• plavosrce
    7
    Ugasi slobodno, taki nam ni ne trebaju
  • Jay
    623
    Pa jel moze ovaj dan biti gori, jel budu jos Baturina i Pjaca dobili crveni? Bel odradio posao, al ajmo pljuvat po strancima, pogotovo tamnoputima.
  • rioda
    7.1k
    Jebem ti mater i nogometu i ovakvim golovima po tko zna koji put ove sezone
  • DiddyGuela
    2.9k

Zekina prva. :blush:
  • rokikaciga
    516
    Hoce taj Jankovic vise dobiti karton? 5 faulova bez zutog
  • Simba
    46
    Nema se što reći... Koma
  • Marc
    351
    Miševi i žohari izlaze iz rupa! Odvratni ste!
  • don
    11.2k
    nisam ga pogodio, realan sam. Kao i svi oni koji su pisali identično šta i ja. Ali ajde, takvima je bitno uvest red i mir na forum pa i razumim da to pišete, tako da sve pet.
  • Fanboy
    2.9k
    Kad smo pisali neki da Cannavaro nije vodio ni jedan klub u Europi sa rezultatom onda smo bili "negativci" i trovači atmosfere....
    Sad je atmosfera puno bolja, nedaj slučajno realnu kritiku za dobrobit kluba.
    Nije sve u idealiziranju, Zlatna Lopta bi u svojoj 53-oj godini vodila neki top klub po statusu kakvog je imao kao igrač da ima trenerskog mota, a nema...

Cijena da su neki pregledali bi mogao biti gubitak naslova
  • nwankwo646
    457
    Prvenstvo je izgubljeno u Osijeku, samo slijepci tada nisu bili svijesni koji papci igraju za Dinamo!
  • Crni86
    8.2k
    Ogoljeni sve do kraja.

Zgasio sam prvi put utakmicu nakon 10 godina…. Ko lajbeki, amateri, naivcine teske.

Mmae je teska kriminalcina, mi svaku tekmu pocinjemo s minusom. Nevjerojatno.

A momcadi samo jedna poruka: sramite se svi do jednog. Ovako se ne brane boje dinama. Vec citavu sezonu. Skidajte dresove i mars svi.
  • Nolifer
    9.7k
    Jel Sopic u Zagrebu jos? :eyes:
  • Twisted1
    636
    Govor tijela i energija od početka utakmice je nepostojeća. Tako se ne bori za Dinamo.
  • Nevo7
    931
    Kolika je Jakiru otkupna klauzula?
  • GeneralNapoleon
    891

Takoder sam ugasio jer gledat sramocenje voljenog nam kluba je stvarno trosenje vremena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.