće nikad ništa ni kiksati i uvijek će biti na korektnoj razini. Takav mi je u sjećanju ostao i iz Belupa, a i takav se pokazao u Šibeniku.

A sad, jel to za Dinamo dovoljno dobro, odnosno u ovom trenutku - jel bolje od Nevistića? Nisam siguran potpuno
  • Dinamo-SB
    547
    Okej ako tako mislis,al koja je onda alternativa danas 14.9. kad je gotov prijelazni rok?
  • Goncalo Santos
    913
    ma u pravu si, ali dugorocno alternative nemamo. Isto tako ne mislim da je pametno filipovica gurati u vatru na poljudu, a ne mislim ni da je pametno nevistica drzati.

Ne znam nisam pametan.
  • BBBaranja
    4k

Nek uskoči onda dobri duh svlačionice Zagi..
  • mosad
    1.8k
    jel bolje od Nevistića? Nisam siguran potpunoPaggini

Jel lošije od nevistica? Isto ćemo se složiti da nismo sigurni
  • Mlađi referent
    14.3k
    Pomalo baca na prošlu sezonu

4 tekme vrlo dobar ulaz, peta tekma dobro krene, zabiješ i više se nikad ne vratiš. :eyes:

Ajmo sjebat tovare da gorak okus i nesigurnost nestanu

jel bolje od Nevistića? Nisam siguran potpunoPaggini

Ma joj, od njega je sve bolje. Ne znam kak braniš, ali da tebe pošaljemo bar ne bi imao ovu mrtvačku energiju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet