• Krizy
    46.5k
    Top 30 u sljedeće 2 sezone aBd :strong:
  • Navijač Dinama
    8.5k
    enciklopedijo :strong: :victory:
  • Infinity
    16.6k
    Malo blesavo uopce racunati, al HNL za 15. pozicijom trenutno zaostaje 2.475 bodova. Svaka pobjeda vrijedi 0.4 boda, a remi 0.2. To znaci da Dinamo mora upisati sest pobjeda i jedan remi prije nego ispadne iz Europe. Ukljucujuci uzvrat protiv Krasnodara, do kraja europske sezone imamo osam utakmica. Tu nam nastup u cetvrtfinalu nosi 0.2, polufinalu 0.4, a u finalu 0.6 bez obzira na ishode, pa imamo malo vise matematike, tj. male olaksice.

Pobjeda nad Krasnodarom (0.4), dvije u osmini finala (0.8), te dvije u cetvrtfinalu (0.8 + 0.2) i sam nastup u polufinalu (0.2) uz jedan remi (0.2) bi bili dovoljni za 15. mjesto, tj. za 14., jer su Cipar i Danska 'u pet deka'.

U slucaju da se dodje do finala (0.6) bit ce potrebno pet pobjeda na tom putu (2.0), tj. ako prodjemo Krasnodara s pobjedom bit ce potrebno 'samo' osvojiti EL u regularnih 90 minuta. Dva remija su isto sto i jedna pobjeda, ali i kao jedan poraz. Imamo pravo na tri poraza, po jedan u osmini finala, cetvrtfinalu i polufinalu. Titula osvojena u 90 minuta nam garantuje top 15. Eto toliko o racunici.

Nije nemoguce, kvota je 65, a prolazile su i vece :cool:
  • Ludovic IX
    7.4k
    Ako mi dođemo do finala, boli me tuki za nacionalni koeficijent..da bog da, došli do finala i za 0,01 bili 16.
  • vjeko1701
    9.4k
    Danas nema trežnjenja, ova tema se savlja na konstanti refresh odmah nakon Miline zadnje riječi.
  • Infinity
    16.6k
    Zvezda :point: :ok:
    Olympiakos :point: :ok:
    Slavia :point: :ok:
    Young Boys :point: :ok:
    Dynamk Kiev :point: :ok:
  • Bosna86
    11.8k
    Krasni su nam moderatori :smile:
  • vjeko1701
    9.4k
    Šta si reka?

untitled-design_fYQMWP0.jpg
  • Neki tip
    21.3k
    Ispadanje Olympiakosa bi nam najvise znacilo, jer bi donijelo prednost na dva fronta.Infinity

Nakon prve tekme nije se činilo vjerojatnim, ali sad smo već na dobrom putu.. 2-0 za PSV na poluvremenu. :smile:
  • Infinity
    16.6k
    Samo puni.

I ovaj prolaz Moldea nam je dobro dosao, iako se nije bas ocekivalo. Ne zbog koeficijenta, nego zbog sanse da ih izvucemo :rofl:
  • Neki tip
    21.3k
    Glupi PSV.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Stari moj ovaj Cipar nema ih nigdi natukli bodova od prije jos klubovi.
  • Krizy
    46.5k
    Novi skok:

19kr7k3hdcsiv1m7.jpg
  • Infinity
    16.6k
    Dinamo je 35. klub Europe. Pali su Valencia, CSKA i Olympiakos. Jos jedna pobjeda i pada Kopenhagen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.