• dzis
    984
    Danasnja pripcenja Torcide i Hajduka su ubiti dva pripcenja Torcide.
    Mi smo puno veci klub i mi se ne bi smjeli spustat na ovu razinu.

Mi cemo pricat na terenu,tribini i ulici ako zatreba

kako ih ne mrziti...
  • Laugreano
    3.5k
    Jebe mi se za sva priopćenja. Jedina opsesija u glavi mi je da razbijemo tovare u nedjelju. To se mora desit!
  • Jay
    670

Bolje u obliku petokrake da se osjećaju kao doma
  • Probirštift
    820
    Još više zabrinjava što ispravnost i sigurnosni aspekti nisu adekvatno testirani na utakmici visokog rizika, čime se ozbiljno narušava sigurnost navijača Hajduka na južnoj tribini.
    Nisam znao da se trebaju napraviti dva ispitivanja sigurnosti
    Jedan je kad se primjenjuje određena sila a drugi kad majmune dopeljaju da se veru po ogradi i vide ak ih drži
  • Salva
    2.6k
    Uzevši u obzir činjenicu da je stadion Maksimir ozbiljno oštećen te je uslijed toga više od četiri godine zatvorena cijela istočna tribina, postavlja se pitanje može li već narušena i opasna infrastruktura podnijeti dodatne građevinske radove?tigric

Upitno je hoće li jug podnjeti 20 metara montažne ograde, ali da treba doć 4200 ljudi onda nema nikih problema oko sigurnosti tribine.

Ograda > 4200 navijaca
  • robinson
    68
    Tekma na rođendan, pobjeda bi mi bila jedan od najboljih poklona koje mogu dobiti.

Vi ginite, mi cemo navijati!
  • plavi72
    1.2k
    Pravednici s juga
    Majki napisa na nekoj temi , nama prvenstvo,Rijeci kup,pravednicima članstvo,neka tako i bude,odjava do ponedjeljka
    grlo,dlan,pivo,fight
    4-0 pobjeda !
    Galešić
    Baturina 2×
    Ademi
  • don
    11.6k
    životinje i triba u neljudski kavez stavit, iako to ovaj ni nije.

nego, jel zna netko koliki će kavez bit isprid njih odnoso u pogledu na teren?
  • Peškaman
    6.2k
    Sami sebi ugrožavaju sigurnost.

IMG-20250228-162135.jpg
  • bbb medimurje
    3.7k
    Od kud tovarima ovaj video da se sad postavlja ograda? Dal je to u nekim medijima vec prije objavljeno ili su oni prvi objavili?

Ak su oni prvi objavili imamo izdajnike u vlastitim redovima..
  • Jurki
    16k
    Ak su oni prvi objavili imamo izdajnike u vlastitim redovima..bbb medimurje

Jbg nebi me cudilo.. ipak svakom zaposleniku ne pise na celu na koju stranu naginje. Al bez obzira da se ide to proslijediti dalje, a klub/firma mi stavlja kruh na stol.
    Jadno.
  • Droljo
    12.9k
    Kruze price o nacinima unosa, ali to nije za javnostjedan u nizu

Zašto nije?
    Ja sam odavno tu napisao da su dobar dio arsenala za 'onaj' derbi unesli u invalidskim kolicima...
  • Jurki
    16k
    nizu

Zašto nije?
    Droljo

Upravo to. Kaj treba da opet gađaju ljude na Zapadu? Opet treba da sjebu semafor?
    Ako se ne zeli reci javno, pa ima tu ljudi koji su iz kluba.. postoje i privatne poruke.. pa da se njihovo orgijanje i unistavanje stadiona sprijeci.. bez obzira kaj je u takvom stanju kakvom je.. to ne znaci da ga treba jos dodatno unistavati.
  • Droljo
    12.9k
    imamo izdajnike u vlastitim redovima..bbb medimurje

Ne nužno. I sudac im je javljao kretanja naših transparenata svojedobno..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.