• FazeN
    251
    Čovjek kaže riječ "podmukli" a izostavi da je Petkego iznesao sve ovo prije početka sezone, ne znam za mene je to podmuklo.
    A pikanje Lola do jutra i kašnjenje na sastanak ne bi ni komentirao, tu ga nije trebao ni pustit u ured, zamisli na sastanak doći na vrijeme ne možeš, nek je otišao hvala Bogu, Beljo će sad pokazat što je prava devetka, lp
  • San Lorenzo
    20.3k

Boban je u svom intervjuu pucao na Petkovićevu igračku nespremnost...Petković je u svom pucao na Bobanov karakter, nazvao ga bipolarnim, a na kraju sve začinio huškačkim tračevima o sportskom direktoru i donedavnom suigraču...više puta sinoć je ponovio da ne dozvoljava da mu netko piša po obrazu, a jadan ni ne shvaća da mu nitko nikad nije popišao obraz kao on sam sebi jučer.
  • Peškaman
    7.4k
    Izbili su klubu mogucnost zarade od 40 milijuna eura. I sad bi ih trebalo ostaviti u klubu da sjebu jos jednu sezonu?Jurki

Nisu samo igrači isključivi krivci za "gubitak" te cifre, dijele krivicu sa sportskim sektorom na čijem je čelu bio Marić kojeg je netko drugi postavio tu.

A ovo sve više podsjeća jesi li na strani Bobana ili Petkovića, svaki navijač treba biti na strani Dinama. Bilo je otrovnih strelica i s jedne i druge strane ali ne možeš se praviti nestašan u podcastu pričajući da si zatražio određen period da ti odlučiš vidiš li se i dalje kao kapetan u Dinamu. Šta bi te klub trebao čekati i titrati jaja, izvoli odluči. Da ne spominjem da ti je menadžer par mjeseci prije javno izjavio u istom podcastu da se ne vidiš više u Dinamu. Ako ti nije dovoljno tih par mjeseci da se odlučiš,neće ti biti dovoljno niti tih 7 dana koje zatražiš. Išao je na to da ima bolju pregovaračku poziciju pa je naletio na zid.

Razumijem i njegovu potrebu da opere svoje ime ali je to pokušao uraditi na pogrešan način i mišljenja sam da i on sam vidi od jutra. Koliko vidim po medijima i komentarima navijača dobio je samo kontra-efekt.
  • ElDorado
    5.1k
    Ajde zamislimo da Zvone nije došao. U kakvoj bi situaciji bili sada?!
  • Crni86
    13.3k
    imali bi proslu sezonu 2.0.

Pusacka soba bi i dalje drmala klubom dok bi birali utakmice u radili kaj god zele kao da je klub u njihovom vlasnistvu.

Jedva cekam kad krenemo razvljivat kako ce neki podviti rep ili nece jer su navijali za neuspjeh…

Pozitivno je sta neki novinari objektivno gledaju ovaj dogadaj i ne boje se napisat ono sta misle. Veliki palac gore za Vicu i Karla.
  • Slepicka
    287
    "nisam uopce ogorcen na situaciju koja je bila, ogorcen sam na nacin, pa sam mozda malo ispricao na grublji nacin nego sto bih inace komentirao neke stvari" - Bruno Petkovic

znaci Boban mu je bocnuo ego sa pokazivanjem vrata i podsmjehom na trazenje odmora (hvala Bogu da je) pa je on malo dodao grublje tonove u svoju stranu price (citaj: puno toga preuvelicao), sve jasno, samo Izetu nije.
  • C@ptain Koons
    176
    netko sjeti uvesti NDA/Ugovor o povjerljivosti za sve zaposlenike i igračeFabercaster

Može li netko od skupštinara predložiti Upravi ili IO-u da se navedeno uvede? Ako ništa, barem da se na nekom budućem Članskom danu postavi ovo pitanje?
  • Crni86
    13.3k
    ledinski iz vecernjeg
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Za primjer Niko Kovač je tek PROŠLE godine prokomentirao sukob sa Thomasom Müllerom iz vremena bio trener Bayerna (2018. - 2019.) kada naravno više nikoga nije briga što je bilo prije 5 godina.Fabercaster

Pa u Njemackoj kolko znam zaposlenik svakako ne smije iznosit povjerljive informacije van koje bi mogle nastetit poslodavcu, neovisno o tome je li to napisano u ugovoru. Ak se ne varam cak i nakon sto mu zavrsi ugovor.
  • NKDZ86
    4.9k
    eh u njemačkoj, tu na balkanu kad završi ugovor ideš srat po poslodavcu: ili u podcast ili dnovinarima ili na kavi
  • prefontaine
    3.1k
    Sto se tice ovog da Boban odlucuje tko ce igrati, a tko ne, dovoljno je reci da je Boban od dolaska na poziciju pogledao doslovno jedan trening i jednu pripremnu utakmicu i to prvuPapastrumf

Strašno, slaže momčad a ni ne gleda trenige.
  • NKDZ86
    4.9k
    samo na tekme dolazi i slaže momčad...znači tiranija samo takva...dokle, šta ćemo š njim?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.