• mokoxax468
    1.4k
    Tražio i nisam našao temu za zakladu pa otvaram za sve vijesti i pitanja oko zaklade. Otvaram u Dinamo Zagreb kategoriji, ako ne pripada ovdje, neka moderatori prebace.

Meni kod trenutne zaklade zapravo najviše smeta što ne iskoriste bolje neku automatsku mjesečnu donaciju kao što druge zaklade i humanitarne udruge rade. Npr. odabereš da ćeš mjesečno izdvojiti 10/20/50/neki drugi iznos i da mi onda se to odmah s kartice skine svaki mjesec. Ovako često znam zaboraviti na ovo i onda ću vjerojatno rijeđe i manje uplatiti nego što bih inače.

Kao što sam spomenuo, znam da druge zaklade i udruge u koje uplaćujem imaju slične mehanizme, pa ako ima slučajno da netko iz Zaklade čita, bilo bi super ovo omogućiti. Vjerujem da bi ljudima bilo puno lakše izdvojiti neki dio plaće svaki mjesec umjesto raditi veće uplate jednom godišnje.

I znam, možeš pokrenuti trajni nalog u banci, no brdo ljudi nema volje se gnjaviti oko toga
  • Bernard
    878
    Dobro jutro plava braćo i sestre.
    U jeku naše pobjede i slavlja oko statuta okrećem pozornost na novu akciju Zaklade Nema predaje.
    Naime skuplja se pribor za školarce slabijeg imovinskog stanja(torbe, pernice, olovke itd).
    Moja žena je nakupovala već hrpu toga i može se donijeti donacija prije tekme sa Istrom.
    Ako smo mogli imati preko 100 uplata za Plavog prijatelja može se skupiti nekaj torbi, pernica i bilježnica.

Kopiram status sa facebooka:

Dok je naša prva momčad fokusirana na večerašnju utakmicu protiv Rijeke na Rujevici (21:00), mi smo mislima već usmjereni prema idućem prvenstvenom kolu. U subotu, 23. kolovoza (21:00), Dinamo na Maksimiru dočekuje Istru 1961.

Prije utakmice, od 17 do 21 sati, Klub organizira bogatu navijačku Fan zonu, u sklopu koje će se provoditi i akcija “Nema predaje – ni u školi!”. U suradnji s našim partnerom Bruno L'erotic i njegovim #TeamNenormalni, prikupljamo školski pribor kako bismo pomogli učenicima iz domova za nezbrinutu djecu i socijalno ugroženih obitelji pripremiti ih za početak nove školske godine.

Donacije se mogu donijeti osobno u Fan zonu ili poslati poštom na adresu "gđa Drnić, Ulica Slavka Kolara 18, Kuče, 10419 Vukovina", a na svakom paketu važno je označiti:

za koji je razred pribor namijenjen

je li za djevojčicu ili dječaka

Također, pozivamo Vas sve koji će dostaviti i poslati paket da sa svojom djecom napišu pismo podrške i prilože ga uz paket. S tim malim znakom pažnje Vaši školarci bi pružili još veću podršku svojim kolegama koji, nažalost, nemaju sve što je potrebno za mirno i spokojno djetinjstvo.

Nema predaje - ni na terenu, ni u životu, ni u školi.

#dinamo #zagreb #dinamozagreb #nemapredaje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.