• Felip
    356
    Zar ne bi bilo logičnije da ih se smjesti u sektore prema istoku?
  • Markelo
    3.1k
    Sve već viđeno. Rezultata nema, nema ove godine čak ni borbe za završnicu kupa i onda u takvoj situaciji uvijek kreće njihov cirkus. Rekao bi da će u slučaju poraza u nedjelju izvest opet "Desinec", no valjda ima netko dovoljno trezven da ih uputi da im to više nije originalno i da od divljanja nemaju ništa
  • mosad
    979
    najlogičnije bi bilo u zoološki vrt sa čimpanzama
  • NORTE
    13.9k

Ako je samo to njihov dio očekujem (masovno) bacanje baklji na zapad (najavljeni "Desinec 2") što će dakako opravdavati ljutnjom zbog 5%.

U novom najbolesnijem priopćenju bave se statikom juga zbog ograde, dok su njihovi rokali topovske nije im bio problem...

Mržnja, netrpeljivost, tenzije, dizanje policije na noge, sunčano vrijeme, ogromna rezultatska bitnost, bome se ovo pretvara u antologijski derbi sve skupa.Paggini

Predivno. Uvijek odgovorit žestoko na njihovu mržnju.
    Vrag ti nedelju bez nogometa.
  • jedan u nizu
    12k
    jedino ako promjenimo redare, pa tko im i uvodi baklje nego redariOlmic

Kruze price o nacinima unosa, ali to nije za javnost. Postoje i drugi ljudi koji su na jugu za vrijeme odigravanja utakmica, a mislim da bi tu klub mogao postroziti neke stvari.

Imam pozitivno misljenje o bakljama i navijackom dekoru, tako da kako god oni unijeli, u neku ruku ih treba pohvaliti. Na nasu je zalost sto to uspiju, makar im pomogla policija, redari ili netko treci. To sto mi nemozemo na poljud unijeti 200 baklji, a oni mogu, jbg. Neke stvari se posloze, poput cinjenice da pola dalmacije zivi i radi u zgu, a nas dolje bas i nema. To im je ogromna olakotna okolnost.

A apsolutno sam za mreze i ograde, pa i da ih unesu milion, nijedna ne smije zavrsiti na terenu.
    Nijedan topovski udar ne smije zavrsiti nigdje i nijedan semafor se ne smije unistiti sa njihovim arsenalom pirotehnike.
    Racuna na zgadija@hr i dovidenja.
  • skener
    1.9k
    Pa baš zato što brinemo o sigurnosti smo vam dali 1254 ulaznice umjesto 3000.

Vjerujem da vam je jasno da je duplo više ljudi predstavlja i duplo veći sigurnosni problem.
  • jedan u nizu
    12k
    Btw, pitanje.

Zar se taj 'kavez' za gostujuce navijace nije mogao pomaknuti na istocnu stranu?
    Istocna tribina je van funkcije, a tamo su dalje od ljudi na zapadu, da nebi bilo bacanja baklji ili necega.

Ulaz mogu isti koristiti, a za doci do istocnog dijela ionako hodaju ispred stolica na jugu, samo se stvori koridor do drugog dijela tribine.
  • dinamo u srcu
    1.9k
    vjerojatno ce se za buduce tekme taj koridor koristit a onda otvarat jugoistok za nas i nase navijace. Sve u svemu pohvalno za klub da su taj problem rjesili.
  • jedan u nizu
    12k
    Jos bi doslovno stavio kavez ovakovg oblika. :lol:
    Sumnjam da cemo ikada pustati nase navijace na jug kada su oni u pitanju.

nvumCt7.jpeg
  • Gelipter
    4k
    Ne znam kak je drugima, ali ovaj montypythonovski cirkus danas u režiji gube s juga me baš oraspoložio, dodatno osokolio i nabrijao za derbi.
    Hvala im na tome! :cheer:
  • znajdatevolimja
    279

Nikad, ali nikad neću zaboravit. Ulazimo na gostujuću tribinu prije par godina, i sad ona tri ili koliko već famozna pregleda.

Prvi su na redu oni njihovi mutavi redari i ja vadim kutiju sa slušalicama, frajer mene mrtav hladan pita, na nekom, meni jedva razumljivom jeziku, valjda tako dolje pričaju: "AŠTOTIJE OTO!?". Ja odgovaram da mi je to kutija za slušalice, na što će manga meni: "NEMOREN TE STIME PUSTIT, MOREŠ TO BACATI U TEEREN!!"

I sad ja njemu objašnjavam kako su to slušalice koje nisu jeftine, red se iza zadržava, i frajer me pusti uz objašnjenje: "Samo ovaj put!"

U to isto vrijeme na frendu se iživljava tovarski pandur koji ga u wc-u pred svima nakon tri pregleda tjera da se skine skroz do gola i da čuči itd.

I oni su se našli pričat o nekom gostoprimstvu..stoka malograđanska.
  • Ivan0302
    798
    Kad je bilo 3000 navijača tada ih nije bilo briga za sigurnost tribine infrastrukture, ali kad je 1254 navijača i 5 6 ograda sad ih brine.

NAPUŠITE SE KURCA VIŠE.
  • Probirštift
    820
    Ak nemogu naći zaštitare budu ljudi besplatno radili pregled tih smradova
    Stajao bi na pljusku 2 sata dok nebi izuo svakog od njih
  • Bosskovitz
    15.1k
    Nakon ove objave tovara, i pritom ne mislim na Torcidu nego na službenu objavu Hajduka, sve u zadnjih previše utakmica opraštam igračima samo ako izađu na teren kao da gladijatori i polome ih, rezultatski ili fizički.

Šljam i sramota ove zemlje i našeg nogometa. Želim im sve najgore i ni kap vode da ne dobiju više od onoga što minimalna kurtoazija i standardi traže.
  • NitkoBitan
    23.4k
    Danasnja priopcenja Torcide i Hajduka su dokaz da je Bog stedio dijeleci pamet juznije od sv. Roka (nasi dolje iznimka).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.