• mokoxax468
    1.2k
    Tražio i nisam našao temu za zakladu pa otvaram za sve vijesti i pitanja oko zaklade. Otvaram u Dinamo Zagreb kategoriji, ako ne pripada ovdje, neka moderatori prebace.

Meni kod trenutne zaklade zapravo najviše smeta što ne iskoriste bolje neku automatsku mjesečnu donaciju kao što druge zaklade i humanitarne udruge rade. Npr. odabereš da ćeš mjesečno izdvojiti 10/20/50/neki drugi iznos i da mi onda se to odmah s kartice skine svaki mjesec. Ovako često znam zaboraviti na ovo i onda ću vjerojatno rijeđe i manje uplatiti nego što bih inače.

Kao što sam spomenuo, znam da druge zaklade i udruge u koje uplaćujem imaju slične mehanizme, pa ako ima slučajno da netko iz Zaklade čita, bilo bi super ovo omogućiti. Vjerujem da bi ljudima bilo puno lakše izdvojiti neki dio plaće svaki mjesec umjesto raditi veće uplate jednom godišnje.

I znam, možeš pokrenuti trajni nalog u banci, no brdo ljudi nema volje se gnjaviti oko toga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.