• DiddyGuela
    4.3k

Nista protiv Bennacera, da me ne shvatis krivo. Ljudi ga prizivaju kao da bi nas on iscupao iz ovog sranja. On pripreme nije odradio, dosao je na zadnji dan prijelaznog roka nakon sto je sezonu prije imao slabiju minutazu zbog zdravstvenih problema.

Zajc je dosao bez priprema pa jos uvijek nije debitirao u HNLu.
    Bakrar je debitirao tek danas u HNLu a prosao je pripreme u MLSu ali je imao slabu minutazu tamo pa ocito nije bio spreman debitirati prije.
  • modar
    5
    Vjerujem da Zvone već priča s Belim ponovno, treba pokušati još jednom.
  • rokikaciga
    5.6k
    Molim te ne. To je gotova prica, Bjelica je mrtav trener.
  • San Lorenzo
    21.7k
    Mogli smo danas imati 5 Bennacera, ishod utakmice bi bio isti...stajanje u mjestu, vraćanje lopte obrani...isti, isti nogomet kao prošlih nekoliko sezona.
  • Blueshadow86
    4.1k
    Di si sad ovu ideju iskopao... ili jednostavno - trolaš.
  • modar
    5

Nismo se skužili Beli nije Bjelica.
  • DiddyGuela
    4.3k
    Mislim da je covjek mislio na Bišćana??
  • Bruh
    1.1k
    idući komentar mora bit "vidio sam mercedes slovenskih registracija sa zatamnjenim staklima oko stadiona"
  • M94
    2k
    Znaci vidjelo se da ne stima veza sa ova 3 igraca i Kova gura na bunker ovu trojicu...
    2 tjedna pauze ovako odigrat 1. Poluvrijeme je sramotno. Prakticki ti nitko nije bio na reprezentativnoj pauzi i ti ovako izgledas. Sramotno.
    Prije su 2. Poluvremena bila problem, sad je 1.

Kovacevicu je Vrijeme da se pribere. Ima pravi ispit u subotu, tu cemo vidjet jel trener za Dinamo.
  • rokikaciga
    5.6k
    Takoder ne. Prebrzo trosimo i trenere i neke igrace
  • modar
    5

Pa kaj nije Beli bio opcija prije Kovačevića nakon prošlog prvenstva, ne trolam!
  • hardek
    6.3k
    Ako stvarno dođe do toga da moramo mijenjati trenera, nadam se da će idući biti Riera iz Celja, ili ti ga LA BAMBA. Čovjek radi ozbiljan posao
  • Blueshadow86
    4.1k
    Ne znam je li bio opcija ili ne, ali dovoljno mi je samo zamisliti onaj tupi Bišćanov pogled s klupe i već mi se traume vraćaju. Bolje ne.
  • don
    15.9k
    "protiv hajduka ćemo ga sigurno koristit, oće li počet vidit ćemo."
  • Nolifer
    12.6k
    Neko će reći pa Goran Tomić je slobodan... :eyes:

Nego od kud sad ove špekulacije o smjeni Kove? Pa mislil sam da smo taj dio prošli i da mu se stolica još ne trese...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet