To tako bude kada te naljute jedni, pa nesvjesno, nepromišljeno i nepotrebno uvrijediš druge, koji ti nisu ništa zgrješili. Još jednom, isprike.Jebo me dan kad sam krenuo pisat na ovom forumu — Kepec
Na tribini sam rekao, nadam se da će se nekom dat mjerit koliko je bilo aktivne igre od 46' do našeg drugog gola... a od 46' do 65' min ne znam jel se 3 minute aktivno igralo... — Svi na Sjever
Da sezona nije kakva je, ljudi bi rekli - rutinska pobjeda. Ovako se na tribinama opet priča o mučenju, jalovoj inicijativi, očaju, sporosti i svemu šta s tim ide — Lihtmašinac
E da, nisam htio jučer ništa pisati, ali... Ne kužim zakaj se tak ekipa obrušila na Stojkovića? Kaj dečko treba svaku tekmu zabiti i asistirati? Nema pravo na slabiju tekmu? Fascinantno mi je to ponekad.. kakva pljuvačina apsolutno bez potrebe.. treba reč dečko danas nije bio na nivou, zato je između ostaloga zamjenjen i bok. Malo se previše tu drami za svaki drek. Da svaku tekmu zabije i asistira više ga nebi gledali na kraju sezone jer bi bio prodan za 20+ mil. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.