• sport
    4.7k
    :vomit:
  • Nogo
    6.7k

Ako je sve to istina onda ne znam šta se tu uopće raspravlja.
    Zaključati temu i amen!
    Ako netko ima nešto za nadodati ima pod bivše igrače i gotovo.
  • sport
    4.7k
    Što se mene tiće ja sam završio i ne sjećam se o kome se uopće pisalo.
  • Crni86
    11.1k
    A razmislit i o preimenovanju terena kada ce se gradit novi maks. To su jednostavne ljudske vrijednosti, koje imas ili nemas. Budi musko pa reci ne, hvala ne zanima me. Moze biti pele i maradona kaj se mene tice, ali prije svega mora biti covjek.

Pa nek lupeta i dalje da mu je Zvone uzor, pjeva nije u soldima sve itd. Prodavac magle kao i mentor mu lino lada.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Nadam se u svemu da će Zvone promjeniti ime onog terena koji je nazvan po Luki Modriću ..A u budućnosti dotičnom i ne dopuštati da kupuje kartu za ložu ako se planira pojaviti na utakmici Dinama
  • Nolifer
    11.3k
    Po meni ne treba mjenjati ime pomoćnog terena koji se zove po Luki Modriću i neka se tako zove i kaj se mene tiče može slobodno u ložu ako misli ići ikad na tekme Dinama
  • Blueshadow86
    3.4k
    Ovaj se svakako ne planira pojaviti u loži i gledati Dinamo, dopustio on to njemu ili ne. Boli njega patka za Dinamo.
  • Hrc-Vg
    718
    Nek teren nazovu po KTC-u. On to zaslužuje.
  • Jaro
    10.3k
    Nazivanje terena je doslo od onog jebenog socios projekta (koja je to sljaga bila pravim clanovima u to vrijeme al dobro, valjda s eizvukao koji euro iz toga). TT i gradska vlast ionako obecavaju rusenje pa nek se teren zove kak vec je sad. A za buduca nazivanja terena, tribina i kaj ja znam cega treba prepustiti ili gradskoj vlasti (koja ce bit vlasnik) ili clanovima dinama, a ne nekom Joseu kojo je dosao do Dinamo tokena igrajuci pokemonGo za siromahe...
  • blue heart 72
    2.2k
    Uzalud su se AC Milan i Modrić sve usmeno dogovorili, ako je on i dalje zaboravan i za par dana se nebu više ničega zmislil.
  • dumitrumitu
    1.4k
    Ni slučajno prepustiti gradskoj vlasti, tko zna što bi im moglo pasti na pamet :).
  • NitkoBitan
    27.1k
    Mislim zasto bi uopce tereni imali imena, kakva besmislica u pm :rofl:
  • rokikaciga
    1.7k
    Zakaj se pomoćni zove Hitrec Kacijan uopće? Kakva besmislica :lol:
  • NitkoBitan
    27.1k
    Zakaj se pomoćni zove Hitrec Kacijan uopće?rokikaciga

Pitas krivu osobu.

Kakva besmislicarokikaciga

Apsolutno.
  • Zg123
    1.9k
    Smijesno mi je sto je veliki dio ljudi razocaran sto Modric nece kao doci u Dinamo covjek u zivotu nije spomenuo Dinamo niti je pokazao da mu je icim stalo do njega kao npr Olmo tako da je sasvim ocekivano sto ide u Milan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.