• deda
    36.4k
    Ajmo bez panike. I vratite se na nogomet. Nema više rasprave o onom što je bilo na ulici.
  • Lox
    11
    Samo hrabro i na glavu. Kanga zabija.
  • Hnlovac
    2.1k
    Nikad sigurniji u našu pobjedu nisam bio
  • Jay
    1.4k
    Ima jedno mjesto....
    20250425-183144.jpg
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Sanjao sam da vodimo 0 1, ali Bog baluna u zadnjoj minuti izborio penal, međutim Neva mu je obranio i tako sačuvao naše vodstvo. Sudac je par sekundi kasnije svirao kraj, 0 1 konačni rezultat.

Ajmo Plavi!!! :heart:
  • Medvedgrad
    572
    Sanjao sam da Feta Fetai na Kranjči zabija gol za 2:0 vodstvo Lokomotive protiv Hajduka. Gol je bio s 40 metara jer je golman Hajduka istrčao. Nakon utakmice izbili su neredi na prepunom Poljudu.
  • crophantom
    192
    20250503-131537.jpg jedna za sreću dečkima, a za živce meni
  • Antonio bbb
    278
    Očekujem reprizu prošle sezone - pobjedu Dinama i upad ljutitih hajdukovaca na teren iz očaja.
  • Boysica
    835
    Pozz svima koji idu u titograg čuvajte se ..
    Želim vam feštu na macoli večeras :up: :strong:
    Spavala nis al pozitiva je tu ajmooo ih zgaziti danas :strong:
  • Ijayi Atiemwen
    2.6k
    IMG-2884.jpg

Danas naše prijatelje čeka izuzetno važna utakmica u Splitu — Ona može biti presudna za Dinamo Zagreb u borbi za medalje prvenstva. Podržavamo Dinamo — Zlato mora ostati u Zagrebu!

White Boys Club Dynamo Kyiev
  • El Madrigal
    353
    Bravo za hrabre dečke dolje!
    Nisam pobornik nasilja, ali cohones, svaka čast.
    Tako da ista muda trebaju imati i momci naši na terenu! Sve ili ništa! Ajmo dinamo!
  • Marley
    3.9k
    mislim da mi srce ne bi izdrzalo ovaj scenarij iz tvog sna, ali nema veze, moze :up: :lol:
  • znajdatevolimja
    312
    Želim svima dobar dan, a tovarima koji su struju dobili 60-ih i koji se furaju na splitsku gradsku priču, a preci su im silazili sa raznih brda i koji se i dalje bolje sjećaju kombajna i freze, nego bicikla JEBEM MATER U PIČKU.

IGRAJTE ZA DUH GRADSKIH ULICA, IGRAJTE ZA GRAĐANSKI!!!!!!
  • Sibirski plavac
    5.1k
    I Max na zadnjoj objavi Dinama na Instagramu poželio sreću ekipi. :heart:
  • Srelee
    109
    Poljaci,teleskopi i kacige,pola sata Boysi drze liniju a njih 3 puta vise penju se na zidove i opet nista mitomani bili i ostali.Ovaj klosar stoji sa strane gleda ne sudjeluje u tucnjavi kad je vidio momka na podu udara ga teleskopom.Treba ih zgazit dns.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.