• kajjaznam
    171
    Nije još, 3:3 je u seriji
  • Infinity
    18k
    Hvala zasluznima za termin u 16h, do 20h ili 21h bi vec dobio cir na zelucu.
  • Slavonac86
    555
    zamolio bih ih da idući put stave neki termin oko podne, pošto sam ko sova cijelu noć, od nervoze se ustao u 4 ujutro i ne spavam
  • fakin
    563
    Hahaha mislio sam da sam jedini. U 6 se probudio i nema sanse vise zaspati, samo na tekmu mislim. Ako je igracima stalo 5% koliko je nama unistit ce tovare danas
  • Olmic
    4.5k
    to si i ja razmisljam. Ide nas 1700 ludaka, svi sa mislju da cemo ih razvalit. Samo da krenu jako,hrabro
  • Omake
    7.8k
    nepismen sam, zaletio se.
  • gaTeDZG
    1.1k
    IŠLI SMO SA VAMA SVAKI PUT DALEKO, TRAŽILI SMO POBJEDE, NIJE VAŽNO KAKO!

DALI STE NAM POBJEDE, DALI STE NAM SNOVE,
    IGRAJ IGRAJ DINAMO PURGERI TE VOLE!

IGRAJ IGRAJ DINAMO ZA POBJEDE NOVE,
    IGRAJ IGRAJ DINAMO PURGERI TE VOLE!
  • Mazalo
    343
    Sve teme sam pročitao, budan kao i većina ovdje od rano jutro (U mom slučaju 5 sati). U želucu me stvarno frče. Jedino što želimo od ekipe je da ostave srce na terenu 90 minuta i da se ne boje tovara. Uljepšajte nam jedan od rijetkih vikenda ove sezone! Ajmo dinamooo!!!
  • mlinchica
    2.9k
    Sretan put svima koji idu do titeka!

Kao i uvijek, čuvajte sebe i onog do sebe.
    Na tribini ste pobjednici, to se zna.
    ..bo ih njihov piro show kada zašute nakon prvog gola u svojoj mreži,

Ajmo i na Zoni bez predaje.
    Nemojte naricati dok ne otkuca zadnja sekunda utakmice.
    Ali sprdnja tovara je uvijek prihvatljiva. :blush:

Dinamo, Dinamo, znaj da mi te volimo :heart:
  • Praskaton
    4.3k
    Toliko puta ste nas razočarali ove sezone a opet vjerujem da može na dobro izaći ova sezona.

Danas se pojavite,danas je potrebno više nego ikad.
  • quizzy86
    188
    Ajmo Dinamooo, samo hrabro da ih razvalimo i
    pobjedom ih dodatno rastužimo pred sutrašnju njihovu tužnu obljetnicu!
  • Marley
    3.9k
    čuvajte sebe i onog do sebemlinchica

Awwww, tako ces i ti mene jednog dana kad Poljud dodje na red, hoces?! :blush:
    Dobro bi mi dosla i danas, jer kako napetost raste, broj mozdanih stanica mi se smanjuje :lol:

Sretno svima :strong:
  • vjeko1701
    14.4k
    Dogovor među modovima je da danas u slučaju lošeg rezultata imamo nešto veću toleranciju prema emotivnim ispadima. S druge strane namjerna provociranja, dodatna paljenja teme ili bilo kakvo doljevanje ulja na vatru će rezultirati trenutnim i visokim banovima bez brisanja ili upozorenja.
  • scarface
    303
    Idemo jako danas.
    Ajmo ih pobijediti danas. Slomit im srce, dušu, nadu...
    Ništa im ne dajte! Dečkima dolje sretno, navijajte, navijajte, lomite glasnice...nema predaje!!!
  • Davieboy86
    468
    Mislio sam da sam jedini koji ne moze oka sklopiti. Ocito je zaraza opasna Ajmo Plavi!!! Ucinite da modovi zone nemaju posla danas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.