• Paggini
    41.2k
    Možemovci udaraju Lamour Toujours na stadionu hahaha, mislite nas prevarit da ae ne infiltrirate a???
  • Orc123
    11.1k
    Ocekujem jos puno bolji Dinamo nakon stanke....ali odmah je to druga prica sa Misicem Sucicem i Batijem u vezi, + Stojke koji ima slobodu kretanja....pohvala i za Ristu danas....koncano jedno dobro pol......
  • Izet Hajrović
    4.5k
    Iskreno, želim vidjeti Bočkaja negdje u nastavku nakon što zabijemo za 3:0. :grin:
  • rokikaciga
    632
    Rile se diže stalno u formi otkad je Fabio došao. Još prije mj dana sam rekao da on nije za baciti, pogotovo za HNL i jer može odigrati i stopera. Dat mu ugovor al mu reć da je zamjena Gabrielu i ja sam sretan. Mikića ne znam jel spreman za HNL ali treba ga poslati na posudbu negdje gdje će biti prvotimac pa nek se bori dečko.
  • Navijač Dinama
    9.4k
    Skoro besprijekorno poluvrijeme, i više nego dobro, moram pruznat.

Sucic bolje poluvrijeme nego zadnje tri sto je odigrao utakmice opcenito.

Pjaca-Stojkovic krila su uvjerljivo bolja kombinacija nego bilo koja druga kombinacija na krilima, i stvarno je svetogrđe bilo gledat onaj 4141 i Baturinu sa Stojkovićem na poluspicama, a ovako jedan i drugi imaju prostora, širine i odlično igraju, ne guše se.

E da... kad ce pročepit Willyja Vanillia, znal se kaj?
  • Filip Međimurje
    84
    Da se mene pita, na poluvremenu bi napravio zamjenu Kanga/Kule i Sučić/Belcar. Ako damo još jedan gol, onda Mikić unutra.
  • FelceAzzurro
    238
    Polako, utakmica se igra 90 min. Samo nastaviti istim tempom.
  • Krizy
    53.9k
    Daj Kulenovića da stisne za najboljeg strijelca lige.
  • Omake
    6.5k
    Jedno od najboljih poluvremena Baturine bez lopte
  • mlkaskic
    131
    Odsječen je, ali kad dobije priliku nema tu mirnoću. Ne kažem da je on loš ali treba mu još dosta vremena da se uklopi, zato kažem da ove sezone po meni neće odlučivati tekme. Ali to nam upravo treba za naslov.
  • Droljo
    13.5k
    ali ne mislim da će ovako zabiti važne pogotke protiv jači protivnika.mlkaskic

Niti ne mora. Može pjaca zabit ili stojković..
  • hardek
    4.3k
    Dodao bi još samo da je Šubarić daleko najgori golman HNL-a. Išao bi toliko daleko pa rekao da vjerovatno i u 3. ligi ima boljih golmana
  • ŽacZgb
    149
    Kak je lijepo zadnja tri kola kad konačno zabijamo prvi,a ne da primamo gol,pa hvatamo protivnike,a oni nas rokaju na kontre. Samo ovak nastaviti i sutra pritisak nabiti i tovarima i riječanima. Po mogućnosti povećati još prednost da mogu Mikić i Belcar unutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.