• El Madrigal
    121
    Tri boda do Hajduka, za sada bod do Rijeke. Smanjila se njihova prednost za duplo. 02.03. smo prvi na ljestvici.
  • Orc123
    10.7k
    Jedva cekam vidjeti vezu Misic Sucic Baturina.....odmah je to druga pjesma i obranu RPG, Galesic, Torrente(Mmae), Franjic....
  • Sven
    127
    To ce bit gazenje, steta sto nece biti puno utakmica u kojima cemo biti kompletni ali tih par ocekujem demonstraciju sile
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Ne znam zašto ali ovo mi je jedna od najdražih tekmi na kojima sam bio. Dinamo je igrao svoj melankolični, bipolarni nogomet, a na Sjeveru je od gola Gorice udaralo do kraja prvog poluvremena: Stojim uz tebe i kada ti ne ide. Prvi gol Kange, pun kurac baklji. Dinamo je moćan. Nemoguće da smo u igri za naslov još, štoviše (kako moćan starohrvatski izraz :lol: ) glavni smo favoriti
  • Kepec
    7.2k
    Dobra večer, dobro jutro, kako god vam ja draže.
    Prije svega isprike cijeloj Zoni zbog ovog:
    Jebo me dan kad sam krenuo pisat na ovom forumuKepec
    To tako bude kada te naljute jedni, pa nesvjesno, nepromišljeno i nepotrebno uvrijediš druge, koji ti nisu ništa zgrješili. Još jednom, isprike.

Nastavljam i dalje samo sa čitanjem foruma, ali današnja utakmica je bila toliko posebna da se nisam suzdržao bez da podjelim to ovdje.
    Jedni od rivala kiksali, pa smo se našom pobjedom još malo približili tom prvom mjestu. Povratak određenih ljudi na tribinu nakon dugog vremena zbog dobro nam znanih razloga. Naguravanje i zajebancija s ekipom oko sebe na ajmo svi Purgeri moji. Proslava golova kao da smo osvojili Ligu prvaka, a ustvari smo "samo" dali gol Gorici.

Ima tu puno ljudi koji nažalost nisu u mogućnosti svaku utakmicu biti na Maksimiru, ali vi koji jeste, a ne dolazite samo zato jer vam se ne da, vjerujte propuštate puno toga. Pustite prijenose i streamove, piva i plavi stolac je ono kaj je pravi gušt.

Bit će krvav ostatak sezone, teško će biti, pripremite živce. Čujemo se 24.5. kada postanemo prvaci.
  • Boysica
    604
    Jutro ekipaaa
    Kaj zima na sjeveru ma kakviii tak su fest zakurili baš nam je bilo toplo...
    Kakva atmosfera ljudi moji proslavilo se onak slično kak smo slavili prošle godine titulu ... svaka čast svima koji su bili stvarno je bilo top...
    Samo ću napisat
    Pariz nema kaj ti imaš
    Kad ti se to vrati od svetica pa cujes u daljini jos jednom uf .... najezis se
    :heart:
  • reziser
    7.2k
    Na tribini sam rekao, nadam se da će se nekom dat mjerit koliko je bilo aktivne igre od 46' do našeg drugog gola... a od 46' do 65' min ne znam jel se 3 minute aktivno igralo...Svi na Sjever

dao sam si truda, od 45 do 64,45 se aktivno igralo ravno 8,16 minuta....
  • Mr Anderson
    10.9k

Dajte, molim vas, ova traženja opravdanja Cordobi već postaju smiješna...te mu ne paše ovaj bek, te mu ne paše igra, ne paše mu vremenska prognoza, poredak planeta, ne znam što sve.
    S dečkom smo promašili i to je to, isto ko i s Mbukuom. Ni prvi ni zadnji. Treba Cannavaro tražiti druga rješenja u sljedećim utakmicama.
    Jeli to Pjaca na desnom ili Stojković, budemo vidjeli.
  • Twisted1
    633
    Ovo jučer možda najbolja koreografija BBB-a ikad.

Bravo za grupu!
  • rioda
    7k

Sve pet, nisam ni ja daleko od tog zaključka, ali bih volio vidjeti RPG-a i Cordobu desno u tandemu barem dvije utakmice u nizu za konačni zaključak.
  • blubach
    786
    Da sezona nije kakva je, ljudi bi rekli - rutinska pobjeda. Ovako se na tribinama opet priča o mučenju, jalovoj inicijativi, očaju, sporosti i svemu šta s tim ideLihtmašinac

Je, točno, ali znaš zašto bi to bila druga situacija? Jer bi vjerojatno druge tekme dominirali i lako pobjeđivali pa bi se na ovu gledalo kao da igramo pod ručnom. A kad se mučiš cijelu sezonu i ovakve tekme postaju konstanta, onda ona nikako ne može bit rutinska.
  • mali M
    6.9k
    E da, nisam htio jučer ništa pisati, ali... Ne kužim zakaj se tak ekipa obrušila na Stojkovića? Kaj dečko treba svaku tekmu zabiti i asistirati? Nema pravo na slabiju tekmu? Fascinantno mi je to ponekad.. kakva pljuvačina apsolutno bez potrebe.. treba reč dečko danas nije bio na nivou, zato je između ostaloga zamjenjen i bok. Malo se previše tu drami za svaki drek. Da svaku tekmu zabije i asistira više ga nebi gledali na kraju sezone jer bi bio prodan za 20+ mil.
  • IceMan
    2.6k
    Uza sve probleme koje imamo, stvari se polako vraćaju na mjesto.

Sad, da bi uzeli 4 boda u sljedeće dvije utakmice i vjerujem da smo na čelu do kraja.
  • Kermit
    212
    E da, nisam htio jučer ništa pisati, ali... Ne kužim zakaj se tak ekipa obrušila na Stojkovića? Kaj dečko treba svaku tekmu zabiti i asistirati? Nema pravo na slabiju tekmu? Fascinantno mi je to ponekad.. kakva pljuvačina apsolutno bez potrebe.. treba reč dečko danas nije bio na nivou, zato je između ostaloga zamjenjen i bok. Malo se previše tu drami za svaki drek. Da svaku tekmu zabije i asistira više ga nebi gledali na kraju sezone jer bi bio prodan za 20+ mil.mali M

Treba biti realan, nije dobro odigrao niti on niti Cordoba, ali ne treba odmah drvlje i kamenje na njega.

Jedna jako pozitivna stvar kod Cannavara je da je on to primjetio o odmah u poluvremenu reagirao. Ne sjećam se kada je jedan trener Dinama bio toliko rezolutan u promjenama, a znamo da neki nisu mijenjali po 90 minuta niti igrača.

Vidi se da Fabio "vidi" stvari na terenu i reagira.
  • Orc123
    10.7k
    Uuzmemo li 9 bodova u sljedece 3 utakmice prelomili smo prvenstvo....definitivno mi to možemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.