• Crni86
    13.3k
    Boban je sad na funkciji na kojoj ne bi smio pričati da “Petko nema love” i slične stvari jer to niti je pristojno, a i ako je istinito nema potrebe o tome pričati.Mali dioničar

Meni i ova stvar zvuci nestavrno, na granici cak sf-a. Zvonu smatram visoko inteligentnom osobom, sumnjam da bi on ista iso pricat nekom igracu o petku - pogotovo recimo ademiju za kojeg zna da su si dobri. Na kraju imao je on pametnijeg posla preko ljeta kad je radio od jutra do sutra, sigurno nije gubio vrijeme tracajuci petka sa igracima…
  • Davieboy86
    785
    Cudno sto je BP trebalo toliko vremena da potpise za Kebabspor. Bas cudno…
  • CISCO
    426
    Taj intervju je također i Tarzanovo ogledalo.
  • ElDorado
    5.1k
    Čudno da je preskočio Alaves i lječnički
  • Thor
    398
    Napisati cu jos samo ovo vezano uz ovu temu i mislim da je to zapravo to kaj je bitno...
    Citanjem izmedju redaka tog njegovog "intervjua" zakljucak je sljedeci, ukratko...Zvone ga zove na razgovor, pruzi mu ruku,ovaj odbije jer bi malo odmorio i mora "razmislit" onda igrom slucaja bas nakon razgovora drugi dan ode u tursku na "odmor" a Zvone ga zove u medjuvremenu i veli mozes doc po papire. Trener turskog kluba ga je zvao par puta...
    Dakle, frajer je imao kontakt sa turskim klubom i ponudu i prije razgovora sa Zvonom. Htio je pecat i mecirat ponudu turskog kluba i vjerojatno izvuc istu ili slicnu lovu sa novim ugovorom a ponudu turskog kluba je htio koristit kao alat za pregovore. Zvone ga je stisnuo, a u medjuvremenu i skuzio i zahvalio se. To je to.
    Sve dalje je predstava za javnost i mazanje ociju "pametnjakovica"
    :vomit:
  • ElDorado
    5.1k
    ne znam da li je istina da je baš drugi dan otišao u Tursku ali ako je onda je jasno zašto je Zvone zvao Tarzana. U svakom slučaju teško muljanje.
  • NitkoBitan
    29.6k
    Dakle, frajer je imao kontakt sa turskim klubom i ponudu i prije razgovora sa Zvonom. Htio je pecat i mecirat ponudu turskog kluba i vjerojatno izvuc istu ili slicnu lovu sa novim ugovorom a ponudu turskog kluba je htio koristit kao alat za pregovore.Thor

Ma ne bi legenda kluba i buduci kapetan...
  • Hnlovac
    2.7k
    Jedino što ću reći na temu Brune Petkovića
    it-tore-me-apart-incredibles.gif
  • Thor
    398
    sam je rekao da je otiso bas "slucano" nakon toga u tursku na odmor. Uostalom Tarzan je prije toga svega u istom tom podkastu najavio da Petko ide i da nece produlhit ugovor. Dakle frajer je pecal a sad tu glumi zrtvu :down:
  • jedan u nizu
    14.3k
    Nez gdje sam procitao, a neda mi se traziti po silnim postovima.

Ako je Bruno stvarno rekao: "trebali smo mozda Cannavaru dati vise vremena", onda je jasno da su ga oni otpisali i smijenili.

Jer jedno je reci "klub je trebao dati vise vremena", a drugo je reci "mi smo mu trebali ..."

Pogotovo kada je to u kontekstu nacina treniranja.

Fabio im se nije svidio i igraci mu nisu dali dovoljno vremena da ih kupi, pa je zavrsilo kako je zavrsilo.

Meni ce Fabio uvijek biti neprezaljen jer je radio sa izrazitim neprofesionalcima koji su imali podršku kluba.

Da je Boban napravio ovakvu cistku i doveo Fabia, mislim da bi to bila totalno drugačija prica.

Vjerujem da je sa Bobanom na celu ,zavrsilo vrijeme kada je klub birao stajati iza igraca a ne iza trenera.
  • Masto
    4
    a i sandro perkovic je otišao s kojim je fabio moro radit
  • Bosskovitz
    18.2k
    Sukus zadnjih 12 sati na Zoni:

temp-Imageu-Ny-Mj-G.avif
  • vjeko1701
    16.8k
    Sva daljnja priča o Petkoviću neka se prebaci na temu bivši igrači. Nema smisla derati paralelno iste stvari na tri teme.
  • Mr Anderson
    13.1k
    Ako je Bruno stvarno rekao: "trebali smo mozda Cannavaru dati vise vremena", onda je jasno da su ga oni otpisali i smijenili.jedan u nizu

Pa normalno da su ga bušili jer je ovaj htio dići profesionalizam u klubu na višu razinu, a nekima se to nije sviđalo. Ne branim ja sad Cannavara, nije so on pokazao ko neki trener, navodno ih je ubijao treninzima, koliko je to ispravno u tijeku sezone nisam siguran. Ali ako je on trener, a ti si predobro plaćen za svoj posao onda trebaš taj posao raditi koliko je najbolje moguće. Eventualno kapetan može otići na razgovor kod uprave i reći štomisle da je pogrešno kod trenera. Ane da ga buše i time štet klubu jer se njima ne trenira, ne živi im se sportski kao profesionalcima.
  • mikser
    25
    https://youtu.be/GDj3wSkiVFk?si=idOvDDo8bqQ12PxA

Nakon ovoga da je klub bio normalan, automatski mu je trebao reći ili mjenjaj menadžera ili odlazi.
    Kakvo ponižavanje kluba u kojem si kapetan, Boban je najbolje što se moglo desiti Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.